Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Služby - stanovení radonového indexu pozemku - měření radonu.

Testovací a inspekční technologie - rentgeny - digitální mikroskopy - testery - fixtury a testovací přípravky.

Služby - IT outsourcing - správa počítačových sítí - automatizace domů a regulace topení - bezpečnostní a kamerové systémy - webdesign.

E-shop - solární a fotovoltaické články - diagnostické přístroje - měřicí přístroje.

Prodej, projekce, revize, dodávky a montáže: - tepelných čerpadel a solárních systémů, dodávky a montáže řídících systémů, měření a regulace.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektronických zabezpečovacích zařízení - elektronických požárních systémů - průmyslových kamerových systémů - digitálního TV příjmu - online reklama.

Vzduchotechnika z plastů: -atypické tvarovky -digestoře a odsávací zákryty -ventilátory -oblouky, kolena -hadice -žaluzie.

-Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod

Dovoz, import: -solární panely a systémy firmy XAFIS z Řecka - vhodné pro ohřev užitkové vody v bazénu či sprchách. Projektování, realizace, montáže, prodej: -sluneční kolektory -solární systémy -bojlery.

Internetový obchod zaměřený na zboží a materiály pro zubaře a dentisty, ale naleznete u nás i zboží pro lékaře, veterináře apod. Můžete u nás nakoupit oblečení pro lékaře, obuv pro lékaře, nábytek do ordinace, zubní kartáčky, ale i speciální nástroje pro ortodoncii, záchovnou stomatologii, parodontologii a další. Speciálně máme v nabídce také ...

Konstrukce, projektování, vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje -prototypové stroje.

Firma KAMI, s.r.o. Otrokovice nabízí prodej, pronájem i servis veškerého zvedacího zařízení jako žebříkové výtahy, stavební vrátky, elektrické kladkostroje i malou mechanizaci a lešení. Na prodej nabízíme i palivové dříví - tvrdé i měkké štípané dřevo na topení. Prodej, servis, oprava, opravy, půjčovna, půjčování, zapůjčení, vypůjčení: ...

Zajistění komplexních služeb na úseku bezpečnosti práce, hygieny a služeb na úseku požární ochrany.

Výroba: - nerezový gastronábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely, školy. Nerezová kovovýroba: - gastronábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely, školy.

Prodej: - svářecí technika - elektrické nářadí - vybavení dílny - elektrocentrály - kompresory - zahradní technika. Zastřešení bazénů. Výroba: - atypické zastřešení na míru - zastřešení vchodů a přístřešků.

Výroba, servis, oprava, prodej, maloobchod: - dřevozpracující stroje - frézy na pařezy, odkorňovače - čistící kartáče silnic - přídavné zařízení na traktory pro údržbu silnic - rozmetadlo posypových hmot - sypač pro zimní údržbu silnic - zemědělské stroje - luční brány, půdní vrták - hydraulické nůžky na stříhání větví - ...

Návrhy a realizace: - fotovoltaické elektrárny a ostrovní fotovoltaické systémy Výroba: - fotovoltaické solární články - fotovoltaické panely. Servis, monitoring, diagnostika FVE

Prodej: -svařovací technika a potřeby ke svařování.

Výroba a prodej: - imitační a zásahové výbušky, dýmovnice, slzotvorné zásahové prostředky, vojenská pyrotechnika - absorbéry do pohlcovačů filtrů izolačních dýchacích přístrojů (respirační přístroje).

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - hifi technika, hifi audio, AV přijímače a zesilovače - autoHiFi - fotoaparáty, videokamery, DVD rekordéry - spotřební elektronika - televizory (plazmové TV, LCD TV) - navigace - bílé zboží (pračky, chladničky, myčky nádobí, mrazničky, sporáky, digestoře, sušičky prádla) - kuchyňské ...

Kompletní opravy požárních vozidel, stříkaček PS - 12 a prodej všech náhradních dílů. Servisní zastoupení firmy HONDA Generální opravy motorů, čerpadel, rozvaděčů, sání, sportovní úpravy. Opravy požárních čerpadel, hydrantové systémy. V naší prodejně může také zakoupit doplňkový sortiment - trička, opasky, odznaky, čepice, kšiltovky, ...

Průmyslová automatizace: - výroba jednoúčelových speciálních automatických zařízení. Svařování, pájení, zatavování, nýtování, tvarování.

Výroba: - celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů - velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi, nábytek - kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

-Konstrukce prototypových strojů a zařízení v oblasti manipulační techniky, montážní techniky a v oblasti dalších příbuzných oborů. Zajištění výroby a uvedení strojů do provozu je samozřejmostí.