Kromě známých technických a strojních zařízení se v průmyslu uplatňují i méně známé technologie. Speciální dopravníky, impulsní svářečky, vstřikovací automaty na termoplasty, odhlučňovací zařízení nebo také automatické vzorkovače a převíjecí zařízení.

STOZA, s.r.o. - stroje a technologické linky
Výrobou strojů a technologických linek se zabývá společnost STOZA, s.r.o., která má více jak 20 let zkušeností v oboru zpracování sypkých hmot se zaměřením na granulování pilin, krmných směsí a jiných materiálů. V našem sortimentu naleznete stoje a linky na granulování dřevní hmoty a jiných materiálů, šrotovníky, dopravníky i váhy.
STOZA, s.r.o. - stroje a technologické linky
PELUS automation machines s.r.o. - výroba strojů
Výrobou jednoúčelových strojů a zařízení, které zahrnují akustické a RF boxy, výrobní linky a přípravky se zabývá společnost PELUS automation machines s.r.o., která sídlí ve městě Frýdek-Místek. Poskytujeme komplexní služby od první konzultace, přes návrh a výrobu, až po instalaci produktu u zákazníka. Neváhejte se na nás obrátit.
PELUS automation machines s.r.o. - výroba strojů
Prenájom hnuteľných vecí Čistiace a upratovacie služby Poskytovanie služieb informátora Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Kontrola, opravy a montáž systémov automatického hasenia Organizovanie kultúrnych a iných spoločenských podujatí Podnikanie ...

Polygrafická výroba Reklamná, propagačná a inzertná činnosť Výroba strojov a zariadení pre polygrafický priemysel Konzultačná a poradenská činnosť v oblasti polygrafie Prenájom hnuteľných vecí v rozsahu voľných živností Poradenská a školiaca činnosť v rozsahu voľných živností Vydávanie periodických a neperiodických publikácií a ...