Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Společnost Aleš Bechný se sídlem ve Valašském Meziřící se již od roku 1996 zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských, plynařských a topenářských prací. Působíme především ve Zlínském a Moravskoslezském kraji, nicméně naše zakázky realizujeme v celé ČR a SK. Pomůžeme vám s realizací kotelen, solárních systémů a tepelných čerpadel v ...

Výroba, montáž, servis: - bezdrátové rozhlasy - varovné systémy pro města a obce - veřejné osvětlení - elektronické zabezpečení budov - ukazatele rychlosti.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

Vývoj, výroba a prodej odporových snímačů teploty, snímačů proudění a vlhkosti. Vyrábíme párované snímače, převodníky, termostaty, digitální teploměry, teplotní sondy, příslušenství - návarky, jímky, redukce. Sériová a zakázková výroba. Metrologické pracoviště.

Firma AZS Černoch se sídlem v Lešné v okrese Vsetín se zabývá realizací závlahových systémů, plastovou výrobou a servisem bazénů. Realizujeme závlahové systémy pro fotbalová a golfová hřiště, zahrady rodinných domů, parky a reprezentační prostory. Zakázky závlahových systémů realizujeme kompletně, od návrhu přes projekt, dodávku, údržbu či ...

Internetový prodej dřevoobráběcích strojů, KDR dřevoobráběcích strojů, nástrojů, lepidel, barev, lesní techniky, dřevomateriálů a vzduchotechniky.

Maloobchod, prodej: - data loggery relativní vlhkosti a teploty - teploměry - vlhkoměry, barometry - monitorovaací systémy - snímače teploty, vlhkosti, rosného bodu - převodníky teploty - teplotní sondy - programy pro loggery.

Kovovýroba, kovoobrábění: -soustružení -frézování -vrtání -CNC obrábění -protahování a obrážení drážek na pero -broušení Výroba, prodej: -brousící stroje na lyže -náhradní díly na motocykly -rozety na moto -náhradní díly na zemědělské stroje a multicary.

Společnost YO Energy s.r.o. poskytuje fotovoltaické služby - špičkovou technologii, vyřízení dotace, záruky na 15 let a navíc rychlou montáž.

Vývoj, návrhy, výroba, servis, instalace: -identifikační systémy: -elektronický docházkový systém ACS-line -kontrola vstupu -stravovací systém -evidence výroby -hotelový systém -elektronický vrátný -systém inteligentního řízení moderních domů GILD

Velkoobchod, prodej, opravy, oprava, servis, montáže, instalace, projekce: -klimatizací SAMSUNG, ELEKTROLUX, LG, WHIRLPOOL, SINCLAIR: -do kancelářských a bytových prostor, také servrovny a ústředny -domácí a průmyslové chlazení a klimatizace -průmyslového chlazení vody (při výrobě plastů, strojírenské výrobě) -plnění ...

Vývoj, konstrukce a výroba: - robotizovaných svařovacích buněk - jednoúčelových strojů - svařovacích přípravků - montážních přípravků - upínacích přípravků - manipulátorů - automatizovaných pracovišť.

Činnost: - montáže moderních oken (bezrámové systémy, HS portály...) - stavební činnost - development Pronájem, půjčovna: - mini jeřáb UNIC URW-095 - přísavky na sklo MRTA6 - pronájem lešení

Svoz, likvidace: -komunálního odpadu, tel.: 572633350 -nebezpečných odpadů, tel.: 572632612 -tříděného odpadu, tel.: 572632877. Výkupna surovin, tel: 572632757. Skládka Prakšická. Skládkování odpadu, tel.: 572633350. Údržba: -komunikace a veřejné osvětlení tel.: 572632762 -veřejné zeleně, kompostování tel.: 572632762 ...

Stavební a manipulační technika. Výhradní zastoupení firmy MANITOU a VF VENIERI. Provozovna - Huštěnovice 370, 687 03 Babice. Prodej, servis, opravy, náhradní díly: Výrobky zn. MANITOU: -MANISCOPIC - teleskopické manipulátory -MANITOU - průmyslové a terénní vysokozdvižné vozíky -MANIACCES - montážní plošiny do hal* -MANIACCES - ...

Opravy a servis strojů - hrotových soustruhů, frézek, vrtaček, rovinných a hrotových brusek.. Prodej náhradních dílů na obráběcí stroje.

Prodej, montáže, servis, opravy: - domácí i průmyslová chladící zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj Sídlo: - Hrad 492, Chropyně.

Výroba, oprava, servis: -stroje a zařízení na výrobu pneumatik -stroje a zařízení pro gumárenský průmysl(MITAS). Mechanické práce při výrobě prototypů. Soustružení-až do průměru 1250mm, délka 3000mm Frézování vrtačky VR4, KSB40B, VS20, VS32B, Mark Super, horizontka WH-80. Svařování MIG/MAG, WIG - Fronius VS 3400. Kovoobráběčství, ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Silnoproudá zařízení: - domovní a průmyslové elektroinstalace - dodávka osvětlení - komplexní dodávka a realizace datových sítí. Slaboproudá zařízení: - elektronické požární systémy EPS - docházkové systémy - elektrické podlahové vytápění - zabezpečnovací systémy EZS - kamerové ...

Prodej a servis pístových kompresorů prodej a servis šroubových kompresorů příslušenství tlakového vzduchu - sušičky, filtrace, odkalovače pneumatické nářadí - ofukovací pistole, stříkací pistole, hadice, rychlospojky, nástrčné spojky, bezpečnostní rychlospojky výroba a prodej dusíku a výčepních plynů návrh a realizace stanic na výrobu dusíku ...

Společnost VITATEC působí na trhu medicínské techniky vyrobené ve Švýcarsku, která je určená pro zdravotní prevenci i terapii. Specializujeme se na prodej terapeutických přístrojů a stanic VITATEC jako je diagnostické zařízení MitoPlus či Global Diagnostic, které vynikají svou vysokou kvalitou a přesností. Zařízení MitoPlus bylo vyvinuto v ...

Velkoobchod, prodej: -nástroje, ruční nářadí -elektrické nářadí -čistící prostředky -technické spreje INTERNOVA -lepidla -tmely -autokosmetika. Cyklo-americká značka kosmetiy a drogerie, chemie.

Výhradní zastoupení: -CRONITEX. Velkoobchod, prodej: -svařovací materiály pro údržbu, opravy, renovace, -příslušenství pro svařování, pájení -přídavné materiály.

Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.