OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Malířské, lakýrnické a výškové práce. Pronájem pracovních plošin. Zemní a bourací práce. Vedení účetnictví. Metalizace zinkováním a šopováním.

Služby: -dodávky, montáže a servis výtahů -osobní, nákladní výtahy -rekonstrukce výtahů v panelových domech podle norem EU.

Výroba nerezové zařízení: -filtry speciální plizované svíčkové tlakové -filtrové koše -plochá síta -tlakové potrubí -speciální nádoby. Zboží vyrábíme z materiálu: -1.4301 DIN*, 1.4571 DIN* filtrační výrobky do potravinářského průmyslu dle certifikátu -ostatní technologie dle konzultace. Výroba a opravy strojů ...

Prodej kompletní výstroje a výzbroje pro hasiče a záchranáře, vybavení pro požární sport a technických prostředků protipožárního zabezpečení objektů.

Servis a opravy: -elektrospotřebiče -elektromotory všechny typy vibromotory, víceběhové -motory pro všechny typy praček, do stěračů, topení -transformátory -alternátory -cívky -nabíječky -elektromagnetické spojky, brzdy -svářecí přístroje, agregáty -GO čerpadla: ponorná NDMU, NSMU, KDSU, GFMU, GFHU /PIBA/, ...

Výroba: - stavební stroje nakladače s podkopovou lžící traktorového typu. Pronájem: - stavební stroje nakladače s podkopovou lžící traktorového typu.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: -administrativní budovy -výrobní haly -obchodní centra -nemocnice -sportovní areály -kryté soukromé, hotelové, plavecké bazény.

Výroba, montáž a návrhy. Identifikační média: - klíčenky s čipy dallas - karty nebo přívěšky pro bezkontaktní snímání - otisky prstů.

Prodej: -gumové dopravní, dopravníkové pásy -dopravní pásy s žebry nebo výstupky -stírací a otěruvzdorná pryž -lisovaná technická pryž -PVC pásy pro všeobecné použití -speciální PVC* pasy pro korečkové elevátory -ploché hnací řemeny (ne klínové) -těsnící pryž s vložkou i bez -hadice tzv.bagrovky -podávací pásy pro pokladny v ...

Výroba, stavba, práce: - plavidla - nerezové doplňky na plachetnice, motorové čluny - laminováním různých dílů na lodě, auta.

Oprava, servis, údržba: - ultralehká letadla - civilní letadla.

Internetový obchod, e-shop: - vysavače, podlahové myčky zn. Lindhaus.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

PRACOVNÍ PLOŠINY, PRONÁJEM, PŮJČOVNA PRACOVNÍCH PLOŠIN: -pracovní plošiny-pracovní výška 5-45m -plošiny na automobilových podvozcích -plošiny přívěsné, teleskopické -plošiny na samohybných podvozcích -nůžkové řady X pohon 230V, aku, diesel pohon diesel 4x4 -kloubové pohon 230V, aku. -lešení: -pronájem pojízdného ...

Vývoj, konstrukce, výroba: -tryskací stroje a slévárenská zařízení. Výroba a prodej: TRYSKACÍ STROJE S METACÍMI KOLY: -bubnové -závěsné -stolové -průběžné -jedno i vícekomorové -náhradní díly pro tryskače Škoda Ostrov. SLÉVÁRENSKÉ SYSTÉMY: -zařízení pro přípravu formovací směsi -přístroje pro pískové laboratoře ...

Výroba, prodej: -klimatizační a vzduchotechnické technologické jednotky.

Výroba: - automatická dvířka kurníku - dávkovač krmiva - líhně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ochranné pracovní prostředky (rukavice, oděvy, obuv) -ochranné pomůcky (brýle, přilby, ochrany sluchu) -svařovací technika (elektrody, svařovací dráty MIG, TIG) -autogenní technika -ND pro svařování v ochranné atmosféře MIG, TIG -brusivo TYROLIT, CARBORUNDUM, PROMA -pilové pásy (metráž, případně ...

Bezečnostní technika: - bezpečnost majetku - požární a osobní bezpečnost - osobní bezpečnost - prodej bezdrátových termostatů.

Speciální brusírna dřevoobráběcích nástrojů. Firma Brunax spol. s r. o., nabízí: - opravy a broušení vidiových a trapézových pil na dřevo i kov - broušení pil na kov - broušení fréz a vrtáků na dřevo i kov - broušení hoblovacích nožů - svařování a broušení pásových pil - broušení řeznických strojků, řetízků do motorových pil a ...

Oprava, servis: - zahradní technika - rotační, bubnové sekačky - motorové pily - křovinořezy Na opravy přijímáme většinu prodávaných značek.

Prodej a montáž poměrových měřidel. Služby spojené s odečty tepla.

Prodej: -vázací řetězy jakostní třídy 8, švédské firmy GUNEBO -samosvorné bezpečnostní svěrky -textilní jeřábové pásy a smyčky -upínací pásy -brusné prostředky -ochranné masky brousící, tryskací, lakovací, svařovací -filtrační zařízení -repasované stroje.

Výroba a opravy: -důlní stroje -kovoobrábění -svářečské práce.