Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BALTKOM s.r.o. nabízí: - prodej a servis kompresorů SCHNEIDER - prodej náhrady za spojky "PERIFLEX" pro kompresory výroby ČKD Praha - servis kompresorů ATMOS - servis a oprava výměnným způsobem kompresorů ORLÍK - dodávka repasovaných kompresorů ČKD Praha a ČKD Žandov - zajištění a dodávka náhradních dílů pro kompresory výroby ...

Výroba a prodej balících strojů, výrobků z plastických hmot; prodej veškerých obalových materiálů; prodej a distribuce rotačních lisů na zpracování odpadu plastů, fólií, papíru a kartonáže, zastoupení firmy WELGER GmbH.

Jsme český výrobce kompletních systémů pro řezání vysokotlakým vodním paprskem.

Dodávka a montáž - sluneční panely pro ohřev vody, solární panely - tepelná čerpadla - rozvody topení - podlahové topení - krbové vložky, kotle na tuhá paliva.

Pronájem, prodej - pracovní plošiny a náhradní díly - servis zařízení pro práce ve výškách.

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení

Prodej: - diagnostické a terapeutické zdravotnické systémy - zdravotnická technika - zdravotnický materiál - potřeby pro laboratorní vyšetření

Servis a prodej: -čistící systémy WAP ALTO -vysokotlaké stroje KRANZLE, LAVOR -mycí a podlahové automaty COLUMBUS, HAKO -malířská a stříkací-nástřiková technika TITAN, ELITE, AIRLESSCO firmy STORCH.

Výroba klecových technologií pro odchov, chov a rozmnožovací chov drůbeže. Nabízíme volné výrobní kapacity . Vyrábíme výrobky z plechu a hutního materiálu dle dodané výkresové dokumentace. Zakázková výroba a vývoj konvenčních jednoúčelových strojů.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Inženýrská činnost v oblasti stavebnictví -Pronájem dopravních a mechanizačních prostředků

Internetový obchod www.salon-komplet.cz si klade za cíl nabídnout na jednom místě veškerý sortiment vybavení kadeřnických, kosmetických, masážních, pedikérských a nehtových salónů nebo studií, který je aktuálně dostupný na území ČR.

Řešení hlukových a rozptylových studií.

Technické zařízení budov, motnáž, údržba - vzduchotechnika - chlazení - ústřední topení.

Prodej, oprava, servis, poradenství: - analyzátory a monitorovací systémy pro environmentální monitoring - měřící přístroje - vzorkovače

Výroba, dodávka a montáž: - paletovací technologie na zpracování slámy do pelet - topných pelet ze slámy - zahradního kompostu a substrátu. Likvidace rostlinných odpadů, skladování a prodej posypové soli.

Prodej všech strojů, systémů a vybavení společnosti Dukane. Služby: - testování a aplikační analýzy - návrh a výroba ultrazvukových nástrojů - asistence inženýrů - instalace - servis a podpora výrobků.

Servis - zvedáky řehtačkové, pákové, lanové, hydraulické - kladkostroje

Dodávka - elektronické zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - systémy průmyslové televize Dodávka - elektronická požární signalizace Dodávka - telekomunikační technika STA, NET

Prodej, vybavení, servis garážové techniky pro: - pneuservis - stanice technické kontroly, STK.

Výrobce a dodavatel dopravních informačních a řídících systémů: - elektronické orientační a informační systémy pro nevidomé a slabozraké - řídící a kontrolní systém pro MHD(rikos) - technické a programové prostředky dispečinků řízení - systém pro sledování vozidel pomocí družicové navigace GPS (columbus) - hlásiče zastávek a doprovodných ...

Nabídka zařízení a služeb pro opravy vysokotlakých potrubí za provozu. Prodej detektorů plynů.