Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Maloobchod, prodej: - zemědělská technika - zemědělské stroje - postřikovače - náhradní díly na postřikovače.

Naše firma je již od roku 1999 partnerem pivovaru plzeňského prazdroje pro oblast Kroměříž. Ve městě sídlíme v okrajové části Dolní Zahrady, v bývalém areálu Řempo na Skopalíkově ulici. Naší hlavní činností je prodej veškerého sortimentu pivovaru, v nabídce jsou ale i další produkty za velkoobchodní ceny. Kromě prodeje provádíme sanitace ...

Prodej a servis čerpadel Hadaš Martin Valašské Meziříčí. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - čerpadla, vodárny, pumpy (všechny druhy) - domácí vodárny, ohřívače - expanzní a tlakové nádrže - magnetické úpravy vody - termostaty, kulové kohouty, filtry, hlídače hladiny - náhradní díly k čerpadlům - armatury - kulové kohouty, ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: 1. nové dřevoobráběcí stroje značek: SCM, MINIMAX, STROMAB, CENTAURO, ITALPRESSE, CO.MA.FER - CNC* obráběcí centra (vrtací a frézovací na velkoplošný materiál i na opracování masivu) - olepovací stroje OLIMPIC-olepovačky hran na slabou pásku, hranu ABS* i masivní nákližek - centra na výrobu oken ...

Prodej, servis : - krmné stroje - repasované krmné vozy. Pronájem: - krmných vozů. Prodej: - náhradní díly.

HH Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - vozíků pro převoz polotovarů - plnící linky pro vinařství. Montáže a demontáže ocelových konstrukcí. Instalace strojů. Laserové ustavování horizontálních, vertikálních a přírubových strojů. Nákup, prodej strojů. Zpracování kovového odpadu.

Společnost Jeřáby UB, a.s. je firma specializující se na engineering a dodávky speciálních mostových jeřábů. Držitel ISO ČSN 9001:2009 Projektování, konstrukce, dodávky, engineering mostových jeřábů: - vyhrazená zdvíhací zařízení - elektrické mostové jeřáby s hákem, drapákem a traverzou - portálové, sloupové a speciální hutní jeřáby do ...

Vyrobíme dle požadavků zákazníka automatické systémy na parkování, kamerové, bezpečností nebo přístupové, automatické brány a pohony, namontujeme a uvedeme do provozu. Nejvhodnější volbou je nyní tzv. platební kiosek pro plně automatický přímý prodej. Návrh, realizace: -automatické systémy - parkovací, kamerové, bezpečnostní, přístupové ...

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - tvrdokovové ( karbidové ) a diamantové nástroje pro broušení, frézování, leštění, vrtání, řezání, práci se sklem - brousící a leštící přístroje - ultrazvukové vany - měřící přístroje. Broušení a vrtání karbidem a diamantem.

Prodej a registrovaný servis: - zahradní technika VARI, AL-KO, DAKZ, HUSQVARNA, STIHL, SECO GROUP, HONDA, WERCO, STIGA, -lesní technika (mechanizace). Registrovaný servis firmy BRIGGS&STRATTON, WERCO. Prodej: -malotraktory, zahradní technika, -zahradní nářadí Fiszars Gardena, -zahrádkářské, chovatelské potřeby.

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Výroba, vývoj, programování: - průmyslové systémy, - zakázkové měřící přístroje.

Prodej, maloobchod, servis, poradenství: - zabezpečovací systémy - školení - kancelářské potřeby - výpočetní technika - počítačové sítě - telekomunikace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - instalační materiál - elektronika - elektrospotřebiče - akustika, ozvučení - elektronické součástky - měřící technika - osvětlovací technika.

Vývoj, konstrukce a výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - speciální výrobní linky - roboty a manipulátorů - dopravníky - učební pomůcky - přípravky a výrobky z křemenného skla.

Výroba hydromotorů. Opravy hydraulických válců všech druhů.

Opravy všech značek silničních motorových vozidel, příprava a provedení STK a měření emisí. Opravy traktorů Zetor, nákladních vozidel tuzemské výroby. Opravy a seřizování vstřikovacích trysek a čerpadel Motorpal a Bosch.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Dodávka kompletních řešení: - stroje pro elektrický a automobilový průmysl - desky plošných spojů - technologická zařízení - materiály pro elektrotechniku - měřící systémy - čištění plošných spojů - zařízení pro přípravu výroby.

Výroba a prodej: -malé autobusy: -nízkopodlažní - lowfloorbus -vyhlídkové - cabriobus -automobily - stavba, úprava atypických vozidel: -9-místný kabriolet pro vyhlídkové jízdy, svatby -automobilové nástavby: -skříňové -valníkové -pojízdné prodejny -vestavby do vozidel: -další sedadla, lůžková úprava, dílenská výbava, ...

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Servis protipožárního hasícího zařízení-SHZ. Revize hasících přístrojů a požárních hydrantů.

Úklidové služby - jednorázový, pravidelný úklid komerčních prostor - sečení trávníků a údržba zeleně. Prodej - úklidová technika