V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Výrobní program: - stroje na výrobu hřebíků řady THA - ohýbací a lisovací stroje řady TPX - jednoúčelové stroje - komponenty pro stavbu jednoúčelových strojů - stroje na renovaci brzdových bubnů a kotoučů, setrvačníků a brzdového obložení - formy na plastické hmoty - formy na pryž - formy na tlakové lití slitin Al, Zn - ...

Firma Stroje a nářadí. Prodej: - strojů na opracování kovů, dřeva a plastů. Kompletní vybavení servisů a dílen. Zouvačky, vyvažovačky a zvedáky. Ruční elektrické, aku a vzduchové nářadí. Zahradní traktory a sekačky, křovinořezy a vyžínače, sněhové frézy, štípače a drtiče dřeva.

Výhradní zastoupení firmy Holmer GmbH. Služby, prodej, nájem: - sklizeň cukrovky nejmodernějšími stroji Holmer-Terra Dos - nájem čističek a nakladačů cukrovky RRL 1200 - prodej licenčních čističek a nakladačů RRL 1200.

Prodej dřevoobráběcích strojů, briketovacích a peletovacích lisů, linek na brikety a pelet z pilin a biomasy. Zastoupení firem Di Piu, La Mecc.

Vývoj, výroba, prodej, servis: - potravinářské stroje.

Prodej: -zemědělská technika -produkt Linseal. Linseal: -utěsňuje až do průrazu 16 mm -obsahuje nemrznoucí směs s pryžovými částicemi.

Kovoobráběčství. Velkoobchod Vymezení: - zemědělskými produkty - potravinami, nápoji a tabákem - textilem, oděvy, obuví - drogistickými a kosmetickými výrobky - elektrickými přístroji a spotřebiči pro domácnost - nahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů - nenahranými nosiči zvukových a zvukově-obrazových záznamů ...

Strojírenská výroba: - automaty řadové na obalované sklo - dávkovače skloviny - stolní, dílenské hydraulické lisy - navíječky skleněného vlákna - formy sklářské. Odlitky z tvárné šedé, nízkolegované litiny.

Farma Morávek. Dovoz, prodej, servis: - traktory.

Tiskařské stroje, zařízení a potřeby.

Technologie úpravy travnatých ploch fotbalových a golfových hřišť

Poradenská činnost a odborná školení. Prodej a servis: -zemědělské stroje -traktory. Prodej: -řemeny a řemenice OPTIBELT -regionální prodej traktorů ZETOR.

Firma KASI Bohemia, s.r.o. byla založena v roce 1999 jako samostatná provozovna sítotiskového poradenství a servisu. Z důvodu rozšiřujícího se zájmu o tyto služby a s rozvojem sítotisku i v menších obcích zaujala solidní pozici na českém trhu a stejně jako firma KASI na Slovensku, která úspěšně expandovala v roce 1991 a prosperuje dodnes, ...

Textilní zařízení - stroje na tkaní koberců Rychlospojky - mono a multi spojky, výměnné systémy nástrojů, systémy pro výměnu forem Průmyslové roboty - pro všechna odvětví průmyslu Školení

Maloobchod, prodej: -zemědělské stroje -zemědělské zařízení. Montáž hydraulických hadic. Výměnné středisko agregátů.

Prodej: - ruční a elektrické nářadí - kovoobráběcí, dřevoobráběcí stroje - závitořezné nástroje - instalatérské nářadí - měřidla - brusivo. Řezání vodivých materiálů na moderním CNC drátovém stroji. Speciální čištění potrubních systémů. Ekologická likvidace odpadů.

Výroba, distribuce, prodej: - obráběcí nástroje s primárním zaměřením na automobilový, energetický a hydraulický průmysl.

Výroba, prodej a servis - štěpkovače TR70, SM70, TR110 - náhradní díly na štěpkovače Broušení štěpkovacích nožů Soustružení - frézování - řezání pásovými pilami - ohýbání, ... Svařování MAG, TIG Zakázková kovovýroba

Firma Jaromír Chládek - SOMSMV Hradec Králové vznikla roku1991. Prodej - řeznické potřeby: -provoz po-pá 8-16, po dohodě i mimo pracovní dobu -střeva - tlačenková, polyamidová, přírodní -nože -sekyry -sekáče -dusitanová směs -kalafuna -veškerý sortiment koření -oblečení, obuv pro řezníky a jiné řeznické potřeby. Kovovýroba, ...

Zajišťujeme prodej, realizaci a servis strojů a zařízení pro potravinářský průmysl v těchto oborech: - zpracování masa - výroba masných výrobků - konzervárenství - výroba mlékárenských výrobků - zpracování ryb - pekárenství. Naše mateřská firma VEMAG - Maschinen und Anlagenbau GmbH.

Prodej. - překapávačů na kávu - espresso přístrojů - kávy - cappucina - čokolády - sušenek ke kávě.

Velkoobchod, prodej, prodejní sklad: -zahradní, farmářská technika VARI -náhradní díly: -traktory ZETOR -zemědělská technika -malá mechanizace -motrové pily -travní sekačky -mechanické, elektrické nářadí -autobaterie -ochranné pracovní pomůcky

Zakázková výroba: - profilové nástroje na dřevoobrábění. Prodej: - pilové kotouče - vrtací nástroje - roztřískovací systémy - stopkové a nástrčmé frézy.