Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba: - klimatizační a topící systémy pro osobní i nákladní automobily.

Montáž a oprava: - hydraulická a pneumatická zařízení - čerpadla, rozvaděče, ventily - pozáruční oprava.

E-shop - spotřební elektronika - MP3 - kamery - fotoaparáty - telefony - faxy - hardware Prodej - hardware Návrhy, realizace, správa - počítačové sítě Zálohování a archivace - data

Provádíme: - služby v oblasti zajištění požární ochrany, bezpečnosti ochrany zdraví při práci a koordinátor BOZP na staveništích.

Prodej, instalace: - tepelná čerpadla.

Prodej: - ložiska - klínové řetězy - hydraulické hadice.

Zakázkové soustružení a frézování dřeva na CNC strojích.

Prodej - tabletovací lisy - obchodní zastoupení firmy ADAMUS - formátové díly pro blistrovací a kapslovací linky - lisovací nástroje - razidla a matrice - náhradní díly pro tabletovací stroje různých značek a to: vodící dráhy, přítlačné rolny, rotory apod.

Prodej vázacích prostředků, zvedací a manipulační techniky, ocelových lan, řetězů, textilních popruhů, polytexových pasů a upevňovací techniky. Kontrolní prohlídky a opravy vázacích a manipulačních prostředků, poradenství v oblasti manipulací.

Elektromontáže. Práce, montáž: -domovní elektroinstalace. -zabezpečovací systémy. -domácí telefony.

Vývoj, výroba, prodej a servis: - dmychadla Roots - ventilátory - kompresory.

Výroba, prodej, servis: - pneumatické nářadí pro doly, lomy, stavitelství a slévárenství.

Výroba: - termosondy pro slévárenský průmysl.

Výroba: -pásové pily. -válečkové dopravníky. Prodej: -pilové pásy AMADA.

E-shop: - vybavení kanceláře, dílny, skladu a zahrady pro firmy i domácnosti.

E-shop, prodej: - výčepní zařízení pro chlazení a stáčení piva - vína a limonády pro domácí použití i restaurační účely.

Hydraulické systémy: -údržba a servis hydraulických systémů -plnění hydraulických akumulátorů dusíkem -hydraulické šroubení a trubky přesné pro hydraulické rozvody.

Služby: - provádíme kompletní realizaci Automatických závlahových systémů od projektu přes montáž až po servis, zazimování a odzimování. - stavební práce pro zahradu i mimo ni (opěrné zdi, chodníky, oplocení) - péče o stromy (řez, vázání, rizikové kácení) - projektování veškerých úprav zeleně a to jak nově zakládaných tak i rekonstruovaných ...

Výroba: - rovnací systémy karoserií.

Prodej - spotřební nastroje špice, dlata, sekače, korunky, vrtáky - na vetšinu typů elektrických, pneumatických, motorových a hydraulických, vrtacích, bouracích a sekacích kladiv - konstrukční nahradní díly na vetšinu typů hydraulickych bouracích kladiv

Plynoinstalační práce Montáž - tepelná čerpadla Topenářské práce Montáž - centrální vysavače Vodoinstalační práce