Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, instalace, opravy: -elektrických přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Pobočka: Skopalíkova 2354/47A, 76701 Kroměříž Tel.: 573332302.

Připravili jsme pro Vás nabídku zajištění služeb: bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP), požární ochrana (PO), školení BOZP (prezenční, e-learningová), pracovnělékařské služby a podniková ekologie. Dále za Vás sledujeme všechny zákonné lhůty (lékařské prohlídky, školení, revize apod.).

Práce: -svářečské, svařování metodou TIG/WIG a MIG/MAG -svařování: -části leteckých konstrukcí, nádrží -ruční řezání plazmou dle šablon do 8mm -lisování na výstředníkovém lisu do 3mm. Výroba, opravy: -náhradní díly na motocykly a na letecké konstrukce.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Dodávka a montáže silnoproudu a slaboproudu. Poskytování služeb v oblasti měření a regulace. Montáže rozvaděčů, elektroinstalace v čistých prostorech.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Výroba, prodej: -náhradní díly na kombajny -rotační nože -lištové a bubnové sekačky -sněhové frézy -kosy. Výroba: -kontejnery -kosy, sekačky -sněhové frézy.

Výroba - kamerové systémy Výroba - jednoúčelové stroje Konstrukční práce

Výroba, montáž a oprava: - odsávací a filtrační zařízení

Výroba: -odsávání a filtrace vzduchu -odsávacích a filtračních zařízení, - průmyslové ventilátory, - kapénkové odlučovače, - gravitační odlučovače.

Prodej, oprava, servis: - manipulační technika - mechanická, hydraulická, přídavná zařízení a náhradní díly na vysokozdvižné vozíky. Výroba: - hydraulické hadice.

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Prodej, e-shop: - kmenové pilové pásy - diamantové kotouče - lamelové kotouče - příslušenství

Autorizovaný prodejce: -čistící a úklidová technika firem NILFISK - WAP * ALTO, HAKO, LAVOR, KRÄNZLE. Maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis: -vysokotlakých čistících strojů studenovodní, teplovodní, parní -vysavače průmyslové -centrální vysávání -vysavačů pro školy, domácnosti, kanceláře -stroje na čištění ...

Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Maloobchod, prodej, servis: -zahradní mechanizace, zemědělská technika -BRIGGS & STRATTON CZ: -benzínové motory v sekačkách, zahradních traktorech -elektrocentrály -čerpadla -KAWASAKI: -spalovací motory -křovinořezy -nůžky na živé ploty -fukary -SABO: -travní sekačky -drtiče.

Prodej, servis, oprava: - motorová čerpadla - elektrocentrály - křovinořezy - sekačky - traktory - pásové transportéry - lodní motory - motorové pily - postřikovače - rosiče a foukače. Provozovna: - Horní Pasky 1619, Valašské Meziříčí.

Dovoz, distribuce, prodej: - brýlové obruby značek: Jean Reno, Ziggy, Eleven, Fresh, XVO, GOlfstar, C-Zone, aj. - dětské brýlové obruby značky KRTEK - sluneční brýle značek: Prosun, Eleven - stojany do oční optiky - vybavení očních optik - návrhy interiéru očních optik

Prodej, e-shop: - svařovací technika - elektronářadí - nářadí - ochranné pracovní pomůcky - vzduchotechnika - brusivo.

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Zdravotnictví: -zubní laboratoř, stomatologická laboratoř -zubní technik. Výroba: - lékařské a dentální nástroje, potřeby.

Práce: -klempířské, -pokrývačské. Montáž: - vzduchotechnika.

Vývoj, výroba, prodej: - radarové tabule - bezpečnostní zrcadla - dopravní zrcadla - hemisferická zrcadla - dopravní značení.