Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Vývoj, výroba a prodej: - zdravotnických prostředků a kosmetických přípravků.

Akreditovaná zkušebna nátěrových hmot včetně korozních testů. Výzkum a vývoj: -v oblasti stavební chemie a nátěrových hmot. Služby: -audity systémů jakosti podle ISO 9001 -odborná školení a kursy -konzultační a poradenská činnost. Pracujeme podle ISO 9001. Výroba, dodávka, prodej: -perlové mlýny pro výrobu nátěrových ...

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost

Výroba, prodej, ostření, broušení: - vrtacích a frézovacích nástrojů z HSS a HM materiálů na CNC bruskách: - frézy - výstružníky - závitníky, aj. nástroje.

Velkoobchod, prodej: - průmyslové stroje, průmyslových strojů - strojní zařízení.

Komplexní služby v oblasti BOZP a PO: - poradenství, poradenské služby, rekvalifikace, kurzy v oblasti bezpečnosti práce a v souvisejících oblastech - certifikace pracovníků akreditovaným certifikačním orgánem - BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI: - celkové zajištění BOZP - školení a vzdělávání podnikatelů, ...

Konstrukce, výroba a velkoobchod: - stroje SEKON pro zpracování, výrobu plastů a pryže. Dodávka: - jednoúčelové stroje pro plastikářský průmysl - dodávky a servis vybavení a nástrojů pro vytlačovací linky.

Montáž,dodávka: -systémy technické automatizace. Projekce,konstrukce,výroba: -polygrafické zařízení -strojní zařízení pro gumárenský, plastikářský průmysl -drobná automatizace na zakázku. Výroba,montáž,projekce: -jednoúčelové stroje na zakázku.

Půjčovna, bazar, oprava, servis: - nářadí - věže, lešení - stavební stroje, mechanizace - zahradní technika - čistící technika Činnost: - jádrové vrtání - výroba patek na všechny typy vibračních pěchů - opravy trhlin a těsnění spár vozovek trvaleplastickou modifikovanou asfaltovou zálivkou BIGUMA TL 82 E-shop: - nářadí - stroje

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: -šroubení -pneumatické prvky: -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -teploměry -hadice, spony, spojky -filtry -regulátory

HH Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - vozíků pro převoz polotovarů - plnící linky pro vinařství. Montáže a demontáže ocelových konstrukcí. Instalace strojů. Laserové ustavování horizontálních, vertikálních a přírubových strojů. Nákup, prodej strojů. Zpracování kovového odpadu.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - tvrdokovové ( karbidové ) a diamantové nástroje pro broušení, frézování, leštění, vrtání, řezání, práci se sklem - brousící a leštící přístroje - ultrazvukové vany - měřící přístroje. Broušení a vrtání karbidem a diamantem.

Prodej a registrovaný servis: - zahradní technika VARI, AL-KO, DAKZ, HUSQVARNA, STIHL, SECO GROUP, HONDA, WERCO, STIGA, -lesní technika (mechanizace). Registrovaný servis firmy BRIGGS&STRATTON, WERCO. Prodej: -malotraktory, zahradní technika, -zahradní nářadí Fiszars Gardena, -zahrádkářské, chovatelské potřeby.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Zajišťujeme: - výstavbu kotelen, - rekonstrukci kotelen, - průmyslové vytápění, - plynovody, - bioplynové stanice, - kotle na biomasu, - prodej plynu a elektřiny, - energetické audity. Stavební činnost: - průmyslová výstavba.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost. Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků. Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků.

Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany. Servis protipožárního hasícího zařízení-SHZ. Revize hasících přístrojů a požárních hydrantů.

Úklidové služby - jednorázový, pravidelný úklid komerčních prostor - sečení trávníků a údržba zeleně. Prodej - úklidová technika

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Výroba, prodej: - restaurační a hotelový software - rezervační systémy - sklady, kalkulace, receptury - pokladny - recepce - pokladní systémy pro EET - elektronickou evidenci tržeb Prodej, maloobchod: - restaurační pokladny - registrační pokladny - výpočetní technika - fiskální pokladny - váhy - čárový kód - čtečky chip karet - ...

Opravy šicích strojů. Opravy šicích strojů u zákazníků. Prodej náhradních dílů k šicím strojům. Výkup starých šicích strojů.

Dodávka, prodej, servis: -lékařské laserové přístroje: -pro obory oftalmologie, estetická chirurgie, ORL, stomatologie -přístroje pro ESWT terapii rázovými vlnami.