Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Výroba, prodej: - svařovací technika - elektrické nářadí - nástroje - ruční zahradní nářadí.

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - telekomunikační systémy. Pohostinství: Restaurace U Splavu Ohrada 2052 75501 Vsetín.

Oprava, převíjení: - stejnosměrné motory - trakční motory - asynchronní motory a generátory - regulační a natáčivé transformátory.

Maloobchod, prodej: -nástroje, nářadí pro obrábění kovů a dřeva - elektrické a pneumatické nářadí - brusivo, brusný materiál.

Nákup a prodej dopravních prostředků - autobusy: -opravy užitkových vozidel -prodej PHM.

Výroba, montáž: - vzduchotechnika - klimatizace - klimatizační stropy GIF - tepelné a požární izolace vzduchotechniky - revize požárních klapek.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Služby v oblasti požární prevence. Revize hasicích přístrojů a hydrantů. Prodej, montáž: - interiérové a protipožární dveře.

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek. Půjčování, půjčovna, pronájem: - čistící stroje Kärcher, stroje na čištění koberců - stroje na čištění parket a drátkování parketových ploch.

Montáž: - solární systémy pro ohřev teplé vody, bazénů a přitápění v rodinných domech. Nabízíme také kompletní podporu při realizaci solárního systému pro ohřev teplé vody i s možností přitápění, bezplatné poradenství, možnost zpracování projektové dokumentace, záruční i pozáruční servis slunečních kolektorů.

Výroba, montáž, prodej, kontrukce: - kovové konstrukce - nerezový nábytek - BLANCO lékařská technika - lékařská technika - mobilní funkční vybavení pro operační sály - otočné sedačky a pojízdné otočné židle pro operační sály - vybavení operačních sálů - lehátka pro vyšetření a ošetření - transportní a víceúčelové vozíky - ...

Výroba, prodej, vývoj: - speciální stroje na odklízení letištních ploch pro severské země. Jemná elektrotechnická výroba.

Elektroinstalace. Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Montáž, činnost: - elekromontáže - výrobní haly, rodinné domy, rekonstrukce - zabezpečovací zařízení - elektronické systémy - strukturovaná kabeláž - SOLARIX - kabelážní systém - domácí videotelefony - VIDEX, URMET - pro všechny objekty - měření a regulace - kotelny - ...

Prodej: - ložiska - gufera - klínové řemeny.

Vývoj, výroba, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení. Rekonstrukce, modernizace, automatizace: - stávající strojní zařízení. Tvorba: - výrobní dokumentace podle dodaných návrhů a projektů. Návrh, konstrukce, výroba: - přípravky pro výrobu, montáž a měření. Konstrukce forem pro vstřikování plastů.

Výroba, prodej: - aplikace bezkontaktních čipových karet - odbavovací a informační systémy pro veřejnou hromadnou dopravu - palubní počítače, lokalizační a komunkační systémy pro náladní dopravu.

Velkoobchod, prodej: - farmaceutické výrobky - zdravotnické přístroje - ortopedické výrobky.

Dodávka, poradenství: - programy na zpracování dat, software - právní, daňové, podnikatelské poradenství - návrh a optimalizace sklářského designu - expertní řízení sklářských pecí - analýzy defektů ve skle.

Prodej, servis: - motorové, elektrické pily HUSQVARNA - sněhové frézy - křovinořezy - nářadí pro dřevorubce.

Výroba: - systémy pro řízení technologických procesů - vývoj elektronických zařízení - zakázková aplikace na klíč - tvorba aplikačního software pro mikroprocesory a jednočipové mikropočítače - testovací zařízení, měřící přístroje.

Prodej, montáž, dodávka, oprava, servis: - centrální vysavače HUSKY.

Výroba, prodej: - implantabilní technika - lékařská technika - kardiostimulátory, elektrody. Oprava: - zdravotnická technika.

Velkoobchod, maloobchod: - výstroj České armády - vojenská technika po repasi - výzbroj.

Prodej: - náhradní díly na pneumatické tryskové stavy (typ P, PN a JETTIS). Výroba: - náhradní díly dle výkresové dokumentace. Oprava: - veškerá elektronika stavů.

Agrobazar. Doprava: - zahraniční nákladní. Prodej, servis, bazar: - zemědělské stroje a mechanizace - náhradní díly na zemědělské stroje.

Výroba, prodej: - elektromotory pro průmyslové regulační pohony, manipulační techniku a automatizaci.