Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.

Servis, opravy, modernizace: -výtahy -zdvihací zařízení.

Import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -strojky na výrobu frappé /frapé/ - řecká káva. Export: -nářadí a nástroje. Velkoobchod, prodej, dodávka: -káva.

Oprava, montáž: -váhy, -závaží.

Montáž: - solární systémy pro ohřev teplé vody, bazénů a přitápění v rodinných domech. Nabízíme také kompletní podporu při realizaci solárního systému pro ohřev teplé vody i s možností přitápění, bezplatné poradenství, možnost zpracování projektové dokumentace, záruční i pozáruční servis slunečních kolektorů.

Oprava, generální opravy, servis: -šicích strojů (stroje) všech značek.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Prodej, opravy a montáže: -váhy -měřídla.

Oprava, montáž, poradenství: -měřící a vážící zařízení.

Prodej, servis, maloobchod: -elektronické pokladny -pokladní systémy.

Dodávka, instalace: -satelitní komunikace, GPS technologie -zařízení pro sledování a monitoring vozidel -elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, mobilní GSM kamery. Telekomunikační služby: -satelit ORBCOMM: -systém nízkoletících družic.

Pronájem, půjčovna, údržba, prodej: -letadel, letadla, -dovoz a vývoz nových i použitých letadel.

AUTOŠKOLA - výuka a výcvik: -k získání řidičského oprávnění pro řízení mopedů, motocyklů, osobních a nákladních vozidel. Služby: -školení zaměstnanců referenstkých vozidel -kondiční jízdy. HASÍCÍ TECHNIKA Kontrola, servis, prodej: -hasicí přístroje -požární vodovody (hydranty). Služby: -poradenství v oblasti požární ochrany ...

Práce: -elektroinstalační. Montáže, údržba, opravy: -elektrická zařízení. Prodej: -měřící a regulační technika. Firma pracuje pouze pro firmu DEZA, a.s. v Otrokovicích.

Montáž, instalace: - ventily, měřiče tepla.

Služby: - pronájem strojů a přístrojů bez obsluhy

Oprava, servis: -chladničky. -ledničky. -mrazničky.

Oprava, servis: -chladničky, ledničky, -mrazničky, mražáky.

Montáž: -interaktivní bezpečnostní systém KTI* 2000i do budov, kanceláří.

Oprava, servis: -zdravotnická technika: -stomatologiecká, zubařská.

Opravy, servis: - vysokozdvižné plošiny Revize, školení a opravy zdvihacích zařízení.

Oprava, servis: -domácí elektrospotřebiče: -trouby, sporáky, -průtokové ohřívače, -bojlery, -čerpadla, -akumulační kamna, -žehličky, -elektromotory, -čerpadla. Maloobchod, prodej: -náhradní díly na elektrospotřebiče.

Oprava, servis: -šicí stroje: -veškeré typy i průmyslové. Prodej, záruční, pozáruční servis, oprava: -šicí stroje, overlocky: -BROTHER, VERONICA. Prodej: -náhradní díly na domácí šicí stroje. Zprostředkování prodeje: -průmyslové šicí stroje: -dírkovačky -knoflíkovačky -obnitkovačky.

Krejčovství. Opravy, úpravy: - dámské oděvy. Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje.