Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Servis, výstavba, rekonstrukce: -čerpací stanice. Služby: -revize a čištění nádrží -dodávky technologií čerpacích stanic.

Kontrola, servis, revize, prodej: -hasící přístroje, technika -požární ochrana -hydranty -dodávky příslušenství požární ochrany -protipožární dveře.

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Montáže, instalace: - zabezpečovacích systémů - kamerových systémů - systémů vstupu, dohledu, docházky - odposlechové a nahrávací techniky. Ochrana utajovaných informací. Kontrola nezaměstnaných na pracovní neschopnosti.

Vývoj, výroba strojů a zařízení: -homogenizační e předdispergační technika -dispergační technika -plnící technika.

Zástupce Boschert-Gizelis pro ČR a SR: -hydraulické nůžky na plech -ohraňovací lisy -řezání plasmou Vývoz strojírenské produkce do Ruska

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Prodej, výroba a vývoj: - bezmotorová i motorová rogala, výroba, opravy, repase - závěsné kluzáky, výroba, kompletní servis a technické prohlídky - rogala prodej - náhradní díly pro závěsné kluzáky výroba - kompozitové díly na zakázku, poradenství v oblasti závěsného létání. Škola létání: - létání na závěsném kluzáku rogalo ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Výroba: - jednoúčelové strojé - ocelové konstrukce. Sváření MIG - MAG a TIG.

Služby: - poradenství - školení prodejních dovedností - lektor. Komplexní služby v oblasti BOZP a PO. Školení první pomoci a další.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekce výbuchu plynu - detekce toxických plynů - napájecí zdroje - hořlavé a CO - stacionární detektory úniku plynu - přenosné detekční přístroje.

Školení, revize: -vysokozdvižné vozíky -manipulační technika -jeřábnické průkazy -vazačské průkazy -VZV.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - somelierské potřeby pro vinaře ( oteviráky, chladiče na láhve - dekorované nápojové sklenice RASTAL pro pivovary a ostatní výrobce nápojů - zakázkově potištěné slunečníky ( od 3 metrů ) pro restaurace - pivní papírové podtácky.

Montáže technologií chlazení chladicího nábytku a chlazených prostorů. Výroba a montáže technologie chlazení průmyslové vody. Montáže klimatizací a tepelných čerpadel.

Vývoj, zkušebnictví, výroba a servis: - UL letadla dodávka - díly pro ultralehká letadla. Kovovýroba.

Výroba a prodej: - SK pilové kotouče na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - speciální a atypické pilové kotouče s SK na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - hoblovací nože, blankety s fixačním rýhováním - frézovací hlavy s výměnnými profilovými noži - sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky - široký sortiment ...

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Výroba, prodej: - restaurační a hotelový software - rezervační systémy - sklady, kalkulace, receptury - pokladny - recepce - pokladní systémy pro EET - elektronickou evidenci tržeb Prodej, maloobchod: - restaurační pokladny - registrační pokladny - výpočetní technika - fiskální pokladny - váhy - čárový kód - čtečky chip karet - ...

Značkový prodej, servis, oprava: -nářadí, elektronářadí, -zahradní technika prodej a servis všech značek -Záruční servis Hecht, Fieldman, Dakr

Výroba: - segmenty, díly na šnekové dopravníky. Tvarování, ohýbání, zakružování profilů.

Výroba: -textilních vlnovců, měchů -pomůcky pro invalidy -vysokofrekvenčně svařované díly a čalounění vodě odolné -běžné čalounění

Prodej, servis, opravy a montáže: - váhy.

Opravy šicích strojů. Opravy šicích strojů u zákazníků. Prodej náhradních dílů k šicím strojům. Výkup starých šicích strojů.