Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba a renovace hydraulických zvedáků. Nákladní doprava, přistavení kontejnerů. Manipulační a dopravní technika. Polní práce pro rostlinnou výrobu. Zprostředkování nákupu a servis vysokozdvižných vozíků DESTA. Oprava zemědělských strojů. Mytí vozidel pomocí vysokotlaké myčky. Prodej pohonných hmot.

Výkup a prodej kovoobráběcích nástrojů

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Fotografické služby: foto pro prospekty, pohlednice, publikace, katalogy, prakticky veškeré exteriéry, interiéry, výrobky menších velikostí, zhotovení kalendářů a pohlednic na zakázku, Skenování- digitalizace plošných materiálů, diapozitivy, negativy do velikosti A4 (skleněné desky) - výsledná velikost neomezena www.kubikfoto.cz

Prodej - šicí stroje - náhradní díly a příslušenství. Opravy - šicí stroje.

Dodávky a servis všech druhů dopravních pásů(gumotextilní, ocelokordové, PVC, PU, hladké, s profily a klíny, speciální pásy teplotně rezistentní, chemicky a oleji odolné, potravinářské, aj.) - gumové dopravní pásy, hladké, s profily(unašeči) - pásy z PVC a PU, potravinářské - speciální dopravní pásy DERCO-Fabreeka pro potravinářské ...

Práce: -plynofikace: -rodinné domy, průmyslové objekty, plynové kotelny bez omezení výkonu, revize -vodoinstalaterství: -RD, průmyslové objekty, kanalizace, bytová jádra -topenářství: -RD, byty, bytové domy, průmyslové objekty -solární ohřev vody s dotací zelená úsporám.

E-shop - počítače - výpočetní a kancelářská technika - notebooky - tablety, čtečky - pokladní systémy - monitory - mobilní telefony.

Servis, opravy, preventivní prohlídky: - obráběcí stroje a zařízení, včetně příslušenství - NC stroje - výroba hydraulických hadic Oprava, instalace, montáž: -elektrozařízení

Výroba - soustruhy - frézky - frézovací centra Výroba - strojní součásti - nástrojářství

Specializovaná kovovýroba: - technologická zařízení pro chov a odchov drůbeže včetně veškerého příslušenství - zařízení pro značení a balení vajec - strojírenská výroba - cnc zpracování plechu

Výroba, prodej: - dřevoobráběcí stroje - pily - zkracovací pily - formátovací a rozmítací pily - paletovací automat - kompletní linky na výrobu a opracování palet.

Pronájem: - plošin, práce s plošinou. Práce s plošinou: - nátěry konstrukcí, okapových systémů a fasád - ořezy, pořezy a kácení stromů - rizikové kácení stromů - frézování pařezů - štěpkování větví. Montáž a vylepování: - reklamy. Opravy: - fasády domů - děr po ptácích. Údržba a montáž: - okapové systémy.

Výroba, instalace, oprava: - elektrické stroje, zařízení. Prodej: - software (SW). Obchodní činnost. Docházkový a přístupový systém. Monitorovací systémy. Instalace a kalibrace detektorů plynu. Měřicí a jednoúčelová zařízení.

Řemeslo, revize, projekce, montáž, servis: - měření, regulace elektrické energie - měřící a regulační technika - elektrické zařízení.

-Insolvence -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ostraha majetku a osob

Prodej - náhradní díly - příslušenství Prodej - přívěsy Servis a opravy - přívěsy

Výroba, prodej: - zařízení pro profesionální gastronomické provozy - konvektomaty, sporáky, digestoře, mycí zařízení, výrobníky ledu a další nábytek a techniku.

Montáž, instalace: - zabezpečovací systémy: - alarmy Jablotron pro domy, byty, firemní objekty - GSM bezpečnostní kamery - kamerové systémy - autonomní požární detektory - detektory oxidu uhelnatého - videotelefony.

Výroba, prodej, vývoj: - řídící jednotky pro vzduchotechniku - regulační systém EKOREG-BXC - vytápění - MAR.

Výroba: - stroje pro gumárenský průmysl Bazar: - gumárenské stroje - servis gumárenských strojů - propojovací technika.

Taxislužba. Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Oprava: -ledničky, chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby, mrazící boxy