Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Prodej, servis - měřící přístroje pro bezpečnostní zkoušky - zkušební přístroje

Maloobchod, velkoobchod - keramika - porcelán - sklo - gastro vybavení - dárkové zboží - repliky starožitností

Činnost: - kovovýroba - svářečské práce - obrábění

Naše služby: - konzultační a poradenská činnost - diagnostická měření - projekční práce, - výroba, prodej, montáž a servis v oboru hydrauliky, pneumatiky a těsnění. Hydraulické prvky: - hydrogenerátory, hydromotory, agregáty - hydraulické ventily - elektronické řídící systémy - válce, akumulátory, rotační ovladače - ...

Dodáváme: - zařízení pro průmysl a údržby strojního zařízení ve strojírenském a chemickém průmyslu.

Dřevěné a dřevařské výrobky. Lesnictví. Zemědělské stroje a zařízení.

Prodej: - elektromotory tuzemských výrobců - kalová a oběhová čerpadla - elektrické ruční nářadí. Opravy: - elektromotory.

Prodej, e-shop: - strojní a dílenské vybavení pro pneuservisy a autoservisy.

Dodávka, služby: - nedestruktivního zkoušení materiálu. Diagnostika energetických zařízení.

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Prodej, opravy a revize - hasící přístroje - hydranty Revize - hromosvody

Prodej: - medicínsko-kosmetické přístroje - ultrazvukové a radiofrekvenční pro bezbolestnou liposukci

Pronájem: - pracovní plošiny - stavební stroje.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Strojní zámečnictví, zámečnické práce. Kovoobrábění, obrábění kovů: - frézování - soustružení. Svařování, svářečské práce. Autoopravna, autoservis, oprava, servis: - stroje, strojní celky - automobily. Výroba, montáže: - dopravní systémy.

Prodej, montáž: - klimatizace, vzduchotechnika.

Služby: - zámečnictví, truhlářství - výroba zemědělských strojů - výroba ocelových konstrukcí.

Automatizace řídících systémů

KŠV Group je autorizovaným prodejcem značek Hyundai, Opel, Ford a Mazda se sídlem v Chomutov. Disponujeme širokou nabídkou nových vozů, staré vozy vykupujeme formou protiúčtu. Nabízíme Vás služby naší autolakovny, auto klempírny, odtahové služby, pojištění, půjčovna karavanů a osobních vozů a další. Jako jediní v Republice nabízíme možnost ...

Dovoz a prodej polygrafických strojů.

Opravy, revize: - elektromotory. Prodej a servis: - elektromotory tuzemských výrobců - kalová a oběhová čerpadla - elektrické ruční nářadí.

Prodej: - zahradní a lesní techniky.

Komíny - stavba - frézování - vložkování Prodej - klempířské výrobky Výroba - vzduchotechnická potrubí a tvarovky

Výroba: - zdravotnické přístroje.