V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

Dodávka, pronájem - zmrzlinové stroje - výrobníky ledové tříště - zmrzlinové směsi na točenou zmrzlinu.

Dodávka, prodej, montáž, servis - gastro zařízení a vybavení pro hotely, restaurace, kuchyně - mycí a čistící prostředky pro gastro provozy.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka, montáže, servis, opravy: -kuchyňská technika: -technologie a stroje pro provozy veřejného stravování -gastro doplňky potřebné pro provozování profesionálních gastronomických provozů -nerez nábytek -chlazení - mrazničky, chladničky.

Mc Fejtek's - prodej veškerého sortimentu piva lahvového i sudového - prodej a pronájem výčepní a chladící techniky.

Služby: - elektroinstalace - drobné zednické práce - oprava, servis gastro zařízení

Nápojová služba, dodávka: - barelová voda - minerální voda PET - výdejníky - nápojové automaty - kávovary

Dodávka, montáž, servis, e-shop - gastro vybavení - velkokuchyňské technologie, zařízení. Výroba, montáž - nerezové zařízení.

Nudí Vás klasické svatební cukroví? Chcete do vaše sladkého koutku něco jiného a originálního? Napečeme Vám cupcaky, makronky a jiné sladké dobroty, a to ať už: na Vaši svatbu oslavu narozenin výročí nebo jen tak.

Elektroinstalační práce. Montáž gastrozařízení do hotelů, vývařoven, škol. Stavba vysílačů.

Prodáváme gastro vybavení, zařízení baru, výrobníky ledu, drtiče, šokery, konvektomaty UNOX, RETIGO, kávovary JURA, Saeco, pizza pece, myčky, chladicí stoly, vitríny, digestoře. Servisujeme profi kuchyně - gastrotechnika. Provozujeme gastro bazar.

Kovovýroba: - výroba a zpracování nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodiště, zábradlí - nádrže - výrobní stroje a potrubí pro potravinářský průmysl - gastronomické zařízení Služby: - zámečnické práce - svařování metodou TIG, MIG / MAG - stříhání plechů Prodej, e-shop: - nerezové komponenty

Technika pro gastronomii. Projekce, dodávka, montáž, servis (i pozáruční): - kompletní dodávky gastronomické technologie pro hotely, restaurace, velkokuchyně, pizzerie, bary. Gastro - bazar. Autorizovaný prodejce ELEKROLUX.

Projektování, realizace, dodávka: -velkokuchyní (kuchyně). Výroba: -pracovní a mycí stoly -výlevky -regály, vozíky, digestoře, výpustě, rošty -výdejní stoly s ohřevem. Práce: -na zakázku s nerez materiálem.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - přírodní koření pro potravinářství - marinády SPECIO - balíčky koření, kořenky - kutrovací přípravky a nástřikové láky pro masný průmysl - míchání, šaržování a balení kořenících směsí - aditiva, přísady pro potravinářský průmysl. - vývary a omáčky pro gastro - gastronomické stroje a ...

Dodávka, prodej, oprava, servis, e-shop: - technologie pro gastronomii - autorizovaný prodej ZANUSSI, ELECTROLUX, RATIONAL - profesionální nerezové technologie.

Služby: -komplexní řešení pro restaurace a kavárny Práce: -vzduchotechnika a klimatizace -umělecké malby Prodej, montáž: -vybavení kuchyní -gastro vybavení -nádobí -kamerové systémy -pokladní systémy

Vybavení kuchyňských provozů v oblasti profesionální gastronomie

Prodej montáž servis: - výčepní technika rozvody - potrubí nerez - výčepní pulty.

Prodej, servis, nerezová výroba a návrhy technologií: - gastronomická zařízení - profesionální mycí stroje -sporáky - smažící pánve.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -topná a ohřívací zařízení -zařízení pro velkokuchyně

Prodej, e-shop - gastro vybavení - hotelový porcelán, sklo - vybavení kuchyní.

Výroba, obchodní činnost: - vybavení gastronomických provozů(velkokuchyně, hotely, restaurace, školní jídelny, cukrárny - plynové konvektomaty - regenerátory - nápojová technika - pece.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - gastropotřeby - řeznické a kuchařské potřeby

Servis. - pračky, myčky, sporáky. Specializujeme se na prodej gastro zařízení pro veřejné kuchyně. Zajistíme dodávku, montáž a odborný technický servis. Našimi zákazníky jsou školní kuchyně, závodní jídelny i restaurace.