Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Opravna jízdních kol a šicích strojů

Ložiskové kuličky. Prodej ocelových ložiskových kuliček rozměrů od průměru 0, 397 až do průměru 250, 000mm, ale i netypické rozměry kuliček.

Internetový obchod, prodej, servis: - profi i hobby nářadí, ruční nářadí, zahradní techniku pro profesionály i kutily plus příslušenství. Zabýváme se prodejem značek Makita, Hitachi, Sharks, Milwaukee, AEG, Ryobi, Ferm, Stiga aj.

Půjčovna motorových lodí a hausbótů: - Baťův kanál a řeka Morava - dovolená na obytné lodi - výletní loď Morava - plavby na objednávku, školní výlety, skupinové plavby - svatba na lodi - hausbóty Holandsko - plavba po kanálech - firemní večírky, oslavy na lodi nebo hausbótu - cyklisté mohou vzít kola na palubu - 60 míst v lodi.

Výroba a prodej: - nízkozdvižné a vysokozdvižné manipulační techniky, skladové techniky. Prodej: -paletové vozíky -rudly - pojezdová kola a ložiska. Výkup a prodej: - použitá manipulační technika.

Velkoobchod: - polotovary dveřních křídel - voděodolné překližky - izolační pur výplně s překližkou tl. 24 - 56mm - vakuované izolační panely QASA VIP Variotec - dřevoobráběcí nástroje Oertli - polotovary pro výrobu dřevěných sekčních garážových vrat - vnitřní dveře Sapeli - povrchová úpravy Teknos - GORI

Projekční činnost. Inženýrská činnost. Realizace staveb. Servis a kvalifikace vzduchotechniky. Dodávka čistých prostor.

Oprava, prodej, servis: -čerpadla -fontány. -bazény -bazénové čističky -vrty (jejich příslušenství, montáž a osazení vrtu technologií) -doprava sklápěč s hydraulickou rukou

Výroba: -usňové materiály, usně, kůže -obuvnické polotovary: -svršky -podešve -obuv Obchodní činnost: -obuvnické, koželužské a šicí stroje. Vybavení koželužen.

Prodej: - pilové pásy na kov, brusivo, přídavné svařovací materiály a příslušenství.

Autorizovaný servis IEMCA - automatické podavače tyčového materiálu do soustruhů, prodej náhradních dílů a příslušenství pro podavače IEMCA.

Výroba, kovovýroba: -náhradní díly: -na zemědělskou techniku - traktory -pro automobilový průmysl. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -soustružnické (soustružení): -soustruh RD 18, RD 50, R 5 -kusové i sériové -frézařské (frézování): -kusové i sériové -řezání, vrtání -svařování (svářečské) v ochranné atmosféře CO2 ...

Automatizace strojů, řízení výrobních procesů. Výroba a projekce elektrorozvaděčů pro stroje, pohonářská technika.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Prodej: -skladovací technika -manipulační technika, manipulace.

Servis a prohlídky obráběcích strojů. Prodej a výroba náhradních dílů. Generální a střední opravy obráběcích strojů ZPS Zlín.

Naše firma se zabývá prodejem a servisem PC, notebooků a jiné kancelářské, výpočetní techniky. Internetový obchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, notebooky, tiskárny, scannery, monitory, LCD: -nové, repasované -zabezpečovací zařízení: -kamerové systémy, GPS zařízení, -WI-FI technika: -Access Pointy, antény, konektory, client ...

Prodej: - laboratorní potřeby, zařízení - laboratorní chemikálie

Výroba, montáž, servis: - vzduchotechnická zařízení - klimatizační jednotky. Dodávky a montáž vzduchotechniky do nemocnic, laboratoří, bank, kuchyní, výrobních hal. Výroba vzduchotechnického potrubí.

Kominictví, kominík. Kominické práce: -vložkování komínů pro plynná, tuhá a kapalná paliva atestovanými materiály z nerezu a hliníku -čištění komínů a spotřebičů -připojování spotřebičů paliv na komínové systémy -technické a revizní zprávy -kolaudace pro stavební řízení. Generální rekonstrukce, opravy: -komíny, komínové cesty a ...

Výroba: - letecká, civilní i speciální technika: - letecké přístroje do L410, L159, L59, L139, L39 a Zlín - díly do BVP-I, BVP-II, T-72, T-55 - elektropříslušenství pro automobily a jiná zařízení - dodávky náhradních dílů, lisovacích nástrojů pro přesný střih Výrobní program: - letecká technika: - zapalovací magneta, spouštěče, ...

Pila. Prodej: - dřevo - řezivo - zemědělská technika.

Průmyslová automatizace, řídící systémy, měření a regulace, servis řídících systémů, elektromontáže, elektroinstalace, kamerové systémy.

Výroba, vývoj, konstrukce, montáž, prodej: -vysokorychlostní obráběcí stroje a centra pro výrobu: -formy a lisovací nástroje -zápustek, zápustky.

Výhradní dovozce přístrojů na noční vidění výrobců Dipol a Dedal

Kovovýroba. Zámečnická výroba: - obrábění - soustružení - svařování. Výroba: - mechanických zdvihadel - oplocení a výbava sportovních a dětských hřišť - obežné skladové regály. Stavební práce: - ocelové konstrukce - přístřešky - vrata, brány - stavební piloty