V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Služby: -servis a prodej hydraulických zařízení -kompaktní hydraulika -filtrace olejů.

Prodej nástrojů pro třískové obrábění. Návrhy technologických postupů obrábění. Konstrukce přípravků pro obrábění. Zprostředkování zakázek pro obrábění.

Dovoz, prodej: - zemědělské stroje. Rostlinná výroba.

Projektová, inženýrská a dodavatelská činnost v oblast: - chemický průmysl - farmaceutický průmysl - potravinářský průmysl.

Nákup, prodej, bazar: Použité obráběcí a tvářecí stroje: -bruska (bruska) -hrotová, na nože, na díry, na nástroje, na plocho, na ozubení, na pilové kotouče, vodorovná rovinná, svislá rovinná -frézka (frézky) -nástrojářská, stolová, horizontální, odvalovací na ozubení, na ozubení, univerzální, vertikální, ...

Autorizovaný prodejce, prodej: -traktory a náhradní díly Zetor, motorty polomotory, kabiny, kapotování, skla, katalogy, návody k obsluze, reklamní předměty značky Zetor -traktory Valtra -sedačky -zemědělská technika -dopravní technika -návěsy -přepravníky, hydraulická ramena -pluhy, kultivátory, rotační brány, secí stroje, postřikovače, ...

Prodej, servis: - dřevoobráběcí stroje a příslušenství.

Prodej: - kovoobráběcí stroje - tvářecí stroje - použité stroje.

Prodej - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje

Technologické montáže. Dodávka a montáž: -nádrže -potrubní rozvody -jeřábové drážky. Zámečnické práce: -stavební konstrukce -zásobníky. Kompletace výrobních linek. Žárové zinkování.

Prodej, montáž, servis: - hydraulické jeřáby - nosiče kontejnerů - hydraulické navijáky - sklápěcí válce - přídavná hydraulická zařízení - odtahové, pracovní plošiny. Služby: - pronájem pracovních plošin - lakování.

Agroplanet Group, a.s. je česká společnost založená za účelem podpory zemědělců v mnoha oblastech jejich působení. Společnost se zaměřuje zejména na prodej zemědělské techniky prostřednictvím agrobazaru, realizaci bioplynových stanic a na poskytování odborné pomoci v problematice dotací. Naše zemědělská technika čítá více než 12 tisíc strojů. ...

Prodej: - vzduchotechnika, - svařovací technika - drobné nářadí Půjčovna nářadí. Práce: - udržbářské, elektrotechnické, instalatérské, obkladačské.

Velkoobchod - laky Velkoobchod - oleje Dodávka - nářadí a nástroje

Prodej - šicí stroje Opravy - šicí stroje

Výroba: - jednoválcové pletací stroje pro výrobu jemného punčochového zboží - jednoválcové pletací stroje pro výrobu klasického a sportovního ponožkového zboží - dvouválcové pletací stroje pro výrobu klasického a hrubého ponožkového a punčochového zboží. Prodej a dodávky náhradních dílů. Poradenská činnost při prodejním ...

Bazar: - použité stavební a zemědělské stroje. Prodej: - stavební stroje HITACHI, TEREX, CASE (včetně servisu) - náhradní díly - zemědělská technika DEUTZ-FAHR, JCB.

Prodej - hospodářské potřeby Servis - dojící zařízení Výroba - konvové dojící zařízení

Pila. Prodej: - dřevo - řezivo - zemědělská technika.

Prodej a servis: - komunální technika - zemědělská a lesní technika.

Montáž, demontáž: - tiskové stroje. Jeřábnické práce. Výroba, montáž, demontáž: - ocelové konstrukce.

Výroba, vývoj, konstrukce, montáž, prodej: -vysokorychlostní obráběcí stroje a centra pro výrobu: -formy a lisovací nástroje -zápustek, zápustky.

Specialisté na prodej, nákup a obchodování se všemi stroji pro polygrafický průmysl