V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Prodej, servis, výroba a opravy zemědělských strojů

Maloobchod, prodej, servis: -zahradní mechanizace, zemědělská technika -BRIGGS & STRATTON CZ: -benzínové motory v sekačkách, zahradních traktorech -elektrocentrály -čerpadla -KAWASAKI: -spalovací motory -křovinořezy -nůžky na živé ploty -fukary -SABO: -travní sekačky -drtiče.

Opravy - zemědělská mechanizace Služby v zemědělství

provozuje opravy praček, ždímaček a šicích strojů, byla založena v květnu roku 1990. Expresní opravárenství zaměřila především na oblast Klatovska a Plánicka. V polovině roku 1991 se firma specializuje na prodej a servis šicích strojů. Prioritou jsou opravy na počkání po vzájemné domluvě v neomezené pracovní době.

Prodej, oprava, servis: - šicí stroje ZETINA - overlocky, coverlocky ZETINA - příslušenství.

Autoservis, autoopravna pro nákladní a užitková vozidla Tatra, Liaz, Avia, Karosa, Iveco, Renault, DAF, Peugeot, Citroen: - běžné i generální opravy - příprava a vyřízení STK - měření emisí - ověření tachografu. Oprava, servis: - traktory ZETOR uni.řady I.-II. .

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - náhradní díly na zemědělskou techniku, traktory Zetor: - těsnění, pouzdra, gufera, šroubky, matice, ložiska, pouzdra, čerpadla, hadice, klouby, páčky, čepy, pružiny, trubky, tlumiče, ventily, podložky, spojky. Výroba: - pouzdra, ložiska, těsnění. Výroba, opravy, servis: - zemědělské ...

Výkup, prodej: - použité i nové kovoobráběcí, tvářecí či gravírovací stroje včetně plazmových řezaček.

Prodej, dodávka šicí stroje a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, příslušenství a náhradní díly pro šicí stroje. Prodej - mandly, žehlící lisy, pomůcky na patchwork. Velký výběr renomovaných značek šicích strojů.

Vogelsang CZ s.r.o. - dceřinná společnost Hugo Vogelsang Maschinenbau GmbH Vývoj a výroba: - výkonné stroje a zařízení pro průmysl, zemědělství a potřeby obcí.

Společnost VÍTKOVICE POWER ENGINEERING a.s. je členem největší tuzemské strojírenské skupiny VÍTKOVICE MACHINERY GROUP. VÝROBNÍ PROGRAM: ENERGETIKA - Realizace projektů nových energetických zdrojů (EPC kontrakty) - Realizace nových dodávek a obnovu podkritických kotlů s výkonem od 100 do 500 MWe dle vlastního know-how - Dodávky klíčových ...

Potravinářské zařízení pro pivovary, sladovny a cukrovary.

Zámečnické práce. Kovovýroba. Repase potravinářské a lahvárenské techniky. Výroba automat. posuvných bran a oplocení, včetně kovaných.

Inženýrská, konzultační a obchodní firma. Dodávka: - speciální zařízení a procesní technologie včetně služeb zahrnující instalaci a technickou pomoc při zprovoznění vybraných zařízení v rafinérském, petrochemickém, chemickém, plynárenském, energetickém, potravinářském, farmaceutickém, environmentálním průmyslu.

Maloobchod, prodej: - metráže, látky - textilní galanterie: - měkká galanterie - pletací a háčkovcí příze, nitě, vlna - korálky, knoflíky - šicí potřeby. Příjem: - šicí stroje k opravě.

Autorizovaný prodej a servis: - Husqvarna, Electrolux, Jonsered, Partner.

Prodej šicích a vyšívacích strojů: - Husqvarna, Viking - Overlocky. Prodej: - textilní galanterie - metráže - oděvní látky. Opravy a úpravy oděvů.

Prodej: -obráběcí nástroje -pilové kotouče -hoblovací nože -předřezávací kotouče -zakázková výroba fréz -ostření a výroba nástrojů pro dřevoobráběcí stroje a kovoobráběcí stroje -broušení nástrojů -výroba stopkových fréz

Výroba: - ocelové konstrukce. Kovoobrábění. Údržba: - hydraulická zařízení. Svářečské práce. Zámečnické práce. Inženýring.

Výroba, opravy, servis: - elektronická zařízení. Opravy, servis: - zemědělské stroje, zemědělská technika: - kombajny.

Výroba, prodej a servis briketovacích lisů na dřevěný odpad.

Strojírenská firma. Návrhy, realizace: - dodávky mlynářského zařízení, mlynářských technologií, převážně zahraničním zákazníkům: - mlecí stolice, třídiče, linky na plnění mouky a jiné). Poradenství: - v oblasti mlynářských technologií. Výroba, montáže: - technologická zařízení pro dopravu a manipulaci s materiálem, ...