Speciální a jednoúčelové stroje jsou zpravidla vyráběny na zakázku pro velkosériovou výrobu. Může se jednat o soustruhy, frézy, ale také o různé dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje nebo také o zařízení pro sklářský průmysl.

ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Dodávka vybavení z oblasti antistatiky, pájecí techniky, ručního nářadí a nástrojů a také kontrolních a měřicích přístrojů. V naší rozsáhlé nabídce naleznete ESD pracovní stoly, židle, vozíky, skříně, regály, dílenský nábytek, podavače šroubů, kleště, šroubováky, pájecí stanice, hroty, lázně, pájecí vlny, přetavovací pece a další zajímavé produkty.
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
LUX spol. s r.o. - výroba jednoúčelových strojů
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace. Na zakázku vyrábíme automatické výrobní a montážní linky, jednoúčelové stroje a další zařízení. Naše stroje jsou vysoce kvalitní a spolehlivé a splňují velmi náročné pracovní podmínky.
LUX spol. s r.o. - výroba jednoúčelových strojů
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Chropyňská strojírna, a.s. je společnost, která se mimo hlavní aktivity zabývá průmyslovou automatizací. Cílem je zrychlení všech výrobních systémů a zefektivnění průmyslové výroby. Dodá návrhy, realizuje výrobu jednoúčelových strojů, výrobních linek vč. software. Firma sídlí v Chropyni ve Zlínském kraji, má více než 100 let tradici v oboru ...
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Činnost: - elektroinstalace - oprava, servis, montáž strojní zařízení převážně sklářské technologie - prodej, oprava, servis, náhradní díly sklářské stroje Glaston Výhradní distributor firmy GLASTON Italy Spa.

Výroba: - zařízení pro průmyslovou automatizaci

Oprava, servis: -stroje, zařízení

Prodej, oprava, servis: - technologie povrchových úprav - stříkací technika

Strojírenská výroba: stroje a zařízení na zpracování pryže - vulkanizační lisy - vytlačovací stroje (extrudéry) - linky pro vulkanizaci v solné lázni - lankovací soupravy - generální opravy lisů a extrudérů stroje a zařízení na zpracování plastů - vyfukovací stroje pro výrobu dutých výrobků metodou vyfukování - vytlačovací stroje ...

Zástupce Hennecke GmbH Sankt Autustin. Poradenství při zavádění nové výroby i modernizaci strojů. Nabízíme míchací zásobníky a skladové hospodářství.

Prodej, dodávka: -popisové lasery. -rycí, vyškrabávací systémy. -ruční značicí a pneumatické razící stroje -razníky. -číslovací hlavy.

Vývoj a výroba jednoúčelových strojů a zařízení.

Výroba, konstrukce, oprava, servis: - technologické celky - jednoúčelové stroje a zařízení - veterinární technika - stájová technika - hobby program

Dodávky, prodej: -zařízení na úpravu vody pro průmysl, energetiku, města, obce, domácnosti -bazénová technologie -regulátory bazénové chemie.

Dodávka, prodej, servis, opravy - vstřikovací automaty na termoplasty - dopravní, sušící, dávkovací a míchací systémy - temperační zařízení - drtící mlýny plastů

Strojírenská výroba: -zařízení v oblasti sváření, svařování plastů, svářečka, svářečky plastů WORK SP 2000–6000 CNC Kvalita svařování na našich strojích je výrazně vyšší než při svařování horkým plynem nebo extruderem.Slouží ke svařování„na tupo“desek z termoplastů dle normy DVS 2207 o tloušťce od 4 mm až 80mm a maximální délce až 6100 mm. ...

Vývoj, konstrukce a výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení - speciální výrobní linky - roboty a manipulátorů - dopravníky - učební pomůcky - přípravky a výrobky z křemenného skla.

Výroba: - stroje a zařízení pro všeobecné účely inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Instalatérské práce. Výroba a opravy jiných strojů a zařízení pro všeobecné účely. Oprava zemědělských strojů.

Strojírenská výroba a konstrukce: - jednoduché a speciální stroje - technologie zařízení - komplexní dodávky technologického vybavení - nástroje - CNC obrábění kovů.

Výrobní program: -výroba průmyslových mycích strojů (PE přepravky, KLT bedýnky, víka, palety, kutrovací (laska) vozíky, big boxy, gitter boxy ) -zakázková výroba komponentů z nerezi -výroba plechových dílů na vlastním ohraňovacím lisu. Servis a modernizace průmyslových myček všech výrobců Svařování TIG.

Výroba: - stroje na výrobu hřebíků - hřebíkovací automaty

Prodej - stroje pro elektroerozivní a třískové obrábění - měřicící stroje a tušírovací lisy

Prodej a servis - stroje pro zpracování plastů - stroje vyfukovací, vstřikovací, extruzní, regranulační

Společnost MAPRO vznikla v roce 1991 a její hlavní náplní jsou dodávky technologie pro vstřikování plastů. MAPRO, včetně svých dceřiných společností na Slovensku a v Polsku, má 2.600 m2 kancelářských, skladových, výrobních ploch a učeben. Hlavní produkty - vstřikovací lisy na plasty Zhafir a Haitian - servisní síť pokrývající Čechy, ...

Od roku 1993 se zabýváme odvodňováním kalů (pomocí kalolisů nebo šnekových lisů), mícháním, mletím, dispergací a tónováním barev. Dále také nabízíme dodávky jednotlivých zařízení, dodávky technologických celků s našimi zařízeními vč. projektu montáže a zprovoznění, základní servisní úkony, servisní prohlídky zařízení a dodávku náhradních dílů, ...

Průmyslové aplikace: - jednoúčelové stroje a zařízení - průmyslová automatizace. Prodej: - výpočetní technika - hradware, software - správa počítačových sítí. Internet: - připojení - webhosting - internetové stránky na klíč.

Vývoj, výroba strojů a zařízení: -homogenizační e předdispergační technika -dispergační technika -plnící technika.