Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Výroba, instalace, opravy elektronických zařízení. Výroba jednoúčelových strojů a zařízení. Průmyslová automatizace v oblasti odporové sváření, laserové sváření, pájení a montáže.

Velkosklad: -laboratorní potřeby a zařízení: -laboratorní sklo (pipety, zkumavky, baňky, džbány, lékovky) -laboratorní porcelán (kádinky, misky, odměrky) -teploměry, vlhkoměry, areometry -laboratorní plasty -pomůcky a dezinfekce: -filtrace -dávkování -laboratorní přístroje: -laboratorní váhy -ohřev a chlazení ...

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Prodej, oprava, servis MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí -sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály, svářečky -bazény a plachty, hračky, kola Medison -zahradní nábytek.

ROBEKO se zabývá prodejem zařízení, diagnostických systémů a príslušenství pro evropská a asijská vozidla určených ke komunikaci s řídícími jednotkami osobních a nákladních automobilů. Príslušenství pro evropská a asijská vozidla. Prodej, e-shop: - zařízení k diagnostice a programování řídících jednotek osobních a nákladních aut - ...

Dodávka - systémy automatizovaného řízení budov Výroba - elektrické rozvaděče Dodávka - měření a regulace kotelen

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -pokladní a skladové systémy -prodej a instalace informačního systému QI -služby v oblasti IT

Komplexní dodávka, montáže: -plynové kotelny II. a III.kategorie -parní a horkovodní předávací stanice. Práce: -topenářské -plynařské -vodoinstalační -systémy ohřevu TUV -měření a regulace.

Zastoupení společností: - SBM Mineral Processig GmbH pro ČR a SR. -výrobce betonáren EUROMIX, VARIOMIX, TOWERMIX - BIBKO Umwelttechnik & Beratung GmbH - výrobce recyklingů zbytkového betonu Nákup a prodej starší betonářské techniky

Strojírenská výroba. Výroba: -jednoúčelové stroje. -technologické linky. -montážní přípravky. Práce: -obrábění nerez ocelí.

Služby, poradenství: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP). požární ochrana Pořádání: -kurzy, školení.

Služby: - půjčování hausbótů, lodí pro jednotlivce, rodiny i skupinky - hromadné projížďky - pevné programy nebo akce dle požadavků zákazníka

Technologické projekty gastroprovozů Dodávka, montáž a servis gastrozařízení Poradenská činnost

Železářství, železářské zboží. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící technika - ...

Železářství, železářské zboží. Maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící technika - ...

Servis, pronájem, prodej: -speciální zakládání staveb -vrtná a injektážní technika -kanalizační a vodovodní stavby -lámací technika -speciální konstrukce.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Vývoj, prodej, dodávka: -balící, potravinářské stroje a technologie -dávkovací, plnící a počítací technika -balení: -skupinové balení -karton -aseptické do kelímku, do plochých sáčků -krájení -servis, montáž a údržba strojů -skladová automatizace a manipulace -metaldetektory -klimatizace.

Práce: Elektroinstalace - slaboproudy Hromosvody - regulace - kompletní činnost Zdravotechnika - voda, kanalizace, kompletní práce, plasty, cu, nerez, úpravny vody, čerpadla, vybavování vrtů Solární systémy Plynoinstalace - rozvody Ocel, ALPEX, CU, NEREZ Vytápění - topné systémy, kotelny - podlahové vytápění, kotle na ...

Opravna jízdních kol a šicích strojů

Ložiskové kuličky. Prodej ocelových ložiskových kuliček rozměrů od průměru 0, 397 až do průměru 250, 000mm, ale i netypické rozměry kuliček.

Internetový obchod, prodej, servis: - profi i hobby nářadí, ruční nářadí, zahradní techniku pro profesionály i kutily plus příslušenství. Zabýváme se prodejem značek Makita, Hitachi, Sharks, Milwaukee, AEG, Ryobi, Ferm, Stiga aj.

Půjčovna motorových lodí a hausbótů: - Baťův kanál a řeka Morava - dovolená na obytné lodi - výletní loď Morava - plavby na objednávku, školní výlety, skupinové plavby - svatba na lodi - hausbóty Holandsko - plavba po kanálech - firemní večírky, oslavy na lodi nebo hausbótu - cyklisté mohou vzít kola na palubu - 60 míst v lodi.

Výroba a prodej: - nízkozdvižné a vysokozdvižné manipulační techniky, skladové techniky. Prodej: -paletové vozíky -rudly - pojezdová kola a ložiska. Výkup a prodej: - použitá manipulační technika.

Velkoobchod: - polotovary dveřních křídel - voděodolné překližky - izolační pur výplně s překližkou tl. 24 - 56mm - vakuované izolační panely QASA VIP Variotec - dřevoobráběcí nástroje Oertli - polotovary pro výrobu dřevěných sekčních garážových vrat - vnitřní dveře Sapeli - povrchová úpravy Teknos - GORI