OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Stanislav Malec se zaměřuje na opravy osobních a užitkových vozidel, mechanické a karosářské práce.

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

AZ technik s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej branek, kování, vrat, antén, pohonů, poštovních schránek, baterií, laserů a mnoho dalšího.

Trend Energy s.r.o. se zaměřuje na montáž kotlů, tepelných čerpadel, na rekuperace, instalatérské a topenářské práce a drobné stavební a výkopové práce.

Richard Pospíchal se zaměřuje na hledání pramene, vrtání studní, zkoušky vrtu, montáže čerpadel a ručních pump včetně zajištění potřebné dokumentace.

Petr Pytlík se zaměřuje na opravy a převíjení elektromotorů.

Vlastimil Dvořák se zaměřuje na kontrolu, plnění, montáž a prodej hasicích přístrojů.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Vlastimil Dušek se zaměřuje na montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výroba: -svařovací automaty -svařování elektrodou -svařování pod tavidlem -automatizace

Martin Bříza se zaměřuje na profesionální čištění exteriérů a interiérů osobních a užitkových vozidel.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Služby soukromých detektivů

-Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb

Adéla Dvořáková se zaměřuje na ruční mytí vozidel, leštění karoserie, voskování, čištění interiéru, renovaci světel a mnoho dalšího.

Adamec servis s.r.o. se zaměřuje na obrábění, výrobu ocelových konstrukcí a opravy stavebních strojů.

Jan Cihlář se zaměřuje na opravy silničních vozidel a zemědělských strojů, opravy brzd, výměnu olejů, diagnostiku, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

OKASO s.r.o. se zaměřuje na servis a realizace rekuperace, vzduchotechniky, klimatizace a na prodej digestoří, hadic, mřížek a příslušenství.

Prodej - náhradní díly na zemědělské stroje

Matějů s.r.o. se zaměřuje na prodej řeznických a gastronomických potřeb, koření, ocílek a úklidových prostředků.

Klima Kámen s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Sterilizace - zdravotnické prostředky

Prodej - pneumatiky Autoklempířské práce Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - diagnostika a opravy motorů - opravy brzd, podvozků a tlumičů - výměna olejů - příprava na STK Pneuservis - demontáž a montáž pneumatiky - vyvažování kol Ruční mytí automobilů E - shop ...

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení

Opravy - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje