Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
DELTA X CZ s.r.o.
Společnost DELTA X CZ s.r.o. se zabývá výrobou, dodávkou, montáží a projekcí šnekových, řetězových a korečkových dopravníků. Vyrábí a instaluje zásobníky, vybírací zařízení a jednoúčelové konstrukce pro potravinářství a zemědělství na míru. Sídlo firmy se nachází v okrese Pardubice, ale působí po celé České republice.
DELTA X CZ s.r.o.
Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin Al a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Provádí navařování metodou TIG a mikroTIG na součástech i po tepelném zpracování. Je výrobně obchodní firmou zaměřenou na prodej nástrojů a nářadí pro strojírenství. Služby: - svařování - návary TIG a mikro TIG - ...

KÄRCHER center Zlín. Prodejna, servis: -čistící stroje KÄRCHER pro profesionály: -vysokotlaké čisticí stroje, mokrosuché vysavače, zametací i mycí stroje bez i s odsáváním -paročističe -extraktory -stroje mytí podlah -zametací stroje -sněhové frézy -úprava pitné vody -kartáčové myčky, samooblužné mytí -stroje ...

Průmyslová automatizace Robotizace pracovišť.

Prodej, montáž, servis a revize kotlů a tepelných čerpadel. Pomoc s vyřízením dotace na kotel nebo tepelné čerpadlo.

Zakázková výroba: -šroubení pro hydraulické a vzduchové rozvody -rotační součásti. Zakázky: -brzdové systémy pro automobily -díly pro plynárenský průmysl.

Internetový obchod pro kadeřníky a kadeřnické salóny s kadeřnickými potřebami a profesionální vlasovou kosmetikou. Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby - vlasové doplňky, pomůcky k péči o vlasy. Služby - kompletní servis pro začínající i profesionální kadeřníky - ...

Generální opravy, repasování, repase, prodej: -průmyslové armatury, průmyslových armatur: -šoupátka -ventily - uzavírací, pojistné, redukční, s elektroovládáním -klapka zpětná -odvaděče kondenzátů -čerpadel WILO.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Provádíme elektromontážní práce ve všech oborech: - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Veřejné osvětlení - Slaboproudé rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoproudé rozvody - přípojky, rozvody a přeložky NN i VN - Inteligentní domy.

Výroba, export, vývoz: -obuvnické stroje, zařízení, kompletní výrobní linky: -nové i repasované -formy a náhradní díly na obuvnické stroje -stroje a formy na zpracování polyuretanu -technické vulkanizační formy -sklářské formy.

Firma EKOME se mnoho let zabývá měřením emisí stacionárních zdrojů a poradenstvím v oblasti ekologie. Nabízíme autorizované měření emisí, měření pracovního prostředí, měření hluku. Dále zpracováváme rozptylové a hlukové studie, odborné posudky, oznámení záměru a dokumentace EIA. Jsme členem Asociace autorizovaných laboratoří pro měření emisí ...

Hlavní činností společnosti FENOZA s.r.o. je prodej a servis dělících kotoučových a pásových pil EVERISING na ocel a neželezné kovy. Dodáváme kvalitní technologie na dělení materiálů, strojní pily pásové i kotoučové a v nabídce máme také celkové dělící linky včetně automatických dopravníků a zakladačů. Poskytujeme také poradenství v oblasti dělení ...

Společnost ROVEL, spol. s r.o. se svou maloprodejnou ve Zlíně na Kvítkové ulici zabývá prodejem kvalitních zámků, trezorů a bezpečnostních dveří. Na počkání Vám také vyrobíme a nakopírujeme všechny běžné typy klíčů. V oblasti zabezpečovací techniky pro Vás máme nejrůznější trezory, od nábytkových a skříňových trezorů, přes trezorové dveře, až ...

Výroba a montáže: - výrobky pro společnosti z automobilového a zemědělského průmyslu. Služby v oblasti skladování. Kompletní logistické služby. Expediční sklady: - Slušovice, K Teplinám 619 - Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1766 - areál Deza a.s., b.č.105.

Konstrukce, výroba a rekonstrukce jednoúčelových strojů a výrobních linek. Automatizace výrobních procesů a strojních zařízení. Kamerové systémy pro průmyslové využití. Softwarové aplikace pro ovládání strojů a zařízení, laboratoře, zkušebny, robotická pracoviště, vizualizaci a servery.

Zastoupení LINDE TECHNOPLYN, a.s. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -potravinářské plyny -propan-butan -svářecí příslušenství.

Strojírenská výroba: -CNC frézování, CNC soustružení -zářízení. Práce: -výroba a konstrukce přípravků -montáže obráběcích strojů.

Prodej, servis, opravy: - centrální vysavače DuoVac: - vhodné pro velké rodinné domy, průmyslové prostory, byty, penziony, kanceláře a jiné komerční prostory. Další provozovna: - Osvobození 241, 763 16 Fryšták.

Dodávka, prodej, e-shop produktů pro gastronomické provozy - mixéry, roboty - řezačky - nářezové stroje - kávovary, výrobníky ledu - chladící a mrazící skříně, vitríny - mycí technika, myčky - inventář, hrnce, pánve, příbory, sklo, porcelán.

Dodávka, montáž, instalace, oprava: - detekce a hašení GreCon - požární signalizace - slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace. Pro výrobní a průmyslové podniky.

Společnost Ohřev vody s.r.o. ze Zlína poskytuje kompletní fotovoltaické řešení pro domácnosti i firmy s cílem šetření energie. Jedná se o domácí fotovoltaické elektrárny produkující si svou vlastní energii přímo v místě spotřeby. Pomáhají efektivně snižovat energetickou ztrátu objektu - sluneční ohřev vody, výroba elektrické energie a její ...

Servis, opravy, prodej, půjčovna: - zahradní a lesní techniky. Pronájem: - stavební nářadí.

Společnost KONEL s.r.o. Zlín provozuje eshop, kde najdete sortiment zboží jako frekvenční měniče, programovatelné automaty, relé, ultrazvukové a fotoelektrické snímače, indukční a kapacitní čidla, polohové spínače a nabízí i certifikované průmyslové potravinářské sušárny. Působíme v oboru: - automatizace strojů, zařízení, případně celých ...

Internetový obchod, e-shop, prodej: - antiradary - radarové detektory - laserové rušičky - nano produkty OiSO pro auto moto - bytový nábytek a vybavení koupelny Catego.