Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost S.A.D. AirFilters CZ s.r.o. se specializuje na výrobu a dodávku průmyslových filtrů. V oboru se pohybujeme již 10 let a vyrábíme kvalitní filtry ze špičkových a ověřených materiálů. Poskytujeme komplexní služby, navrhneme Vám vhodné řešení, sestavíme projekt, zajistíme výrobu filtru, montáž, potřebná měření včetně revize. Dodáváme ...

Společnost RYKO, a.s. se vyvinula z firmy RYKO s.r.o., která v procesu privatizace veřejnou soutěží získala někdejší Železniční opravny a strojírny v Děčíně. Naše hlavní činnost je zaměřena na opravy a revize železničních nákladních vozů, zámečnictví, kovovýrobu nebo truhlářství. Provádíme rekonstrukce i modernizace vagónů za účelem zvýšení ...

Výroba, montáž: - tepelná čerpadla - speciální chladící systémy

Prodej, servis: - jachty - motorové čluny Výhradní zástupce společnosti Sunseeker, Williams a Hydrolift.

Činnost - vývoj a výroba elektrických odporových pecí - výroba: vysokoteplotní, vakuové, laboratorní, válcové pece.

Výstavba, realizace: - montované domy E-shop: - jachtařské vybavení

Dodávka, prodej - úklidové stroje - hygienické prostředky - dávkovače a zásobníky - papírový program - ochranné pracovní pomůcky.

Služby, montáž - inteligentní elektroinstalace - inteligentní domácnost - bezpečnostní a kamerové systémy - měření a regulace.

E-shop - vybavení a nářadí pro autoservisy a jiné dílny - hydraulické lisy - zvedáky - autožárovky.

Dodávka, prodej - lékařská zobrazovací technika - lékařské monitory - lékařské tiskárny.

Výroba, prodej a E-shop: - potápěčské kompresory a svítilny - příslušenství.

Prodej, servis a leasing: - zahradní a lesní technika - elektrické ručníh nářadí - elektrocentrály - technika pro instalatéry - motory - svářecí technika - nabíjecí zdroje - kompresory.

Prodej, e-shop, oprava, servis: - zahradní technika - nářadí - skleníky a pařeniště - zahradní nábytek

Výroba, distribuce: - technologie VINPRINT pro leptání VIN kódů na skla automobilu.

Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - rekuperační jednotky - solární panely.

Prodej - textilní stroje ( tkací technika )

Firma Miroslav Brzobohatý se zaměřuje na veškeré vrtné práce. Provádíme vrtání studní, vrty pro tepelná čerpadla a vrty pro odběr podzemní vody. Zajistíme hydrogeologické projekty a posudky potřebné pro stavební a vodoprávní řízení či dodávku a montáž čerpadel a vodáren. Vyhledáváme vodní zdroje a zajišťujeme zemní a stavební práce související s ...

Purum s.r.o. je českou společností působící v oblasti odpadového hospodářství. V rámci našich služeb se zejména zaměřujeme na odvoz a přepravu odpadů, odstraňováním odpadů a nebezpečných odpadů, jejich recyklaci a využití.Dále mezi naše služby patří ekologické poradenství, facility managementem a čištění a údržba kanalizací. Kanceláře naší ...

Pronájem, půjčovna: - stavební i demoliční stroje a zařízení i s obsluhujícím personálem.

Zastupení pro firmu Stierli-Bieger. Firma Bickel and Wolf spol. s r.o. byla založena v roce 1990 jako dceřiná pobočka rakouské firmy Bickel and Wolf GmbH, stejně jako další pobočky na Slovensku, Rumunsku, Maďarsku, Bulharsku, Slovinsku. PRODUKTY - ARMATURY : - kulové kohouty celonerezové Bickel Wolf - uzavírací klapky - zpětné klapky ...

František Škorpa - specializovaný výrobce gastronomického zařízení z nerezu. Zakázková výroba gastrozařízení pro provozy: - barové - restaurační - kuchyňské. Produkty: - nerezové výčepní, barové stoly a desky - nerezové pracovní stoly - mycí stoly s dřezy - regálové systémy - nástěnné skříně - nástěnné police - ...

Výroba velkokuchyňského zařízení: - nerezový nábytek - mycí a neutrální stoly - mycí stoly - nerezové dřezy - skříňky - police - regály - atypický nábytek - chladící stoly - vitríny - ohřívací stoly - teplé výdejní pulty - digestoře - výlevky - nerezové podstavce - nerezové vozíky. .

Prodej - outdoorové vybavení - lodě, kajaky.

Zabýváme se dovozem dodávkami potřeb a přístrojů pro chov prasat, skotu, ovcí, koní, drůbeže, hlodavců, psů a koček. Výroba: - klimaboxy pro uskladnění inseminačních dávek - výroba chovatelských pomůcek. Veterinární pomůcky: - ultrazvukové scannery k diagnostice březosti - injekční aplikátory a jehly - rukavice - teploměry.