OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.
ELAP výrobní družstvo

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Certifikát ISO 9001:2001. Servis, montáž, revize: -vzduchotechnika -klimatizace -elektroinstalace -tepelná čerpadla -stropní chlazení.

Výroba, servis: - mostové jeřáby - montáž dálkového ovádání pro mostové jeřáby - elektro rozvaděče NN do 1000V - elektromontážní práce.

Bezpečnostní agentura: -ostraha objektů a osob -ochrana převozu hotovosti -informační a detektivní služby -zabezpečovací elektrické systémy -zajištění bezpečnosti i v zahraničí.

Výroba, kovovýroba: - průmyslová kola, kladky, obruče - produkty z Vulkollanu®, Polyuretanu/Topthane® a z pryže - elastik.

Prodej, servis: -náhradní díly, náhradních dílů na zemědělské stroje -rotační brány -provázky, folie, síťovina, silážní plachty -válečkové řetězy, řetězů -kardany, kardanů. Kovovýroba, kovoobrábění, strojírenská výroba.

Prodej, eshop: -materiál vodo-topo-plyn -hořčíkové anody -ohřívače vody -kotle -zdravotní keramika -měření a regulace -filtry -fotovoltaika -solární kolektory pro vytápění a ohřev vody.

Instalace a servis - zabezpečovací systémy - kamerové systémy. Příjem televizních programů v rodinných domech: - zajišťujeme všechny možnosti příjmu (DVB-T, DVB-S, VKV). Příprava a instalace TV příjmu v novostavbách již v průběhu stavby. Internet: - zpracováváme projekty strukturovaných i bezdrátových datových sítí, provádíme ...

Autorizované metrologické středisko. Oprava, servis, úřední ověřování: -oční tonometry. Autorizovaná laboratoř pro úřední ověřování očních tonometrů. Výroba: -přístroje pro oční optiku -brousící a leštící přístroje -ultrazvukové čističky s různýmy typy van -vrtací a frézovací přístroje. Nabízí: -kompletní technické ...

Firma SIAGRA s.r.o. nabízí posklizňové linky a veškerou technologii pro posklizňovou úpravu zrnin, technologie pro příjem, čištění, sušení, transport a skladování zrnin. Nabízíme také pozinkovaná obilná sila a zásobníky zrnin, sušárny obilí, kukuřice, řepky, slunečnice, čističky a předčističky, třídiče, dopravníky zrnin, provzdušňovací zařízení, ...

Prodej kovoobráběcích strojů a technologií: -pro broušení, výrobu forem a nástrojů a speciální technologie -náhradních dílů -brusných kotoučů -tvrdokovů .

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - speciální zdravotnické měřící systémy - cévky - EKG kardiax - zmírňovač bolesti - peritron - katetry pro urodynamické měření.

Výroba: - speciální díly dle požadavků zákazníka - vodící elementy, vodící stojánky - AGATHON - rychloběžné lisy/automaty - BRUDERER - transferová technologie, transferové nástroje, přesné stříhání, fineblanking - DIGIEMME - lisy excentrické, mechanické, kolenopákove- Lever Drive - OtiPRESSE - odvíječky, navíječky, svářečky ...

Projektování, inženýring, prodej, montáž, instalace, oprava, servis: -vzduchotechnická zařízení na klíč -klimatizační zařízení -čisté prostory -ozvučování kulturních a sportovních akcí.

Výroba, dodávka, instalace, montáž, oprava, servis: -náhradní díly pro stroje -šneky -komory

Jsme firma, která se zabývá zaváděním, řízením a koordinací projektů se zaměřením na dodávky strojů, robotů a implementaci softwaru ve strojírenských firmách, vč. implementace robotů.

Prodej, montáže, servis: - klimatizační zařízení pro byty, kanceláře, výrobní haly - chladiče vody - chladírenská a mrazírenská technologie - chladící a mrazící boxy - tepelná čerpadla - vzduchové dveřní clony.

Výroba, rekonstrukce, dodávka: -jeřáby: -mostové, otočné, portálové, malé dílenské -podvěsné jeřábové dráhy -ruční a elektrické kladkostroje. Výroba: -vázací prostředky. Servis, oprava, revize: -výtahů - osobní, nákladní -jeřábů -zvedací plošiny aj. Školení: -řidiči výtahů, vazači a jeřábníci.

Provozujeme e-shop se strojními svěráky. sklíčidly, upínáky, osvětlením, clhlazením

Import, dovoz, distribuce, prodej: -nástrojů na opracování dřeva, dřevěných derivátů, plastů a lehkých slitin -dřevoobráběcí nástroje: -frézy, vrtáky, pilové kotouče, výměnné čepele.

Elektromontáže. Dodávka, projekce, montáže: -sběrnicové systémy KNX -měření a regulace -kompletní elektroinstalace: -slaboproud -silnoproud Prodej: -elektromateriál. Celá ČR.

Zabezpečovací systémy. - EZS alarmy - EPS požární systémy - CCTV kamerové systémy - EVS přístupové systémy

Firma AUTOALARM - Marek Tlusťák se zabývá prodejem, montáží a servisem GPS systémů sledování vozidel. Mezi naše další aktivity patří dodávka elektrických i mechanických zabezpečovacích zařízení automobilů. Sídlíme ve Vizovicích. Maloobchod, prodej, montáž, servis: - GPS kontrola, sledování vozidel - mechanické, elektrické zabezpečovací ...

Společnost DAVEX - CZ, spol. s r.o. Zlín dodává materiály pro tiskárny. Výroba je zaměřena na fotopolymerní desky, tiskové matrice, FTL štočky. Dále dodáme klišé - tiskové formy pro tampónový tisk a zabýváme se i výrobou razítek všeho druhu a potisk stretch fólií. Pro výrobu FTL štočků využíváme nejmodernější technologie na trhu Full HD ...