V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

Společnost EKOLAB, v.o.s. navrhne a dodá chladicí zařízení a kompletní vybavení prodejen potravin, cukráren, prodejen pečiva a dalších gastroprovozů od renomovaných světových výrobců. Do Vaší prodejny dopravíme, nainstalujeme a následně zajistíme i záruční a pozáruční servis na chladicí vitríny, mrazicí vany, chladicí skříně, montované ...

Velkoobchod: - vína. Další služby. - montáž výčepních zařízení - montáž, zapůjčení a prodej vinoték - vybavení vinoték - prodej doplňků.

Internetový obchod. Prodejem gastro vybavení a jiných produktů do Vaší kuchyně nebo do Vašeho domu. Naleznete u nás: -sklenice, misky, hrnky, džbány, karafy, láhve -vázy -popelníky -jídelní sady -hrnce, pánve -nože -jídlonosiče -naběračky, obracečky, cedníky -kleště, pinzety, jehly, háky -podnosy, tácy, prkýnka -a mnoho dalších ...

Výhradní dovozce a distributor znač. italské kávy DERSUT pro ČR a SR. Velkoobchod, prodej: -italská káva DERSUT -FRAPPE - ledová káva -čokoláda -čaj. Velkoobchod, maloobchod, pronájem, servis: -stroje na přípravu kávy.

Výroba, prodej: - zařízení pro profesionální gastronomické provozy - konvektomaty, sporáky, digestoře, mycí zařízení, výrobníky ledu a další nábytek a techniku.

Zprostředkování obchodů v komoditě nápojové sklo a gastro vybavení velkokuchyní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž, projekce, projektování, návrhy: -gastronomických kuchyňských strojů -zařízení a vybavení velkokuchyní a potravinářských provozů: -nářezových strojů -nářezové stroje automatické -mlýnky na maso -mikrovlnné trouby -fritézy -chladící vitríny -salátové bufety -výrobníky ledu ...

Půjčovna, pronájem: - elektrický výčep - párty pípa - malý i velký mobilní univerzální gril - mobilní kovová udírna - džbány, sklenice na víno, pivo, skleněné hrnky na kávu, čaj - půjčujeme na kusy. Prodej: - sudová piva - 50l, 30l, 15l - sudové limonády - kofola, malinovka, kombajnerka, hrozen bílý - plastové jednorázové ...

Prodej: - piva světlá, tmavá, polotmavá, pšeničná, ochucená a speciály - lahvové i sudové pivo - 5l soudky - dárková balení, dárkové poukazy - pivní kosmetika. Pronájem výčepů.

Výroba: - nerezový gastronábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely, školy. Nerezová kovovýroba: - gastronábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely, školy.

Výroba: - celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů - velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi, nábytek - kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

Kovovýroba. Výroba: -celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů -velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi: -zakázková výroba z nerezi -zakázková kuchyňská zařízení -kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

Prodej: - gastronomické zařízení, pronájem nemovitostí, nejlevňejší brambory na trhu, prodej pro hotely a restaurace.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka, montáže, servis, opravy: -kuchyňská technika: -technologie a stroje pro provozy veřejného stravování -gastro doplňky potřebné pro provozování profesionálních gastronomických provozů -nerez nábytek -chlazení - mrazničky, chladničky.

Nudí Vás klasické svatební cukroví? Chcete do vaše sladkého koutku něco jiného a originálního? Napečeme Vám cupcaky, makronky a jiné sladké dobroty, a to ať už: na Vaši svatbu oslavu narozenin výročí nebo jen tak.

Projektování, realizace, dodávka: -velkokuchyní (kuchyně). Výroba: -pracovní a mycí stoly -výlevky -regály, vozíky, digestoře, výpustě, rošty -výdejní stoly s ohřevem. Práce: -na zakázku s nerez materiálem.

Výroba, obchodní činnost: - vybavení gastronomických provozů(velkokuchyně, hotely, restaurace, školní jídelny, cukrárny - plynové konvektomaty - regenerátory - nápojová technika - pece.

Servis. - pračky, myčky, sporáky. Specializujeme se na prodej gastro zařízení pro veřejné kuchyně. Zajistíme dodávku, montáž a odborný technický servis. Našimi zákazníky jsou školní kuchyně, závodní jídelny i restaurace.

Naše firma je již od roku 1999 partnerem pivovaru plzeňského prazdroje pro oblast Kroměříž. Ve městě sídlíme v okrajové části Dolní Zahrady, v bývalém areálu Řempo na Skopalíkově ulici. Naší hlavní činností je prodej veškerého sortimentu pivovaru, v nabídce jsou ale i další produkty za velkoobchodní ceny. Kromě prodeje provádíme sanitace ...

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - somelierské potřeby pro vinaře ( oteviráky, chladiče na láhve - dekorované nápojové sklenice RASTAL pro pivovary a ostatní výrobce nápojů - zakázkově potištěné slunečníky ( od 3 metrů ) pro restaurace - pivní papírové podtácky.

Prodej: - gastronomické vybavení - sklo, porcelán - příbory - kelímky

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán -užitkové sklo -hotelové a restaurační textilie -gastronomické zařízení -gastro nádobí-nerez, smalt.

Distribuce, dovoz, prodej, velkoobchod: - italská káva - čokoláda - čaje Prodej, pronájem a servis - repasované kávovary E-shop - výdejní místo - internetový prodej kávy, čajů, čokolád, porcelánu a dárkových balení. Mostní 138, 760 01 Zlín Mobil: 731 169 802 E-mail: info@kavycaje.cz

Výroba: - nerezového zařízení do gastronomických provozů: - pracovní stoly, mycí stoly, regály, skříně - složitější atypické výrobky a výdejní linky. Používaným materiálem při výrobě je nerez potravinářská ocel 17.241.