Speciální a jednoúčelové stroje jsou zpravidla vyráběny na zakázku pro velkosériovou výrobu. Může se jednat o soustruhy, frézy, ale také o různé dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje nebo také o zařízení pro sklářský průmysl.

Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Chropyňská strojírna, a.s. je společnost, která se mimo hlavní aktivity zabývá průmyslovou automatizací. Cílem je zrychlení všech výrobních systémů a zefektivnění průmyslové výroby. Dodá návrhy, realizuje výrobu jednoúčelových strojů, výrobních linek vč. software. Firma sídlí v Chropyni ve Zlínském kraji, má více než 100 let tradici v oboru ...
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
LUX spol. s r.o. - výroba jednoúčelových strojů
Dovolte nám představit společnost LUX spol. s r.o. Naše firma se specializuje na výrobu jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace. Na zakázku vyrábíme automatické výrobní a montážní linky, jednoúčelové stroje a další zařízení. Naše stroje jsou vysoce kvalitní a spolehlivé a splňují velmi náročné pracovní podmínky.
LUX spol. s r.o. - výroba jednoúčelových strojů
Opravy a seřizování - opravy obráběcích strojů - opravy brusek - elektroopravy - běžné opravy strojů - střední opravy strojů - seřízení brusek různých typů - servis brusek různých typů

Prodej hutní techniky. Dovoz svařovacích linek a zařízení.

Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

Měniče rychlosti, pohony, převodovky, projektování, znalectví. Projekce, konstrukce, výroba, obchod, servis: -strojní zařízení -mechanické převodovky s ozubenými koly se zaměřením na -těžební průmysl a dopravu materiálu -pohony v cementárnách -energetiku -gumárenský průmysl -všeobecné strojírenství -standartní ...

Automatizace výrobních procesů. Výroba a servis jednoúčelový strojů a speciálních zařízení. Návrh a výroba: - software pro PC - databázové aplikace na míru - aplikace pro intranet / internet. Sběr a archivace dat, vizualizace technologických procesů. Měření a regulace. Doplnění výrobní technologie o systémy strojního vidění pro kontrolu ...

Výroba: - stroje a zařízení pro drátovenský a kabelový průmysl.

Výroba strojů pro tabákový a potravinářský průmysl. Orientace na výrobu jednodnoúčelových strojů a dílů přesného strojírenství, kusová výroba.

Výroba, servis: -účelové stroje -hydraulické -silniční stroje.

Navrhujeme a vyrábíme jednoúčelové stroje, průmyslové automatizace a elektroinstalace. Vyrábíme přípravky, nástroje a kontrolní pomůcky. Zajišťujeme servisní služby.

Vývoj, realizace: - technologie na zpracování průmyslových odpadů. Slévárenství. Strojírenství. Strojní obrábění. Recyklace průmyslových odpadů. Velkoobchod: - hutní materiál.

Velkoobchod, dodávka: - strojí díly. Konstrukční práce a projekce.

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

Prodej: -sněhová děla -rolby -stroje na úpravu běžeckých tratí -značení sjezdovek.

Činnost: -projekce -konstrukce -dodavatelsko-inženýrská -obchodní. Výroba: -stroje -zařízení.

Digitalizace kronik a dokumentů. Zahraniční obchod. Inženýring.

Průmyslová automatizace a pohony. Jednoúčelové stroje. Dopravníky a manipulátory. Montážní linky a technologické celky. Elektrotechnika. Měření a regulace. Stavební inženýrská činnost

Výroba: - pletených lan a šňůr - finálních výrobků z lan a šňůr. Vývoj, konstrukce a výroba jednoúčelových strojů pro textilní výrobu. Aplikovaný výzkum a vývoj technologie pletení textilních šňůr a lan. Velkoobchodní činnost. Poradenská a servisní činnost.

Práce, výroba, kompletace, prodej: - kovovýroba, - odmašťovací mycí stoly pro vodou ředitelné odmašťovací kapaliny.

Systémy řízení technologických procesů.

Výroba: - nástroje - jednoúčelové stroje. Kovovýroba, kovoobrábění. Služby: - třískové obrábění - frézování - svařování - broušení.

Dodávka, montáž: -technologická zařízení -ocelové konstrukce -montáž hydraulických zařízení.

Výroba, prodej: -jednobublinové a středobublinové provzdušňovací systémy

Výroba - technologické celky pro hutní průmysl.

Báňské technologie: -vývoj, konstrukce, výroba, servis a prodej: - báňské technologie, především pro hlubinné dobývání uhlí, zejména zařízení na dopravu a úpravu fragmentace hmot a speciálních důlních zařízení. Ekologie–ekoinženýring: -systémy nakládání s odpady -koncepce, studie a plány odpadového hospodářství -ekologizace ...