Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej a servis svářecí techniky - svařovací stroje MIG/MAG, MMA invertory - elektroinstalace.

Prodej: - nové, použité, repasované vysokozdvižné vozíky, manipulační technika - akumulátory a nabíječe. Opravy, servis, repase: - vysokozdvižných vozíků - manipulační techniky - Desta, Balkancar, Linde, Jungheinrich, Toyota, Catterpillar, Mitsubishi, Nissan, Fiat, Clark, Yale, Still, Komatsu, Crown, HC, EP, Gliwice, Steinbock. - ...

Velkoobchod, prodej: -zbraně -střelivo -myslivecké potřeby -sportovní potřeby. Montáž: -puškohledy.

Člen společenství IMOS invest s.r.o. . Služby: -MaR* měření a regulace -průmyslová automatizace -monitoring přehrad, tunelů aj. staveb -dálkové přenosy -dálkový monitoring a řízení po síti Internet -řídící systémy na bázi PLC i IPC. Elektromontáže.

Prodej a servis stavební, manipulační, průmyslové a komunální techniky: - stavební stroje značky Merlo, AJCE, Hyundai, CIFA, VTN EUROPE.

Nabízíme řešení v oblasti aktivní i pasivní ochrany před požárem - plynové hasící zařízení, požární ucpávky, požární ochrana, požární signalizace apod. Dále také elektronické bezpečnostní systémy jako EZS, PZTS, CCTV, ACCES a další.

Velkoobchod, prodej, servis: - obaly - obalový materiál pro prodejny a průmysl (mikroten, papír, plastové kelímky, tácky atd.) - registrační pokladny - digitální váhy.

Prodej, servis, oprava: - manipulační zdvihací technika: - paletové vozíky, paletizačních paletovacích vozíků, atypické vozíky - nízkozdvižné vozíky - vysokozdvižné vozíky - jeřáby, váhy, hevery - kladkostroje. Zastoupení prodeje firmy ARGUS s.r.o., FRANZ, KAHL pro Moravu.

Prodej, pronájem: -malé pásové jeřáby. Výroba, prodej: -myčky, mycí zařízení na stavby. DEPO Všechromy: - Všechromy 4, Strančice 251 63 vedoucí depa - Jaroslav Voneš Tel.: +420 775 089 953 E-mail: vones@kmbss.cz .

Prodej, servis, opravna: -manipulační zdvihací technika: -paletové vozíky, paletizačních paletovacích vozíků, atypické vozíky -nízkozdvižné vozíky Zastoupení prodeje firmy ARGUS s.r.o., FRANZ, KAHL pro Moravu.

BLOCK Technology a.s. se od roku 2004 zabývá vývojem, výrobou a dodávkou izolátorové technologie a technologických zařízení. Dodáme jak standardní řadu izolátorů, tak řešení na míru podle konkrétních požadavků zákazníka. Naše řešení izolátorů umožňuje flexibilní a bezpečnou manipulaci s materiály a uživatelsky přívětivé prostředí, díky němuž ...

Projekce, výroba, montáž: - laboratorní nábytek - ergonomické pracovní stanice - laboratorní digestoře - pracovní systémy - skladovací zařízení.

Společnost BVM s.r.o. se zabývá zajišťováním oprav a prodejem náhradních dílů především výměnným způsobem, jakož i prodejem nových náhradních dílů a bohatého sortimentu příslušenství. Opravy autodílů provádíme ve spolupráci s léty ověřenými partnery. Klademe důraz na vysokou kvalitu oprav po stránce technické funkčnosti, trvanlivosti a v ...

Výroba: - nerezového zařízení pro restaurace a kuchyně - minichladiče piva - výčepní a chladící technika - nápojové pulty, výčepní desky - průtokové chladiče - suché kontaktní chlazení - chlazené stoly na gastronádoby - nerezové zařízení pro bary, kuchyně, restaurace, jídelny - nerezová umyvadla s bezdotykovou baterií - ...

Společnost FLOW TECH, s.r.o. se zaměřuje na výrobu upínacích přípravků, jednoúčelových strojů a zařízení či strojních dílů. Většina našich výrobků nachází uplatnění v automobilovém průmyslu nebo v dalších oblastech jako je letecký průmysl, přesné strojírenství, kolejová vozidla a energetika. Nabízíme také další služby např. konstrukce, návrhy ...

FAB-Shop.cz a Železářství Otrokovice, zámečnictví: -klíče, autoklíče. Montáže: -zámky, kování, schránky. Železářství: -kování, zámky, kliky -stavební chemie -elektrické nářadí -spojovací materiál. Prodej: - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ...

Půjčovna: - paddleboardy - set serf, pádlo, vesta a malý voděodolný vak.

Zámečnictví, zámečnická výroba, servis: - manipulační technika: - skladové vozíky - manipulačních vozíků. Prodej: - paletové vozíky. Výroba: - 60 druhů rudlů - atypické vozíky dle výkresu nebo vzorku.

Výroba: -dopravníkové systémy -manipulátory -greifery -jednoúčelové stroje a zařízení -speciální nářadí pro autolakovny .

Výroba, návrhy, konstrukce, montáž, servis: -pásové dopravníky na zakázku -komponenty k dopravním tratím -ocelové konstrukce.

Služby: - požární ochrana PO: - zjištění skutečného stavu požární ochrany při prováděných činnostech objednatele - dozor a odborné poradenství nad zajištěným stavem protipožární bezpečnosti - zpracování nezbytně nutné dokumentace právnických, fyzických podnikajících osob, obcí i občanů v ...

Obchodní zástupce firem: -SCHOELLY, MOTIC, MECMESIN, TOHNICHI, LEITECH, BAQ*, ALPHADUR, HILDEBRAND Prodej, maloobchod, velkoobchod, instalace, servis, opravy, oprava, opravna: -měřící a zkušební technika pro strojírenství a automobilový průmysl: -SCHOLLY průmyslové endoskopy pevné i ohebné, videoendoskopy, inspekční systémy FLEXISCOPE ...

Pronájem: - autojeřábů s obsluhou - stavební stroje - montážního koše a samovyvažovacích paletových vidlí. Provozujeme tyto jeřáby: - GROVE GMK 3055, TATRA 815 AD28, TATRA 815 AD20T 3 ks, TATRA 148 DS 18. Transport Přeprava nadrozměrných nákladů, strojů a zařízení s využitím roztahovacích návěsů. Přeprava materiálu, ocelových ...

Specializujeme se na: Přepravy nadrozměrných nákladů (nadměrné náklady) z (do) celé Evropy: -stavební stroje a technika -strojní zařízení a technologické celky. Přepravy sypkých hmot (sypké hmoty) sklápěcími vozidly z (do) celé Evropy: -zemědělské komodity, ovoce a zelenina -surové kůže, odpady kůží (štípenka, klihovka) -nerostné ...