OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Komplexní dodávky vzduchotechniky, klimatizace pro průmysl i občanskou výstavbu. Montáže: - vzduchotechnika, klimatizace - technologické chlazení, vodní chlazení - zdravotechnika - řídící systémy.

Společnost KONEL s.r.o. Zlín provozuje eshop, kde najdete sortiment zboží jako frekvenční měniče, programovatelné automaty, relé, ultrazvukové a fotoelektrické snímače, indukční a kapacitní čidla, polohové spínače a nabízí i certifikované průmyslové potravinářské sušárny. Působíme v oboru: - automatizace strojů, zařízení, případně celých ...

Obrábění nerezových materiálů, různých druhů konstrukčních ocelí. Servis čerpadel a elektromotorů všech typů.

Služby a školení v oblasti bezpečnosti práce (BOZP) a požární ochrana (PO).

Internetový obchod, e-shop, prodej: - antiradary - radarové detektory - laserové rušičky - nano produkty OiSO pro auto moto - bytový nábytek a vybavení koupelny Catego.

Výroba, prodej: -nesené a polonesené jednostranné a obracecí pluhy se stavitelným zaběrem, pluhy ON LAND, pluhy za traktory T150, K700 Export: -Nizozemsko, Německo, Slovensko, Maďarsko, Slovinsko, Srbsko, Polsko, Ukrajina, Řecko, Slovinsko, Moldávie, Bělorusko, Rusko, Kazachstán Import: -Rakousko, Dánsko, Finsko, ...

Velkoobchod, prodej: - hadice - upínací a spojovací prvky - pryžové těsnící desky - bezazbestové těsnící šňůry - pryžové podlahoviny, desky a koberce.

Servisní služby - servis, opravy: stavební stroje Cat® - polní servis - dílenský servis. Půjčovna: - stavební stroje Caterpillar - manipulační technika.

Výroba, prodej, servis: - hydraulické drapáky - hydrulické válce a náhradní díly pro strojní zařízení.

Naše firma FORSCH, s.r.o. se sídlem ve Zlíně nabízí zemědělské stroje pro ochranu a výživu rostlin. Do chmelnic, sadů a vinohradů dodává vysoce výkonné rosiče WANNER (syst. Myers) i rosiče střední třídy TURBMATIC, bateriové zádové postřikovače FOX MOTORI, drtiče, rotační a cepové mulčovače PERFECT. V naší nabídce jsou dále trysky LECHLER, čerpadla ...

Eshop - náhradní díly a příslušenství na zahradní a lesní techniku: - Husqvarna, Oleo-Mac, Stihl, Jonsered, Čínské stroje, AGS, AL-KO, Briggs and Stratton, Castel Garden, GGP, Dolmar, Echo, Etesia, Gardol, Homelite, Honda, Iseki, John Deere, Kawasaki, Kohler, Kubota, Kynast, Loncin, Makita, McCulloch, MTD, Partner, Poulan, Ryobi, Snapper, Solo, ...

Eshop, prodej: - řetězy, náhradní díly, příslušenství a spotřební zboží pro zahradní a lesní techniku

Servis, montáž: - mechanické i elektronické zabezpečovací systémy - klíče, zámky, kování - trezory - generální systémy a sjednocování - elektronické přístupy.

Společost TPC Bohman s.r.o. se v rámci své činnosti soustředí na prodej a servis spolehlivé úklidové techniky. Dodáváme kvalitní stroje pro domácí i profesionální použití. V nabídce máme podlahové mycí stroje, vysavače, zametací stroje, vysokotlaké čističe, průmyslové vysavače i úklidové pomůcky, čisticí prostředky nebo náhradní díly k čisticím ...

Dodávka: - rekuperace -řízené větrání - topení pro celý dům - chlazení - klimatizační jednotky - zabezpečení - alarmy a kamerové systémy. Korespondenční adresa: - Rekuterma s.r.o. - Pardubská 210, Vizovice 763 12 .

Společnost METAL-PS spol. s r.o. z regionu Zlín vyrábí dopravníkové systémy, dopravníky různého druhu a typu. Výroba je zaměřena i na ocelové konstrukce, jednoúčelové stroje a strojní díly. Provádíme tváření plechů na CNC strojích, plošné pálení laserem 2D. Naše prášková lakovna nabízí povrchové úpravy kovů - komaxitování, práškové ...

Dovoz, distribuce: -káva MAURO. Eshop: -caffé MAURO -hrníčky na kávu. Distribuce, prodej: -anglické čaje LONDON -horké čokolády -horké nealkoholické nápoje -frappé. Prodej, servis: -espresso kávovary WEGA, SAECO. Gastrobazar: -kávovary.

Hlavním oborem společnosti Metalšrot Tlumačov a.s. je ekologická likvidace autovraků a technologických celků. Jsme také Vaším partnerem pro výkup železa, barevných kovů, provádíme recyklace odpadu a zabýváme se i následným prodejem upraveného kovošrotu, železného šrotu i barevných kovů. V lokalitě Zlín, Zlínský, Olomoucký kraj máme kromě ...

Výroba, prodej: - pojezdová kola a kladky

Čerpací technika. Studny. Úprava vody. Automatické závlahy.

Zahradní služby Zlín. Návrhy, realizace, údržba zahrad, veřejné zeleně Výkopové práce a modelace terénu Závlahové systémy Výsadba, údržba zeleně, travních koberců.

Průmyslová automatizace. Robotické aplikace. Projekční činnost v oblasti: -TZB, hromosvodů, elektroinstalace, osvětlení, inteligentních budov. Projekce elektropneumatických systémů, MaR, automatizace.

Výroba, prodej, distribuce: -ortopedicko-protetické pomůcky: -transportní a invalidní vozítka -ortézy, bandáže -francouzské berle -sportovní bandáže. Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní do 3, 5t.

Výroba hydraulických hadic na počkání. Opravy hydraulických válců, čerpadel, hydromotorů, mailerů. Prodej hydraulického šroubení, hadicoviny v metráži, náhradních dílů pro hydrauliku jako hydromotory, čerpadla, akumulátory, válce, filtry, filtrační vložky, rozvaděče, trubky, ventily, manometry, hydraulický olej.

Velkoobchod, výroba: -autodíly, náhradní díly na osobní a užitkové vozy tuzemské i zahraniční -na nákladní automobily tuzemské i zahraniční. Výroba, prodej: -brzdové válečky AVIA -omezovací ventil AVIA -elektromagnetické ventily LIAZ, TATRA, KAROSA, AVIA, ZETOR. Prodej: -brzdové destičky, čelisti, kotouče a příslušenství brzd FERODO ...