Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, výroba, montáž, servis, výhradní dovozce: -brány CAME. -komponenty pro brány, vrata. -šíny, vozíky, kladky, panty, dorazy -pojezdové kladky, profily -pohony pro garážová vrata, vjezdové brány, parkovací zábrany, závory.

Půjčovna stavebních strojů. Výkopové práce a terénní úpravy vlastními stroji. Kontejnerová doprava - pronájem kontejneru.

Dodáváme moderní technologie pro všechny typy novostaveb. Jde o vlastní systém MAXcomfort - zajišťuje vytápění, centrální chlazení, řízené větrání s rekuperací tepla a ohřev vody. Minimálizujeme spotřebu elektrické energie.

Opravy: - hřídele - závitů - oprava poškozených částí převodovky - poškozených ozubených kol. Renovace strojních součástí. Svařování hliníku, nerezu, litiny. Svařované konstrukce. Aplikace tvrdonávarů. Zakázková zámečnická výroba. Konstrukční činnost.

Bezpečnostní agentura: -ostraha osob a objektů -požární služby -přeprava cenin -detektivní služby. Dodávka, montáže, revize: -elektronická bezpečnostní a požární signalizace (EZS, EPS) -pulty centralizované ochrany -přístupové, kamerové systémy

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...

Nabízíme měření vzduchotěsnosti budov - provedení blower door testu pro soukromé osoby i firmy. Jedná se o diagnostickou metodu vhodnou zejména pro nízkoenergetické a pasivní domy a dřevostavby. Další služby: - vyhledávání defektů a netěsností - měření průvzdušnosti spár oken, dveří a dalších stavebních prvků zabudovaných ve stavbě - ...

Služby: -filtrace, regenerace, úpravy vody. Chemické čištění: -usazeniny, vodní kámen: -ústřední topení -vodovody -klimatizace. Výroba, prodej: -filtrační regenerátory cirkulačních kapalin a odpadních vod.

Zámečnictví, nástrojářství. Obráběčství. Kovoobrábění. CNC výroba: - obrábění - frézování - broušení - obrážení. Výroba: - jednoúčelových strojů a zařízení.

Společnost SVARMETAL s.r.o. se sídlem ve Skotnici má distribuční sklad v Otrokovicích. Máme široký sortiment nářadí a příslušenství nejen pro profesionály, ale také kutily. V sortimentu určitě nechybí kvalitní produkty značky Kowax, spojovací materiál, technické plyny, svařovací technika, svářečky a další potřeby ke svařování. U nás naleznete ...

Letecká doprava - přeprava osob. Opravy a prohlídky: - letadla. Prodej : - letecké díly a přístroje.

Generální oprava, oprava, servis: - letadla. Prodej: - letadla.

Technické služby města Vizovice. Sběrné místo nebezpečných odpadů a sběrné suroviny - Štěpská ulice: -papír, kovy, možnost uložení velkoobjemového odpadu -rozpouštědla, barvy, kyseliny, zásady, lepidla a pryskyřice, oleje a tuky, fotochemikálie, pesticidy, zářivky a jiný odpad obsahující rtuť, baterie a akumulátory, ...

Firma Botaservis s.r.o. nabízí obuvnickým firmám veškerý materiál, nářadí a stroje pro opraváře obuvi. Máme vlastní výrobu patníků, podrážek, podešví a jiné pryžové výrobky, které exportujeme nejen do Česku, ale i na Slovensko, do Itálie a Švýcarska, také do Polska, Lotyšska a na Ukrajinu. Velkoobchod, prodej, výroba: -obuvnický opravárenský ...

Výroba a prodej, eshop : - magnetická folie - magnetické pásky - magnetických separátorů - neodymových magnetů, čoček a folií.

Oční optika. Zhotovení, opravy: -diptrické brýle. Maloobchod, prodej: -slunečních brýlí -doplňků: -pouzdra, čisticí spreje, utěrky na optiku.

Oční optika OPTIK ČECH s.r.o. ve Zlíně se specializuje na řešení korekcí pro klasické i složitější oční vady. profesionální tým Vám pomůže s výběrem brýlových obrub či kontaktních čoček ve všech cenových kategoriích a přesně pro Vaše využití. Prodej kontaktních čoček - odborný a individuální přístup - změření zraku a zakřivení rohovky ...

Prodej: -substrátů, střešní substráty -mulčovací kůry -trávní osiva -hnojiv, kompostu -půdních kondicionérů -okrasné dřeviny, trvalky, ovocné stromky, rostliny. Projekční činnost: -projekce okrasných zahrad, parků a veřejné zeleně -zpracování technické dokumentace a průvodních zpráv -projekce závlahových systémů ...

Pronájem a půjčovna obytných aut, karavanů, přívěsů, elektrocentrál. Nabízíme karavany Hobby deLuxe, Giottiline Therry 36B, Roller Zefiro 295 a Kondor.

Geodezie, metrologie, fotogrammetrie, GIS*. Výhradní zastoupení: -LEICA GEOSYSTEMS-prodej, servis -geodetické přístroje -přístroje a systémy GPS* -laserové dálkoměry.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - mobilní klimatizace - odvlhčovače, vysoušeče. Značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zajišťujeme služby pro Zlín, Brno, Moravu.

Průmyslová automatizace - komplexní realizace technologických zařízení, výrobní linky: - návrhy, projektování - tvorba SW - výroba, uvedení do provozu - záruční i pozáruční servis. Prodej: - komponenty.

Konstrukční a projekční práce ve strojírenství včetně výroby jednoúčelových strojů a zařízení. Návrh a výroba forem pro betonové výrobky.

Velkoobchod, výhradní distribuce, prodej: -vybavení pro kosmetické a pedikerské salony -tělová kosmetika -nástroje a přístroje na manikúru a pedikúru pro profesionály i domácí použití -sterilizátory -ultrazvukové čističe -kosmetika pro péči o nohy -pomůcky nehtové -prstové protetiky -kosmetické nástroje, přístroje -laboratorní, masážní ...