V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

Stroje na krouhanou-strouhanou zeleninu. Prodej: - průmyslových gastro zařízení pro zpracování zeleniny - kráječe zelí a zeleniny. Dovoz, prodej ovoce a zeleniny.

Společnost zabezpečuje projekci, poradenství, montáž, dodávky na klíč, opravy, servis záruční, pozáruční pro: -zařízení pro gastronomii (kávovary, sporáky, konvektomaty, grilovací desky, grily, fritézy, vodní lázně) -obchody (chlazení, včetně chladíren, mrazíren) -kuchyňská zařízení pro hotely, restaurace i závodní, rychlá občerstvení ...

Internetový obchod, e-shop: - italská káva - čaj - kávovary - doplňky ke kávě (porcelán, balený porcovaný cukr...) Služby: - kávový servis pro kanceláře.

Obchodní a technické středisko Praha. Výroba, dodávka: -průmyslové chlazení. -klimatizace. -výčepní zařízení. -výrobníky sodové vody.

Činností MECHANIZACE ZPRACOVÁNÍ MASA je konstrukce, výroba, dodávky, montáž, montáže, servis pozáruční, rekonstrukce, repase: -strojní zámečnictví -nerezové stroje na zpracování masa: -stavební prvky (pro potravinářství, bankovnictví...) -dveře i chladírenské a mrazírenské -žlaby odvodňovací -stoly, vozíky, poličky, polička, regály, ...

KOLMEK SPOL. S R.O. poskytuje poradenství, prodej, dodávky a montáže : -chladících a mrazících zařízení pro obchody, supermarkety, chladírny, mrazírny, velkokuchyně -klimatizační jednotky -vitríny ARNEG Itálie, OSCARTIELLE Itálie, PASTORKALT Slovensko. -mrazicí truhly AHT Coolingsystems Rakousko -stavebnicové boxy Bratři HORÁKOVÉ z PUR ...

Prodej, pronájem - nápojové, potravinové a prodejní automaty, stojany na vodu, sodabary, kancelářské automaty

Prodej, e-shop, oprava, servis: - zmrzlinové stroje - barové a prodejní pulty - EET poklady

TOP GASTRO TRADE s.r.o. se zaměřuje na prodej kuchyňského vybavení.

Výroba, servis: -kamerové systémy: -robotizace -jednoúčelové stroje -obráběcí stroje -potravinářský, chemický, automobilový průmysl Komplexní automatizace, automatizace všech fází výrobního procesu počínaje přísunem surovin až po výstupní kontrolu hotové produkce - používání automatických soustav strojů v celých provozech a ...

Máte-li v oblibě kvalitní kávu, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. se sídlem v Brně. Prodává a pronajímá výdejní potravinové a profesionální nápojové automaty a pákové kávovary pro restaurace, hotely, firmy a kanceláře v České republice. Pro klienty poskytuje poradenství a servisní služby zdarma do 24 hodin.

Firma Fareli - Jiří Bojda se sídlem v Českém Těšíně se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Nabízíme prodej, montáž a opravy klimatizací Toshiba, Panasonic, LG či Samsung. Veškeré služby týkající se klimatizací provádíme po celém Moravskoslezském kraji. Provádíme kompletní dodávku klimatizačních a chladicích zařízení pro ...

Vybavení hotelů a restaurací stolním, barovým a kuchyňským inventáře. Velkoobchodní importér gastrozařízení a inventáře pro Českou a Slovenskou republiku.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pomůcky a potřeby pro řezníky a uzenáře - technika pro gastronomii a prodejny.

ŠANCE Týn nad Vltavou spol. s r.o. se specializuje na stroje a zařízení pro gastronomii, vybavení do kuchyně a restaurací, prodej drobného inventáře.

IMESO spol. s r.o. se zabývá projekcí, prodejem a montáží zařízení v gastro průmyslu počínaje restaurací, čerpací stanicí a fastfoody konče. Do profesionálních kuchyní nabízí konvektomaty, pece, vysokovýkonné fritézy apod.

Výroba zařízení cnc technologií, velkoobchod, maloobchod, instalace, servis, oprava: -technologie pro gastronomii -gastro zařízení. Služby: -vizualizace.

Výroba: - vybavení restaurací, jídelen - nerezové pulty - pracovní stoly - dřezy - skladovací skříně

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - gastrozařízení - nerezové výrobky - grilovací a smažící desky.

Dryspex s.r.o. je dodavatelem stlačených potravinářských plynů pro sycené nápoje. Rozvoz tlakových láhví - Moravskoslezský, Zlínský a Jihomoravský kraj. Prodej, montáž, servis výčepních zařízení. Zařízení Post-Mix pro míchání nápojů k zapůjčení.

Dodávka gastronomického vybavení včetně kuchyňské hygieny, nerezového nábytku, kompletní sortimentu vybavení kuchyní a gastronomických zařízení.

Prodej, dodávka, oprava, servis, e-shop: - kompletní zařízení pro gastronomii - gastronomické vybavení pro velkokuchyně, jídelny, bistra, restaurace.

Společnost UNICOM SERVIS spol. s r.o. se specializuje na výrobu technologií z nerezové oceli pro potravinářský, gastronomický, farmaceutický a chemický průmysl. Zabývá se výrobou nerezových nádrží a tanků, vinifikátorů, pneumatických lisů a dalších vinařských technologí. Specializujeme se na vinařské technologie – výroba, dodávka, prodej: - ...