Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Činnost: - školení řidičů motorových vozíků - servis, oprava manipulační techniky - revize LPG - prodej manipulačních vozíků - prodej náhradních dílů pro motorové vozíky - technické kontroly. INTRA-MT s.r.o Podlesí 534 Valašské Meziříčí 757 01

Služby: - lety historickým letadlem - předváděcí lety - přelety do zahraničí - kondiční lety - lety pro potěšení - ukázkové lety, letecké dny - vyhlídkové lety - pronájem letadel - fotolety pro reklamní účely. Falcon Aircraft s.r.o. Na Hrázi 1148/6 767 01 Letiště Kroměříž

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Výroba, prodej: -teplovodní kotle na pevná paliva -pásové dopravníky: -stavebnictví -štěrkovny -recyklace. Slévárna: -lití barevných kovů do kokil.

Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávky, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - horizontální ...

Hlavní činností společnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obráběcích a tvářecích strojů - soustruhů, frézek, brusek, lisů a také zemních strojů - bagrů, nakladačů. Provádíme i demontáž a stěhování strojů do 150t po celé ČR. Zajišťujeme servis a preventivní prohlídky pro tyto stroje a zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje: - ...

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Obráběčství: -zakázková výroba -CNC frézování. Zakázková tvorba NC programů. Výroba: -elektrody pro elektroerozivní obrábění.

Komplexní práce a služby: -požární ochrana PO, požární servis -bezpečnost a ochrana zdraví při práci BOZP.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Kompletní servis výtahů, modernizace výtahů.

E-shop: - elektrotechnika pro dům a zahradu - odpuzovače, plašiče škůdců - měniče napětí - záložní zdroje - akumulátory - nabíječky - teploměry, termostaty - foto - video příslušenství - dalekohledy

Vývoj, výroba, prodej: - detektory kovů.

Prodej: - piva světlá, tmavá, polotmavá, pšeničná, ochucená a speciály - lahvové i sudové pivo - 5l soudky - dárková balení, dárkové poukazy - pivní kosmetika. Pronájem výčepů.

Prodej, servis, eshop: -zahradní a lesní technika -nářadí -lovecké potřeby -fotopasti -lovecká optika -elektronika -myslivecké oblečení a obuv.

Servis: - vysokozdvižné vozíky - paletizační vozíky. Výroba: - hydraulické válce.

Těsnění a těsnicí materiály: -těsnění pro hydrauliku a pneumatiku -těsnění pro rotační pohyb-gufera, v-kroužky -ucpávkové šnůry -manžety -O - kroužky NBR, FPM, EPDM, Silikon, HNBR, FFKM(KALREZ) -ložiska SKF, NSK, INA, FAG, ZVL-ZKL -PTFE desky, tyče, trubky -pryžové šňůry, desky.

Maloobchod, prodej: - svařovací technika - přídavné materiály

Výroba -CNC soustruhy. Opravy: -NC a CNC soustruhy. Servis, prodej: -repasované stroje.

Dodávka: - 3D upínací systém svařovacích stolů - manipulátory.

kompletní montáž klimatizací včetně všech souvisejících činností. Pravidelné servisní prohlídky, záruční servis a opravy klimatizace.

Dovoz, prodej, e-shop, opravy startérů a alternátorů - náhradní díly, součástky, komponenty pro opravy alternátorů - regulátory napětí - usměrňovače - rotory - ložiska - startéry, náhradní díly, uhlíky, spínače.

Poradenská činnost - dotační poradenství - podnikový servis, BOZP, PO - školení zaměstnanců.

Služby - komplexní zajištění BOZP a PO bezpečnost práce a požární ochrana - školení - odborné poradenství.