Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Krmiva, pamlsky, obojky, postroje, pelechy, hračky, misky aj. pro psy a kočky. Krmiva a vitamíny pro hospodářská zvířata (nosnice, králíky, kuřata, krůty aj.) Pšenice, oves, ječmen, šroty. Zahrádkářské potřeby - květináče, truhlíky, obaly aj. Substráty, všechna hnojiva, semena, osiva trav aj. Postřiky proti plísním, houb. chorobám a ...

Podlahářství. Veškeré podlahářské práce: - pokládání - koberců, PVC, linoleum, Thermofixu, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy - renovace podlahových krytin, PVC, linolea Prodej: - podlahové krytiny - čistící prostředky - stavební chemie Čištění: - koberců a čalounění mokrou cestou. Půjčování strojů na čištění.

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Služby na úseku BOZP.

Montáže, servis, údržba: -vulkanizační lisy včetně přídavných zařízení. Služby: -poradenství v oblasti vulkanizačních lisů -návrhy a zpracování dokumentace ovládaní vulkanizačních lisů -vypracování software pro řízení vulkanizačních lisů . - generální opravy vulkanizačních lisů - demontáže a montáže strojního zařízení - výroba a ...

Bezpečnostní agentura: -fyzická ochrana a ostraha osob a majetku -převozy peněz. Služby: -detektivní -pátrací -ochranné. Dodávka, prodej, montáže: -bezpečnostních zařízení, EZS, EPS -mříže, trezory -vstupní a docházkové systémy -telefonní ústředny -elektroinstalace.

Komplexní služby BOZP, PO, revize zdvihacích zařízení.

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Výroba, montáž, prodej, oprava: -teplovzdušné vytápěcí systémy pro průmysl i domácnosti -klimatizace -klimatizační a chladicí systémy pro průmysl i domácnosti -míchačky vzduchu pro úsporu tepla -teplovodní vytápěcí jednotky.

Výroba a dodávka: -systémy řízení a zabezpečení budov -klimatizační a větrací systémy -chladící systémy. Služby: -obchodní a technická správa budov -Facility Management.

-Zprostředkovatelská činnost -Velkoobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob

Vývoj, výroba a prodej elektroniky: - elektronické vážící a technologické systémy - plošinové váhy, váhy pro vážení imobilních klientů, váhy pro sledování pitného režimu, jeřábové váhy a dynamometry, dynamické nápravové váhy pro vážení silničních kolových vozidel, váhy s připojením WiFi, zakázkové systémy - průmyslové inkoustové tiskárny: ...

Půjčovna nafukovacích lodí a vodáckého vybavení ve Zlíně.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka, montáže, servis, opravy: -kuchyňská technika: -technologie a stroje pro provozy veřejného stravování -gastro doplňky potřebné pro provozování profesionálních gastronomických provozů -nerez nábytek -chlazení - mrazničky, chladničky.

Nudí Vás klasické svatební cukroví? Chcete do vaše sladkého koutku něco jiného a originálního? Napečeme Vám cupcaky, makronky a jiné sladké dobroty, a to ať už: na Vaši svatbu oslavu narozenin výročí nebo jen tak.

Úklidová firma. Služby: - veškeré úklidové práce - úklidové celoroční stálé i nárazové. Půjčovna: - univerzální čističe koberců, čalounění.

Ekofarma v obci Lípa u Zlína nabízí na prodej biomaso z vlastního chovu - jehněčí, skopové maso. Provozujeme ekojatka. Dodáváme maso především v regionu Zlínský kraj. Jsme držitelé certifikátu ekologické zemědělství. Zemědělská farma, výroba: - chov skotu plemene Limousine, HighLand - chov ovcí plemene Romney. Služby: - lisování, ...

Kompletní servis, oprava, modernizace, rekonstrukce: -trakční výtahy. Havarijní služba - tel.:776380383.

Fotostudio, foto ateliér. Fotografické služby: -svatební fotografie -fotografování dětí (dětské foto) a rodinné fotografie.

Výroba, prodej, montáže: - kalírenské přípravky - pece na výrobu dřevěného uhlí. Prodej: - dřevěné uhlí.

Vývoj, výroba a prodej: - zdravotnických prostředků a kosmetických přípravků.

Akreditovaná zkušebna nátěrových hmot včetně korozních testů. Výzkum a vývoj: -v oblasti stavební chemie a nátěrových hmot. Služby: -audity systémů jakosti podle ISO 9001 -odborná školení a kursy -konzultační a poradenská činnost. Pracujeme podle ISO 9001. Výroba, dodávka, prodej: -perlové mlýny pro výrobu nátěrových ...

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost

Výroba, prodej, ostření, broušení: - vrtacích a frézovacích nástrojů z HSS a HM materiálů na CNC bruskách: - frézy - výstružníky - závitníky, aj. nástroje.

Velkoobchod, prodej: - průmyslové stroje, průmyslových strojů - strojní zařízení.