Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Projekce, realizace, údržba zahrad. Závlahové systémy pro parky a zahrady: - automatické závlahy - závlahy sportovišť - závlahy různých ploch. Tráva a travní koberce: - výsev travního semena - založení, realizace a údržba trávníku.

Dodávka, e-shop: -zdravotnická technika: -monitory vitálních funkcí. -katetry, IBP sety. -desinfekce rukou, nástrojů.

Výroba obráběcích strojů. Konstrukce a výroba profilovacích, tvářecích a válcovacích linek a profilovacího nářadí včetně kalibrace. Výroba strojů na vzduchotechnické potrubí a pro jiné zpracování plechů.

Měření emisí průmyslových zdrojů. Energetický audit, PENB, účinnost užití energií, kontrola kotle, kontroly kotlů, revize VTZ - kotlů a TNS, prohlídka kotelny, kontroly komínů a spalinových cest.

-Překladatelská a tlumočnická činnost

Maloobchod, prodej, e-shop, oprava, servis: -gastronomické zařízení

Distribuce - zdravotnická technika, přístroje - zdravotnický spotřební materiál

Společnost Volmar spol. s r.o. je výhradním dovozcem profesionální vlasové kosmetiky Vitality's, pěstící kosmetiky Clinians, doplňků, vybavení a pomůcek pro kadeřnická a kosmetická studia od renomovaných výrobců Lory Line a Müster & Dikson service a prestižního módního časopisu Estetica, Hitem posledních dvou let je prodlužování a zahušťování ...

Tradiční dodavatel senzorové techniky. Nabízíme: - dánské světelné závory a difúzní snímače TELCO - švýcarské induktivní a optické snímače CONTRINEX - německý systém měření a kontroly plechů ROLAND - francouzské bezkontaktní bezpečnostní spínače BTI.

Výroba: -nerezové vozíky pro zdravotnictví a gastronomii -vozíky úklidové -manipulační -vozíky pro třídění odpadu a prádla -pro zdravotnická, ubytovací a stravovací zařízení -regálové systémy -úklidové nářadí -mopy -úklidové stroje-vybavení pro nemocnice, penziony, hotely a ústavy.

Výroba, prodej a servis prostředků vizuální komunikace: - školní a kancelářské tabule - pojezdové systémy - speciální pojezdové systémy pro interaktivní tabule - plazmové televizory. Naše produkty: - keramické tabule - dřevěné tabule - atypické tabule - tabule pro mateřské školy - interaktivní tabule - lištový systém - ...

DKG Hostivice s. r. o. vyrábí a dodává pro tyto chovy automatická snášková hnízda . Středem haly prochází linie dvou, zadní stranou postavených hnízd z pozinkovaného plechu, uložených na teleskopické profilové konstrukci.

Dovoz, prodej a servis laboratorních přístrojů: - laboratorní odstředivky, třepačky, míchadla - vodní, olejové, pískové a parafínové lázně, lázně s třepáním a vodní termostaty - termobloky, topná hnízda a topné desky, inkubátory - horkovzdušné sušárny - závěsné termostaty - laboratorní a muflové pece - mrazící a chladící ...

Realizace a zahrady Dodávka - závlahové systémy

Prodej - káva Prodej, opravy, servis a repase - kávovary

Zimování lodí Přeprava lodí Výroba - lodě - z masivu a exotického dřevazimování lodí Truhlářské práce Servis - lodě.

Dodávky a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení..

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - příslušenství Ter - japonské ruční a elektrické řetězové kladkostroje..

Firma se specializuje na pokrytí potřeb energetického odvětví se zaměřením na měření, zpracování a přenos dat.

Firma GTmat je výhradním dodavatelem infračerveného podlahového vytápění «GTmat»

Služby: - vývoj, navrhování mikroprocesorových systémů - vývoj, navrhováním elektroniky včetně plošných spojů: - jednotlivé desky i kompletní řešení elektroniky celého přístroje - u jednodušších aplikací programování firmware.

Prodej - pneumatiky pro traktory, harvestory, vyvážecí soupravy - oleje, maziva - lesnické pomůcky - řetězy záběrové, ocelové.

ODBORNÉ PORADENSTVÍ A PROFESIONÁLNÍ ZÁRUČNÍ A POZÁRUČNÍ SERVIS. Výrobky firmy STIHL je možno zakoupit výhradně v kvalifikovaných, autorizovaných prodejnách STIHL. Prodej zahradní techniky STIHL - VIKING: - motorové a elektrické pily - křovinořezy - vyžínače - KombiSystém STIHL - zahradní sekačky - zahradní traktory - rozbrušovací ...

Autoelektrikářské práce Autolakýrnické práce - lakování autoveteránů Autoservis - výměna olejů, kapalin, spojek, brzdových destiček, .. - opravy motorů - geometrie kol - příprava na STK Montáž - GPS vyhledávací zařízení