OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Servis, oprava: -šicí stroje (šicích strojů) všech značek. Univerzální ostřírna, brousírna, brusičství. Služby: -ostření, broušení nástrojů -kovo nástroje -dřevo obráběcí nástroje -nástroje ze slinutých karbidů -domácí nástroje včetně nožů do mlýnků a robotů -tvarové nástroje -brusle.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součásti pro mechanické převody: -ložiska a příslušenství -těsnění -komponenty pro rozvody -filtry, filtrace -pojistné kroužky, lepidla -oleje, plastická maziva.

Generální, kvalifikované opravy, oprava, renovace, servis: - průmyslové šicí stroje všech typů. Prodej: - nové šicí stroje MINERVA všech typů - použité šicí stroje - obuvnické stroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -distanční tělesa -prvky pro prefabrikáty a monolity -nerezové zábradlí -solární kolektory -čističky odpadních vod -dodávka do 48 hodin po objednání

Výroba: - přístroje a nárhadní díly pro autobusy, nákladní automobily a traktory. Oprava, servis: - autoagregáty.

Prodej, internetový prodej, e-shop s elektrospotřebiči. Velké, malé spotřebiče, dům, zahrada, hračky, hudební nástroje, spotřebiče do kuchyně, jízdní kola.

Dovoz, servis a montáž: -spalovací technika: -hořáky plynové, olejové a kombimované - značky SAACKE a ECLIPSE -prodej ventilátorů SODECA. Projekce, rekonstrukce, vyšší dodávky: -kotelen (kotelny). Počítačová vizualizace provozu kotelen.

Autorizovaný prodejce: -čistící a úklidová technika firem NILFISK - WAP * ALTO, HAKO, LAVOR, KRÄNZLE. Maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis: -vysokotlakých čistících strojů studenovodní, teplovodní, parní -vysavače průmyslové -centrální vysávání -vysavačů pro školy, domácnosti, kanceláře -stroje na čištění ...

Zabýváme se nejen prodejem komponent pro hydraulické systémy ale i servisem a poradenstvím.

Dovoz, distribuce, prodej: - brýlové obruby značek: Jean Reno, Ziggy, Eleven, Fresh, XVO, GOlfstar, C-Zone, aj. - dětské brýlové obruby značky KRTEK - sluneční brýle značek: Prosun, Eleven - stojany do oční optiky - vybavení očních optik - návrhy interiéru očních optik

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Zdravotnictví: -zubní laboratoř, stomatologická laboratoř -zubní technik. Výroba: - lékařské a dentální nástroje, potřeby.

Prodej, oprava, servis MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí -sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály, svářečky -bazény a plachty, hračky, kola Medison -zahradní nábytek.

Dodávka - systémy automatizovaného řízení budov Výroba - elektrické rozvaděče Dodávka - měření a regulace kotelen

Komplexní dodávka, montáže: -plynové kotelny II. a III.kategorie -parní a horkovodní předávací stanice. Práce: -topenářské -plynařské -vodoinstalační -systémy ohřevu TUV -měření a regulace.

Služby: - půjčování hausbótů, lodí pro jednotlivce, rodiny i skupinky - hromadné projížďky - pevné programy nebo akce dle požadavků zákazníka

Servis, pronájem, prodej: -speciální zakládání staveb -vrtná a injektážní technika -kanalizační a vodovodní stavby -lámací technika -speciální konstrukce.

Ložiskové kuličky. Prodej ocelových ložiskových kuliček rozměrů od průměru 0, 397 až do průměru 250, 000mm, ale i netypické rozměry kuliček.

Půjčovna motorových lodí a hausbótů: - Baťův kanál a řeka Morava - dovolená na obytné lodi - výletní loď Morava - plavby na objednávku, školní výlety, skupinové plavby - svatba na lodi - hausbóty Holandsko - plavba po kanálech - firemní večírky, oslavy na lodi nebo hausbótu - cyklisté mohou vzít kola na palubu - 60 míst v lodi.

Výroba a prodej: - nízkozdvižné a vysokozdvižné manipulační techniky, skladové techniky. Prodej: -paletové vozíky -rudly - pojezdová kola a ložiska. Výkup a prodej: - použitá manipulační technika.

Výroba: -usňové materiály, usně, kůže -obuvnické polotovary: -svršky -podešve -obuv Obchodní činnost: -obuvnické, koželužské a šicí stroje. Vybavení koželužen.

Autorizovaný servis IEMCA - automatické podavače tyčového materiálu do soustruhů, prodej náhradních dílů a příslušenství pro podavače IEMCA.

Výroba, kovovýroba: -náhradní díly: -na zemědělskou techniku - traktory -pro automobilový průmysl. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -soustružnické (soustružení): -soustruh RD 18, RD 50, R 5 -kusové i sériové -frézařské (frézování): -kusové i sériové -řezání, vrtání -svařování (svářečské) v ochranné atmosféře CO2 ...

Automatizace strojů, řízení výrobních procesů. Výroba a projekce elektrorozvaděčů pro stroje, pohonářská technika.

Servis a prohlídky obráběcích strojů. Prodej a výroba náhradních dílů. Generální a střední opravy obráběcích strojů ZPS Zlín.