Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Provozování půjčovny obytných vozů a karavanů.

Realitní činnost. Poradenská činnost v oblasti požární ochrany. Maloobchod motorovými vozidly a jejich příslušenstvím

Výroba, práce, řemeslo: - elektroinstalace, elektrikář - průmyslové a bytové elektoinstalace včetně bleskosvodu - dodávky elektroinstalačního materiálu a svítidel - hromosvody - opravy elektrických spotřebičů - požární a bezpečnostní systémy.

Obnovitelné zdroje energie: -solární systémy pro přípravu teplé užitkové vody, ohřev bazénů, vytápění. Výroba, prodej, studie, montáže, projekce, oprava, servis: -dodávka a montáž solárních elektráren na výrobu elektrické energie -zařízení pro využití sluneční energie -solární systémy sluneční kolektory, teplovzdušné ...

Kompletní řešení spojování PE potrubí. Prodej: - stroje pro svařování el. tavením + svařování na tupo - elektrotvarovky a tvarovky - PP, PVC svěrné, univerzální spojky a ventily, šroubení, na vrtávky.

VRL Praha a.s. je tradičním výrobcem ložisek jak katalogových tak speciálních. Firma byla založena v roce 1939 Janem Evženem Solmanem tehdejším zástupcem švédské firmy SKF a švýcarské firmy SRO.

Služby: - údržba a oprava silnic - čištění ploch a komunikací - dopravní značení - zimní údržba komunikací

Firma PILANA MARKET, s.r.o. se od svého vzniku v roce 1992 specializuje na maloobchod, velkoobchod, servis dřevoobráběcích nástrojů, prodej nářadí a servis nástrojů na obrábění dřeva a plastů. Pro firmy v oboru dřevařské prvovýroby, stolařství a dřevozpracujícího průmyslu nabízíme na území Moravy rozvoz zboží a zajištění servisu nástrojů našimi ...

kompletní dodávka a montáž: -průmyslového chlazení -stavba chladících a mrazících boxů -chlazení kapalin -monitorování chladících prostor přes síť či modul GSM -záznamníky teplot -servis autoklimatizací -technologie sušáren dřeva -dodávky gastrozařízení -tepelná čerpadla -klimatizace.

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán -užitkové sklo -hotelové a restaurační textilie -gastronomické zařízení -gastro nádobí-nerez, smalt.

Distribuce, dovoz, prodej, velkoobchod: - italská káva - čokoláda - čaje Prodej, pronájem a servis - repasované kávovary E-shop - výdejní místo - internetový prodej kávy, čajů, čokolád, porcelánu a dárkových balení. Mostní 138, 760 01 Zlín Mobil: 731 169 802 E-mail: info@kavycaje.cz

Oddělení KONSTRUKCE Vývoj, konstrukce, projekce, výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení. Konstrukce: -letadlové celky, komponenty. Oddělení DOKUMENTACE Vývoj, tvorba: -technická dokumentace pro letadlovou techniku -ostatní technická dokumentace pro strojírenský, elektrotechnický průmysl.

- Poskytujeme kompletní a profesionální služby v oblasti bezpečnosti práce, ochrany zdraví při práci, hygieny práce a požární ochrany. Naše firma má v těchto oblastech dlouholeté zkušenosti a požadovanou odbornou způsobilost. Naše služby poskytujeme řadu let a zaručujeme kvalitu a odbornost prováděných prací. Svou činnost orientujeme převážně na ...

Výroba: - nerezového zařízení do gastronomických provozů: - pracovní stoly, mycí stoly, regály, skříně - složitější atypické výrobky a výdejní linky. Používaným materiálem při výrobě je nerez potravinářská ocel 17.241.

Dodávka, montáž, instalace: -silnoproudé a slaboproudé rozvody -přístupové systémy: -kontrola přístupu, docházky, stravování -zabezpečení proti vloupání - EZS -požární signalizace - EPS -video technika: -kamerové a monitorovací systémy, domácí videotelefony -ozvučovací systémy.

Výroba, velkoobchod, prodej: -obuvnických strojů + náhradní díly -přesné dílce. Obrábění kovů. Generální opravy: -obuvnické stroje INTERNATIONAL. Servis, školení: -v oblasti obuvnické výroby, kovoobrábění.

Výroba a servis strojů. Výroba strojů a zařízení.

Truhlářství, podlahářství. Výroba kanoe.

Nákup, prodej, second-hand, bazar: -použité obráběcí a tvářecí stroje. Prodej: -náhradní díly na obráběcí stroje. Generální opravy, renovace: -obráběcích strojů

Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Velkoobchod, maloobchod, eshop: -zahradní technika: -sekačky, křovinořezy, drtiče, travní traktory ... -nástroje a nářadí: -pily na kov a dřevo -okružní nože -ruční pily -zahradní nábytek

Prodej, nákup: -jednovřetenové, vícevřetenové soustružnické automaty. Výkup: -nepotřebné nadnormativní zásoby. Zprostředkování: -zajištění výroby ozubených kol do průměru 2800mm. Služba: -řešení pohledávek.

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

Prodej, montáž, instalace: -klimatizace: -podstropní jednotky -kazetové jednotky (2-3 cestné) -mezistropní jednotky, SBH -parapetní jednotky -splitové jednotky: -nástěnné -nástěnné s invertorem -multi invertor -mms systémy: -2trubkový VRF systém, tepelné čerpadlo nebo jen chlazení -výkon 1 systému 22, 4-128, ...

TradeOtt Distributor Firem Rubbermaid a Arcoa - nářadí pro úklid, čištění a zahradu a pomůcky pro imobilní a těžce se pohybující občany.