Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Maloobchod, prodej i na splátky, oprava, opravy, opravna, servis: -výrobky značky STIHL, VIKING - LESNÍ A ZAHRADNÍ TECHNIKA: -motorové pily, vyžínače, křovinořezy, travní sekačky, rozbrušovačky, foukače, rosiče, půdní jamilovače, vysokotlaké čističe -motorové zahradní nůžky na stříhání živých plotů.

Prodej auto-moto doplňků - náhradní díly, ventily, příslušenství Vybavení pro pneuservisy a autodílny

Zděné domy i dřevostavby na klíč. Geodetické práce, měření radonu, pedologie. Vyřízení povolení pro stavební povolení i ke kolaudaci.

Pivotéka. Půjčovna výčepního zařízení. Prodej: - dárková balení piva. - dárky pro pivaře.

Opravy, prodej, montáž chladicího a mrazicího zařízení pro domácnost a průmysl. Klimatizace - byty, kanceláře, restaurace aj. Chlazení nápojů, vysoušeče vlhkosti, servis autoklimatizací.

Výroba, opravy: - magnetické upínače - kruhový magnet pro broušení a soustružení STARBAD - permanentní magnetický upínač pro frézování BADMILL.

Ve Vašich prostorách s našimi zaměstnanci jsme schopni Vám poskytnout: -rozbourání vepřových půlek na části s úpravou pro výsek -vykosťování částí z vepřové půlky – kýta, plec, pečeně, bok, krkovice (dle požadavků zákazníka) -rozbourání hovězích 1 na části s úpravou na výsek -vykosťování hovězích částí – kýta, plec, žebro, krk, roštěnec ...

Oční optika. Zhotovení, opravy: -diptrické brýle. Maloobchod, prodej: -slunečních brýlí -doplňků: -pouzdra, čisticí spreje, utěrky na optiku.

Oční optika OPTIK ČECH s.r.o. ve Zlíně se specializuje na řešení korekcí pro klasické i složitější oční vady. profesionální tým Vám pomůže s výběrem brýlových obrub či kontaktních čoček ve všech cenových kategoriích a přesně pro Vaše využití. Prodej kontaktních čoček - odborný a individuální přístup - změření zraku a zakřivení rohovky ...

Firma ARPEKO CZ působí v oblasti automatizace a robotizace IT, výrobních a kontrolních procesů.

Plavba KM. Přístaviště Vodní eldorado Kroměříž - Postoupky: -plavba po Moravě na lodích nebo katamaranech(7 osob) Zapůjčení lodí, katamaranů. Dlouhý rybník. Půjčovna lodiček, šlapadel.

Systémy strojního vidění. Machine Vision Automatizace, Automotive.

Naše firma ZEND s.r.o. sídlící v okrese Uherské Hradiště se zabývá prodejem, půjčováním a servisem zahradní techniky. Součástí našeho sortimentu jsou například mulčovače, sekačky, řetězové pily, zahradní traktory, křovinořezy, postřikovače, pásové transportéry, fukary a vysavače, štípačky dřeva, sněhové frézy a čerpadla. Nabízíme také náhradní ...

Prodej: -substrátů, střešní substráty -mulčovací kůry -trávní osiva -hnojiv, kompostu -půdních kondicionérů -okrasné dřeviny, trvalky, ovocné stromky, rostliny. Projekční činnost: -projekce okrasných zahrad, parků a veřejné zeleně -zpracování technické dokumentace a průvodních zpráv -projekce závlahových systémů ...

Výroba, vývoj, konstrukce: -pracovní plošiny: -přívěsové, přívěsové -kloubové -teleskopické -kloubovo-teleskopické -mobilní, přívěsové -nůžkové -sloupové -vyrovnávací můstky.

Pronájem a půjčovna obytných aut, karavanů, přívěsů, elektrocentrál. Nabízíme karavany Hobby deLuxe, Giottiline Therry 36B, Roller Zefiro 295 a Kondor.

Geodezie, metrologie, fotogrammetrie, GIS*. Výhradní zastoupení: -LEICA GEOSYSTEMS-prodej, servis -geodetické přístroje -přístroje a systémy GPS* -laserové dálkoměry.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat : - odborné konzultace - projektování konkrétních automatických dveří či vrat - vše řešíme podle potřeb klienta - vlastní výroba, díky niž můžeme snížit cenu a současně urychlit výrobní proces - garance odpovědnosti za ...

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - mobilní klimatizace - odvlhčovače, vysoušeče. Značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zajišťujeme služby pro Zlín, Brno, Moravu.

Průmyslová automatizace - komplexní realizace technologických zařízení, výrobní linky: - návrhy, projektování - tvorba SW - výroba, uvedení do provozu - záruční i pozáruční servis. Prodej: - komponenty.

Montážní práce: - jeřábové dráhy - mostové jeřáby - ocelové konstrukce - manipulace s břemeny (demontáže, montáže).

Konstrukční a projekční práce ve strojírenství včetně výroby jednoúčelových strojů a zařízení. Návrh a výroba forem pro betonové výrobky.

Velkoobchod, výhradní distribuce, prodej: -vybavení pro kosmetické a pedikerské salony -tělová kosmetika -nástroje a přístroje na manikúru a pedikúru pro profesionály i domácí použití -sterilizátory -ultrazvukové čističe -kosmetika pro péči o nohy -pomůcky nehtové -prstové protetiky -kosmetické nástroje, přístroje -laboratorní, masážní ...

Hlavní činností firmy Archgeo Uherské Hradiště je měření radonu, které je ze zákona povinné. Měříme radon na stavební parcele, v budovách - pro stavební firmy, projekční a realitní kanceláře a také pro občany v regionu Zlínský kraj, Zlín, Uherský Brod, Kyjov i Hodonín. Na našem webu naleznete formulář, kde vyplníte jméno, adresu, parcelní číslo a ...