Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Prodej: - ložiska - řemeny - gufera

Prodej, oprava, servis, bazar: - lesnické stroje značky John Deere - náhradní díly

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika

Výroba, dodávka, montáž: -dopravníky

Míchání autolaků, prodej, e-shop příslušenství pro lakýrníky a lakovny - autolaky - airbrush barvy - airbrusch pistole a technika - brusivo - tmely.

Služby, práce: - montáž měření a regulace na výměníkových stanicích, plynových kotelnách, elektrokotelnách a vzduchotechnických jednotkách - topenářské - vodoinstalace - elektroinstalace Prodej: - topenářský materiál

Realizace, montáž - elektronická zařízení na ochranu osob a majetku - závory, parkovací systémy a bránové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - přístupové systémy - elektronické požární systémy. Elektroinstalace a kabelové rozvody.

Prodej: - nářadí - spojovací materiál - zahradní technika - čerpadla

Činnost: - technicko-organizační činnost v požární ochraně

Konstrukce, oprava: - mechanických, pneumatických a hydraulických zařízení

Vodácká půjčovna - vodácké vybavení - lodě, plavidla - vesla, pádla - kánoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopříslušenství.

Výroba: - upínací a tvářecí nástroje pro objemové tváření kovů za studena - lisovací a ohýbací nástroje - formy - náhradní díly pro stroje - funkční modely strojů a zařízení a pohonných jednotek pro letecké modely

Návrahy a realizace zahrad a závlahových systémů - návrh, realizaca a údržba zahrad - údržba a péče o zeleň - řez ovocných a okrasných dřevin - realizace a údržba interiérů a zimních zahrad - založení trávníků - automatické závlahové systémy.

Služby: - elektroinstalace - montáž zabezpečovací systémy - montáž vzduchotechnika, klimatizace, tepelná čerpadla vzduch-voda

Prodej materiálu pro výrobu a montáž vzduchotechnických systémů - regulační klapky - ovládání klapek - přetlakové (samočinné) klapky - protidešťové žaluzie - výztuha potrubí - polotovary tlumících vložek - kruhové příruby - revizní otvory - kotevní technika - spojovací materiál - těsnící materiál - potrubí - ventily.

Výroba, prodej, montáž, servis: - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - kancelářský a dětský nábytek. Prodej, montáž - sedací nábytek - elektrospotřebiče - porcelán - vybavení profesionálních kuchyní.

Práce, služby: - realizace zahrad - údržba zahrad - prořez, kácení stromů - montáž automatické závlahy

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - vzduchotechnika

Montáž, oprava, servis, revize: - výtahy - zdvihadla a pojízdná zdvihadla - jeřáby - plošiny Montáž: - bezpečnostní kamery - přístupové systémy - docházkové systémy Svářečská škola.

Výroba, prodej: - sudové a lahvové víno z celého světa - rozvoz sudového vína - montáž stáčecího zařízení - budování vinoték - výroba reklamních lahví

Prodej, e-shop: - audio, video - baterie - autopříslušenství - měřící přístroje - hračky - nářadí

Prodej: - čištiče vzduchu - centrální vysavače HUSKY - vysavače Dyson