V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Výroba: -hydraulické stroje, nářadí: -hydraulické agregáty, čerpadla. -spárové pily.

Výroba strojních součástí: -těsnění SEAL-JET -ozubená a šneková kola -pouzdra a třecí ložiska -statické směšovače pro barvení plastů -servis při opravách strojů a hydrauliky. Opravy a renovace: -strojních součástí hydrauliky a pneumatiky -vysokotlaké hydraulické čerpadla -přímočaré a rotační hydromotory -hydraulické válce ...

CNC obrábění Prodej, servis: - obráběcí stroje.

Prodej: -nástroje vrtací, navrtávací, vyhrubovací vystružovací, vyvrtávací, zahlubovací -nástroje na výrobu závitů -nástroje frézovací, řezací, brousící, soustružnické, hoblovací, obráběcí, rýhovací -nářadí a nástroje ruční -elektronářadí, pneunářadí -upínače řezných nástrojů -měřidla pro strojírenskou výrobu. Služby: ...

Prodej, zprostředkování: - textilní stroje - dopravníky a příslušenství. Servis: - HOLLINGSWORTH.

Dodávky technologických celků: - stroje na třídění a balení vajec - výrobní linky pro pekárny a mrazírny.

Hrací automaty, kulečníkové stoly. Nákup a prodej použitých průmyslových strojů. Pobočka: - Francouzská 6016/67, Ostrava-Poruba, tel.:596 962 515

Prodej: - použité stroje a zařízení.

Prodej: - stroje na výrobu točené zmrzliny - stroje na výrobu ledové tříště, sorbeta, mraženého jogurtu - chlazené nápoje - stroje na výrobu horké čokolády - směsi.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vrtací soupravy

Nákup, prodej a servis hydraulických strojů.

Prodej, servis: - řeznické a potravinářské stroje

Prodej: - řezných a upínacích nástrojů - výhradní distributor obráběcích nástrojů firmy Mitsubishi Carbide

Velkoobchod, distribuce: - obráběcí nástroje - měřidla - měřící přístroje - ruční nářadí - upínací nářadí - brusivo - vybavení dílen a hal

Oprava, servis (i v bytě): -domácí šicí stroje všech značek. Prodej: -šicí stroje zn.BROTHER, ZETINA -náhradní díly. Krátké dodací lhůty, maximální kvalita za minimální cenu.

Opravy: - zemědelských strojů a motorů, hydraulických vík a pístnic. Výroba: - ocelových konstrukcí. Nabídka: - zámečnických a soustružnických prací.

Zemědělská výroba. - rostlinná - živočišná - opravy zemědělských strojů - opravy nákladních vozidel.

Výroba, montáž a servis: - stroje a technologie pro dřevařský průmysl. Montáž FVE Montáž ocelových konstrukcí

Oprava, servis: - hydraulické válce - mailery, zvedáky pro stavební stroje všech značek - hydraulické zvedáky - pneumatické zařízení. Sídlo firmy: - Rychvald 31.

Výroba: - lopatková čerpadla - armatury a elektronika pro petrochemický průmysl - bezolejové šroubové kompresory pro vyprazdňování sypkých materiálů - systémy pro cisternovou přepravu pohoných hmot - aramaturní vybavení cisteren - výdejní elektronické systémy.

Obchodní a servisní zastoupení značky Roland DG. Dodavatel technologií a materiálů značek Roland DG, MacTac, Stahls´, Coldenhove a Olfa. Stroje: - velkoplošné tiskárny - lisy - kombinované a řezací plotry - pro sublimační tisk.

Dodavatel CNC soustruhů a obráběcích center, soustruh, frézka, fréza, HYUNDAI, Kia servis, nástroje, upínací, školení, náhradní díly, technologie, časové studie, poradenství, kovoobrábění, obrábění.

Konstrukce, výroba: - speciálních zařízení pro plnění a uzavírání výrobků v oblasti potravinářského, farmaceutického a kosmetického průmyslu.

Prodej: - krby, kamna, sporáky, výměníky, tepelné systémy, doplňky, příslušenství, nářadí. Návrhy, projekce: - komíny, stavby, revize, poradenství. Výroba: - zahradní a zemědělská technika - zařízení pro dům a zahradu - kombinované sekačky na trávu, drtiče, štěpkovače, pily.

Systémy řízení technologických procesů.