Stavba vyžaduje jeřáby, bagry, buldozery, rypadla, frézy, nakladače, bourací kladiva, řezačky dlažebních kostek, vibrační desky, nákladní vozidla či ruční nářadí. To je možné pořídit zcela nové anebo si techniku pronajmout, a to případně i s obsluhou.

Činnost: - pronájem stavební techniky vč. obsluhy. Pronájem: - nakladače - rypadla - minidampry - hutnící technika.

Opravy - hydraulické systémy nákladních automobilů - kontejnerové nosiče - hydraulická ruka a čela Servis - zemní stroje - hydraulická zařízení mobilní a stabilní - hydraulické válce Prodej - chromovaná tyčovina

Prodej, půjčovna, revize, oprava, servis: - jeřáby Potain

Pronájem autojeřábů. Jeřábnické práce. Zemní práce. Zakládání staveb.

Práce: -zemní. -výkopové. -demoliční. -přistavení kontejneru. -přeprava sypkých materiálů. Půjčovna: -zemní stroje.

Podlahářské práce, pokládka - parkety - plovoucí podlahy

Prodej a servis stavebních strojů a techniky Naším hlavním zaměřením je prodej a servis stavebních strojů. Své základy jsme postavili na nabídce výkonných stavebních strojů a techniky světových značek, kvalitních servisních službách a dostatku náhradních dílů. Firma RAŠOVEC s.r.o. sídlí v Černíkách u Českého Brodu v sousedství hlavního města a ...

Prodáváme a pronajímáme nové i použité stavební a silniční stroje značky Volvo, záruční a pozáruční servis po celé ČR. Hlavním sortimentem jsou nakladače, rýpadla (bagry), rýpadlo-nakladače (traktorbagry), dempry, grejdry, válce, finišery a frézy.

Provádíme: - pronájem autojeřábů s obsluhou - autodoprava (valník s HR 10, 5t).

zemní práce, výstavba inž. sítí, servis zemních strojů

Po celé ČR pronájem autojeřábů s autojeřáby značky Liebherr, Grove a Tatra o nosnosti 8 až 120 tun. Pronájímáme mobilní vysokozdvižné plošiny do výšky 21 m /1 200 Kg. Nabízíme komplexní jeřábnické práce a zemní práce s možností převozu - autodoprava.

Zámečnictví. Kovovýroba: -kovové prefabrikáty pro stavby -kovové konstrukce -kotle, tělesa -kontejnery -torkretovací stroje SSB -stroje na stříkání betonu -vrtací sloupy VS1, VS4K -vrtací kladiva VK22, VK29, VKS45.

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Prodej, servis, půjčovna: - diamantové nástroje - stavební mechanizace. V našem sortimentu naleznete: - diamantové nástroje - řezače spár - stolové a blokové pily - hladičky betonu - vibrační technika - jádrové vrtačky - stěnové pily - lanové pily - ponorné vibrátory - pneumatické nářadí - elektrocentrály - ...

Vyrábíme a montujeme mostové jeřáby, portálové jeřábové dráhy, automatizované manipulační linky. Dodáváme kladkostroje Stahl. Průběžné tryskání materiálu do rozměru 1000 x 500 mm. Výrobci a prodejci jeřábů.

Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje Zemní práce Servis stavebních strojů a zahradní techniky

Prodej čerpadel, výdejních pistolí a hadic včetně servisu. Nabídka pronájmu stavebních strojů. Provádění výstavby a rekonstrukce čerpacích stanic.

Výroba: - zařízení pro svoz a manipulaci s odpadem - vyklapěče nádob - nástavby pro svoz odpadu - přepravní vozíky.

Výroba: - jeřáby, jeřábové dráhy - zdvihací zařízení - kolejové vozy.

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Nákup a prodej automobilů AVIA. Opravárenská činnost, prodej náhradních dílů na vozy AVIA, generální opravy motorů, převodovek, zadních náprav pro vozy LIAZ. Výroba tlakových hydraulických hadic. Dealer-SLOVAVIA Žilina. Opravy včetně OTP pro AVIA. Půjčování: -autojeřáb PU3-8t -sklápěč A31.

Strojní zemní a bourací práce: - terénní úpravy - těžba zeminy - rozbíjení betonů a živic - demolice staveb - pronájem strojů s obsluhou.

Autorizovaný dealer nákladních vozů Tatra.