OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba, prodej, servis: -zařízení pro lakovny a lakýrníky -kompresory -stříkací pistole -bezvzduchové stříkání -práškovací pistole a kabiny -metalizační a otryskávací pistole -pneumatická bruska.

Výroba: -autogenní zařízení -redukční a uzavírací ventily -svářecí a pájecí soupravy -řezáky, řezací nástavce a stroje -svařovací hořáky a řezací nástavce -suché předlohy, redukční panely, -strojní hořáky, hořáky MIG/MAG/TIG, příslušenství pro svařování.

Výroba: -traktorové díly Zetor -náhradní díly na traktory -zámečnické práce, kovovýroba.

Optika: -brýlové obrzby -brýlové čočky -pouzdra na brýle -sluneční brýle -lupy -dalekohledy -mikroskopy -barometry.

Optika: -brýlové obruby -brýlové čočky -pouzdra na brýle -sluneční brýle -lupy -dalekohledy -mikroskopy -barometry.

Optika: -brýlové obrzby -brýlové čočky -pouzdra na brýle -sluneční brýle -lupy -dalekohledy -mikroskopy -barometry.

Maloobchod - prodej: - elektro - malé a velké domácí elektrospotřebiče - zahradní technika - sekačky zn. AL-KO - nářadí Poskytujeme: - rozvoz zboží - prodej na splátky - prodlouženou zárukou - pojištění proti nahodilému poškození zboží. e-shop: www.sity.cz

Výroba: -přesná zařízení pro obrábění materiálů -laserová řezací stroje

Výroba lékařských a dentálních nástrojů a potřeb

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej mimo obory vyhrazené živnostenským zákonem -Práce mechanizačními prostředky -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Smíšené hospodářství Výroba zemědělských a lesnických strojů Opravy strojů

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

-Zprostředkovatelská a obchodní činnost mimo oborů vyhrazených zák. č. 455/91 Sb., o živnostenském podnikání.

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -pořádání kulturních produkcí, zábav a provozování zařízení sloužících zábavě -dokončovací stavební práce Malířství a natěračství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, ...

Výroba a opravy: -chirurgické nástroje (pro praktické, odborné i veterinární lékaře). Prodej: -šicí stroje (pro domácnost i pro konfekční výrobu) -náhradní díly na šicí stroje. Opravy: -šicí stroje.

Prodej: -náhradní díly pro zemědělskou techniku.

Autorizovaný servis: -chlazení Fagor.

Revize, prohlídky: -zvedací, tlaková zařízení -lyžařské vleky. Opravy malé zemědělské mechanizace. Služby: -pořádání školení jeřábníků, vazačů a topičů -školení obsluh vleků.

Oprava, montáž: -chladicí zařízení -klimatizace.