Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Dodávka kompletních řešení: - stroje pro elektrický a automobilový průmysl - desky plošných spojů - technologická zařízení - materiály pro elektrotechniku - měřící systémy - čištění plošných spojů - zařízení pro přípravu výroby.

Výroba a prodej: -malé autobusy: -nízkopodlažní - lowfloorbus -vyhlídkové - cabriobus -automobily - stavba, úprava atypických vozidel: -9-místný kabriolet pro vyhlídkové jízdy, svatby -automobilové nástavby: -skříňové -valníkové -pojízdné prodejny -vestavby do vozidel: -další sedadla, lůžková úprava, dílenská výbava, ...

Montáže, instalace: - zabezpečovacích systémů - kamerových systémů - systémů vstupu, dohledu, docházky - odposlechové a nahrávací techniky. Ochrana utajovaných informací. Kontrola nezaměstnaných na pracovní neschopnosti.

Zástupce Boschert-Gizelis pro ČR a SR: -hydraulické nůžky na plech -ohraňovací lisy -řezání plasmou Vývoz strojírenské produkce do Ruska

Prodej, výroba a vývoj: - bezmotorová i motorová rogala, výroba, opravy, repase - závěsné kluzáky, výroba, kompletní servis a technické prohlídky - rogala prodej - náhradní díly pro závěsné kluzáky výroba - kompozitové díly na zakázku, poradenství v oblasti závěsného létání. Škola létání: - létání na závěsném kluzáku rogalo ...

Služby: - poradenství - školení prodejních dovedností - lektor. Komplexní služby v oblasti BOZP a PO. Školení první pomoci a další.

Výroba: - detektor úniku plynu - detekce výbuchu plynu - detekce toxických plynů - napájecí zdroje - hořlavé a CO - stacionární detektory úniku plynu - přenosné detekční přístroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - somelierské potřeby pro vinaře ( oteviráky, chladiče na láhve - dekorované nápojové sklenice RASTAL pro pivovary a ostatní výrobce nápojů - zakázkově potištěné slunečníky ( od 3 metrů ) pro restaurace - pivní papírové podtácky.

Autorizované metrologické středisko K70 pro úřední ověřování stanovených měřidel: -lékařské tonometry. Akreditovaná kalibrační laboratoř č. 2249. Kalibrace v oborech: -elektrické veličiny -frekvence a čas -teplota -relativní vlhkost -délka -tlak. Služby: -metrologické poradenství -konfirmace měřidel -servis měřící ...

Výroba, prodej: - vozidla s elektrickým pohonem -elektromobil pro převoz osob, elektrobus - užitkové elektromobily - elektrovozidla - elektroskútry - městský mobiliář.

Prodej: - gastronomické vybavení - sklo, porcelán - příbory - kelímky

Nákup, prodej: - paletové přířezy, řezivo v ČR, SR - pilařské a dřevařské technologie světových značek (technologie pro pilařskou, dřevařskou výrobu) - dřevoobráběcí stroje - použité: pilařské, truhlářské - nové: - firmy STROMAB: pily, elektrohydraulické lisy - firmy SARMAX: impregnační, kartáčovací stroje - prodej ...

Prodej a servis všech typů stříkacích zařízení, pistolí a kompresorů používaných pro povrchové úpravy ve stavebnictví, kovoprůmyslu, dřevovýrobě a dopravním značení. Nabídka membránových čerpadel, vzduchových kompresorů, vzduchových i stříkacích vysokotlakých zařízení.

Revitalizace a zateplování panelových domů. Práce: -zateplení fasády. Fotovoltaika. Realizace, výstavba: -ukázková hala - fotovoltaická střecha z Evalon Solaru Hala je využita jao: -půjčovna lešení -prodejna materiálu pro zateplování budov.

Truhlářské a stolařské práce Elektroinstalační práce Revize - hromosvody Montáž - centrální vysavače - vzduchotechnická zařízení

Výroba: - vysokotlaké agregáty PETO pro využití ve stavebnictví, průmyslu.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy - ruční nářadí.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy - ruční nářadí.

Výroba, montáž: - technologická zařízení pro chemický, potravinářský průmysl a energetiku - pro zákazníky z oblasti zpracovatelského průmyslu konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu apod. - pro výstavbu v energetickém průmyslu kusové dodávky - technologické celky pro čistírny odpadních vod v ČR i ...

Velkoobchod, prodej, servis, poradenství: - motosalon HONDA - moto příslušenství - motocykly KYMCO - přilby - čtyřkolky - kufry na motocykly - bazar motocyklů - skútry - sněhové frézy - zahradní technika.

Zednické práce a výstavba. Podlahářské a pokrývačské práce. Obnovitelné zdroje. Zařízení budov.

Dodávka: - klimatizační zařízení - vzduchotechnika

Poskytuje - technické služby Zemní a výkopové práce - terénní práce - výkopy základů staveb a inženýrských sítí Přípravné a dokončovací stavební práce Úprava - toky

Maloobchod, prodej: - obráběcí stroje - tvářecí stroje. Oceňování, odhad: - stroje a zařízení - znalecké posudky.