Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba: - laboratorní nábytek. Prodej: - laboratorní přístroje.

Výkup - použité i poškozené vysokozdvižné vozíkyprodej - repasované vysokozdvižné vozíky LINDE 1, 6t - 10t Prodej - originální náhradní díly PERKINS, LINDE - repasované náhradní díly AT - hydraulické části zdvihacích strojů hydraulické kapaliny, hadice - pneumatiky na vozíky ve všech rozměrech - provozní ...

Prodej, montáž a servis gastronomických strojů a zařízení pro vybavení restaurací, barů a gastronomických provozů. Pro gastro nabízíme nerezový nábytek, sporáky, kotle, konvektomaty, kávovary, lednice, mrazáky a další v zastoupení předních výrobců. .

Dodávky a montáž: - měřící a regulační techniky. Měření a rozúčtování tepla a vody.

Výroba, dodávka: - měřící systémy - kalibry.

Prodej, servis, montáž: - klimatizace - tepelná čerpadla - čističky vzduchu - vzduchotechnika.

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - požární signalizace - kamerové, sledovací systémy.

Firma DITES Teplice zajišťuje a realizuje především: - komplexní dodávky řídících systémů - projektování elektrických a strojních zařízení - dodávky a rekonstrukce silnoproudých a slaboproudých zařízení - dodávky a rekonstrukce vah a dopravníků - konzultační a poradenská činnost v oboru vážení a řízení - zajištění servisu.

Prodej, servis: - čerpadla - elektromotory - transformátory.

Náplň firmy: - komplexní dodávky a opravy sklářských pecí, průmyslových kotlů, metalurgických a hutních agregátů - modernizace, rekonstrukce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zateplovací systémy budov - tepelné izolace průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Oprava, servis: - domácí chladničky a mrazničky - průmyslové chlazení.

Výroba, prodej a servis: - měřicí a kontrolní přístroje.

Výroba: -střižné a chirurgické nástroje, implantáty a letecké díly

Opravy, servis LKW: - automechanické práce - autoelektrikářské práce - servis vzduchových soustav - diagnostika a měření - dieselservis - měření emise, příprava na STK. Prodej - autodíly, náhradní díly: - brzdy, nápravy a podvozek, řízení, pérování, motor, filtry, díly spojky a převodovky, autoelektro, příslušenství kabiny ...

Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Prodej, montáž a servis: - vybavení pro velkokuchyně - elektroinstalace, vzduchotechnika a konvektomaty.

Naše produkty a služby: - zabezpečovací systémy - kamerové, docházkové systémy - GSM brány.

Výroba: -prořezávačky drážek pneumatik. SQUASH. Bowling-412530250. Fitcentrum-412530978. Realitní činnost. Správa-domy, byty. Restaurace GURMÁN-412530763.

Prodej, servis, montáž: - klimatizační a chladírenské zařízení a vzduchové čerpadla.

Dodáváme: - podávací technika - jednoúčelové stroje - nástroje a strojní díly.

Prodej, montáž, servis: - docházkové, stravovací a přístupové systémy na identifikační karty - turnikety, branky a zábrany.

Výroba: -strojů, zařízení a dílů na zakázku.

Dodávky: -pulty a vitríny PORSA -regály WALL RAIL -vstupní systémy MANAGER -drátěné program .

Autorizovaný prodej a servis: - Husqvarna, Electrolux, Jonsered, Partner.