OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
RASO-vytápění, chlazení s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Dodávka, instalace: -satelitní komunikace, GPS technologie -zařízení pro sledování a monitoring vozidel -elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, mobilní GSM kamery. Telekomunikační služby: -satelit ORBCOMM: -systém nízkoletících družic.

Práce: -elektroinstalační. Montáže, údržba, opravy: -elektrická zařízení. Prodej: -měřící a regulační technika. Firma pracuje pouze pro firmu DEZA, a.s. v Otrokovicích.

Montáž, instalace: - ventily, měřiče tepla.

Služby: - pronájem strojů a přístrojů bez obsluhy

Oprava, servis: -chladničky. -ledničky. -mrazničky.

Oprava, servis: -chladničky, ledničky, -mrazničky, mražáky.

Montáž: -interaktivní bezpečnostní systém KTI* 2000i do budov, kanceláří.

Zprostředkování obchodu v české republice v zahraničí. Zastupování českých firem při obchodování v zahraničí. prodej letecké techniky a civilních letadel typu L410 UVP-E, náhradní díly cestovní agentura lobbying

Nabízíme: -montáže zemědělské technologie stání a ustájení -nejsme dodavatelé technologie, ale lze ji u nás objednat.

Bezpečnostní, automatizační, komunikační a informační technologie. Prodej, instalace, servis, poradenství. Internetový obchod.

Služby: -fotoateliér, -digitální zpracování foto a video materiálu.

Oprava, servis: -elektrické motory -pračky -elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Výroba, prodej, import, distribuce, obchodní zastoupení pro ČR a SR, výroba: -spotřební náhradní díly pro tiskařský, obalový a papírenský průmysl. Dodávka: -různé nože kruhové, příčné, perforační, řezací -vrtáky papíru.

Prodej, maloobchod, oprava, opravy, servis, navíjení, převíjení, opravna: -elektromotory, elektromotorů všech druhů do 150 kW značky SIEMENS, CEMOT -čerpadla, čerpadel -frekvenčních měničů, měniče -cívky, cívek -transformátory, tranformátorů. Autorizovaný servis značek SIEMENS, CEMOT.

Montáže, servis, generální opravy, revize: -staveništní věžové jeřáby -zdvihací zařízení. Montáže: -jeřábové dráhy.

Repasování, oprava, prodej, export, vývoz: -obuvnické a koželužské stroje -náhradní díly na obuvnické stroje -průmyslové šicí stroje GARUDAN -mokrosolené a vyčiněné kůže.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Maloobchod, prodej: -potřeby pro řezníky při výrobě masných výrobků: -polyamidové obaly zn. OSKUDA -textilní střeva na trvanlivé výrobky -přírodní střeva -kořenící směsi -kutrovací a nástřikové přípravky -stroje a zařízení pro masný průmysl.

Výroba, instalace, opravy: -elektrických strojů a přístrojů -elektronických a telekomunikačních zařízení Servis, opravy: NC a CNC systémů

Komplexní služby pro zpracování plastů. Služby. -recyklace plastů -vstřikování -lokální doprava granulátu. Zastoupení: -Albis, Amis, Autotherm, Continator, Labotek, Zerma, MB-qugiueening, Boe-Therm, Kannenberg Fördertechnik. Poradenství, prodej, pronájem strojů a zařízení v české a slovenské republice, prodej náhradních ...

MONY REVIZNÍ TECHNIK: -revize, zkoušky: -tlakové nádoby, parní kotle -školení a zkoušky obsluh OPRAVA, SERVIS: -strojů, NC, CNC -pece s atmosférou a vakuové VELKOOBCHOD, PRODEJ: -pneumatická zařízení

Likvidace,zpracování: -nebezpečné odpady. Služby: -nakládání s odpady -nakládání s nebezpečnými odpady -přeprava nebezpečných odpadů -rekultivace a sanace. Pronájem a půjčování: -věcí movitých. Činnost technických poradců: -v oblasti životního prostředí. Služby organizačně hospodářské povahy - ...

Knihařství. Provádění: -knižní vazby. Půjčovna,půjčování: -stroje na vazby. Maloobchod,prodej: -potřeby pro tisk a DTP*.

Prodej a servis - elektronické zabezpečovací zařízení Prodej - spotřební elektronika Servis - spotřební elektronika Prodej - telekomunikační technika Servis - telekomunikační technika Prodej a servis - centrální vysavače Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika