V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

Služby: - projektování gastronomických provozů.

Dovoz, prodej, e-shop - soupravy molekulární gastronomie - sady pro výrobu chuťových pěn - speciální Aroma lžíce, vidličky - molekulární nástroje, digitální váhy, nástroje pro potravinářský styling a kulinářskou kreativitu.

Prodej, servis - pultová (přenosná) a podpultová výčepní zařízení - výčepní stojany. Zakázková výroba - nerezové stoly a desky - chladící a nechladící pulty, boxy - pracovní desky, odkapávače a jiné.

Dodavatel technologie pro gastro provozy. Kompletní služby pro vybavení gastro provozů ( restaurace, hotely, pizzerie, školní a závodní jídelny, nemocniční kuchyně, bistra, bary, kavárny atd.). Poradenství, projekty, prodej, dodávky, záruční i pozáruční servis, montáže gastro zařízení. Gastro zařízení - varná technika, konvektomaty, ...

Vybavení hotelů, restaurací, stravovacích provozů i domácností. Porcelán: -hotelový i domácenský -tenkostěnný, bílý -dekorovaný. Nápojové sklo: -ručně tvarované i strojová výroba -dekorované i čiré sklo -dekorativní a umělecká skla -vysoký smalt a další zdobné techniky. Příbory : -nerezové, stříbrné -zdobené zlatem. Nerezové ...

Prodej - reklamní točny - gril servírovacíí sety - otočný rožeň gril - grilovací rošty.

Projektová kancelář - projekty technologie gastronomických provozů.

Služby - návrh a výroba forem na čokoládu - výroba čokolády. E-shop - formy na čokoládu.

E-shop - gastro zařízení - konvektomaty, myčky, chladící a mrazící technika - stolní zařízení - barové zařízení - kávovary, mlýnky.

Společnost MY GASTRO s.r.o. se zabývá dovozem a prodejem kvalitní horké čokolády, delikatesních sladkých nápojů, výběrové kávy, čajů a pravého kakaa.

Návrh, projekt, dodávka, montáž, zaškolení obsluhy: - vybavení pro gastronomické provozy (jídelny, bary, restaurace, školní stravování).

Prodej, oprava, servis: - automaty na výrobu šlehačky - šlehačkovače

Profesionální gastronomická zařízení - prodej, servis, projekty gastronomických provozů. Společnost APlus Gastronom s. r.o. nabízí kompletní vybavení: - gastronomických provozů - odborné poradenství - projektování - montáž dodaných zařízení.

Internetový obchod, e-shop: - gastro vybavení: - brčka, slámky - sushi hůlky - rozetky - nerezové příbory SOLA.

Velkoobchod, distribuce, prodej. Vybavení sklem a porcelánem pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování: - skleněné a porcelánové výrobky pro gastronomická zařízení - zařízení pro gastronomii a gastro provozy - sklenice pivní, vinné, nealko - skleničky, skleněné poháry - džbánky na pivo i nealkoholické nápoje..

Výroba: - velkokuchyňská zařízení a vybavení z nerezu - nerezový nábytek - šlehací a hnětací stroje - plynové a elektrické sporáky - výdejní a ohřívací stoly - vyhřívací zásobníky na talíře - elektrické a parní kotle - elektrické grilovací pece, desky, fritézy, vařiče těstovin, vodní lázně, smažící pánve, mycí ...

Jsme dodavatel techniky pro gastronomii. Kompletní vybavení velkokuchyní - konvektomaty, sporáky, varné kotle, smažící pánve apod., kuchyňské roboty, mixéry, myčky na sklo a nádobí, chladící a mrazicí skříně, chladicí a mrazicí stoly a kávovary.

Dodáváme zařízení pro gastronomické provozy, pizzerie a cukrářské výrobny. Nabízíme cukrářské suroviny, pomůcky a sortiment pro vybavení hotelů.

Jsme společnost zabývající se importem míchaných koktejlů a nápojového nerozbitného skla od zahraničních partnerů. Dodáváme maloodběratelům i velkým společnostem. Naší strategií je obohacovat český trh kvalitními a inovativními produkty, které jsou ověřeny spotřebiteli jinde ve světě.

Gastronomie od A-Z - odborné poradenství v obchodních, organizačních a provozních záležitostech. Zajišťujeme nejen poradenství ale i komerční služby při slavnostních a společenských příležitostech - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, aj.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - profesionální kávovary - zrnková káva - horká čokoláda

Prodej - kávovary - kávové kapsle - zrnková káva - čaj. Půjčovna a servis kávovarů.

Obchodní zastoupení italských výrobců: - Bimac, Curioni, G.Rabolini, Simplex - Rapid, Eurolls, Cortinovis, Efaf Engineering - Future Automazione Flessibile, Oma, Giuliani - Samp, Sib Sideral - Simplex Rapid, Bennet Mahler