V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Strojírenská výroba: - obráběcí a zámečnické práce - opravy hydraulických zařízení a převodových skříní.

Výroba: -zařízení na čištění odpadních plynů z průmyslových procesů. -výměníky tepla pro získávání tepla z odpadních plynů. -potrubí ze žáruvzdorných materiálů.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -malá zemědělská technika.

Zemědělské družstvo. Výroba, prodej: - shrnovače Zemědělská výroba: - chov ovcí, ovce - rostlinná výroba.

Prodej: - zemědělská technika: - zemědělské stroje, - použité stroje, - náhradní díly.

Výroba a opravy: - hydraulika. Montáž a servis: - klimatizace. Dřevovýroba - euro hranoly.

Oprava: - zemědělské stroje - traktory. Kovoobráběčství. Zámečnictví. Truhlářství. Silniční motorová doprava nákladní - vnitrostátní s vozidly nad 3, 5 tuny celkové hmotnosti. Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady. Opravy silničních vozidel. Opravy ostatních dopravních prostředků. Výroba zemědělských strojů. ...

Výroba a prodej: - zemědělská technika a doplňky

Prodej a servis: - zemědělská, manipulační technika - traktory Zetor, Challenger - stroje Pöttinger - náhradní díly na uvedené značky.

Prodej, servis: - zemědělská a manipulační technika - traktory Zetor - náhradní díly.

Služby, zprostředkování, export, vývoz: -v oboru slévárenství: -odlitky z oceli, šedé litiny a tvárné litiny -volné a zápustkové výkovky -svařence. Práce: -strojní opracování -montáže. Výroba a přejímka: -kompletní obráběcí stroje.

Ke 3.9.2012 proběhla fúze společnosti Ernst Glogar s.r.o. s firmou Haberkorn Ulmer s.r.o. Nástupcem je firma Haberkorn Ulmer s.r.o. - www.haberkorn.cz Prodej a servis: -Hydraulika a vzduchotechnika -hydraulické a průmyslové hadice -lisovací koncovky a objímky TIEFFE -šroubení, adaptery VOSS - výhradní zastoupení -filtry, hladinoměry ...

Prodej, servis, oprava: - zemědělská technika pro rostlinnou a živočišnou výrobu - mulčovače - traktory - kombajny - zemědělská, komunální a zahradní technika John Deere, Kuhn, Pöttinger, Carraro Dodávka: - sedačky GRAMMER - akumulátory VARTA a AKUMA - pneu všech značek a rozměrů a v neposlední řadě oleje JOHN DEERE a ...

Prodej, distribuce: - zahradní technika - vybavení dílny - příslušenství a náhradní díly pro zahradní techniku - příslušenství a náhradní díly pro zemědělskou techniku.

Výroba: -pásové pily. -válečkové dopravníky. Prodej: -pilové pásy AMADA.

Dodávka, prodej: -obráběcí stroje. -CNC obráběcí stroje. -soustruhy. -vertikální, horizontální obráběcí centra.

Služby: - strojní vyšívání - sítotisk - servis šicích strojů

Výkup a prodej použitých kovoobráběcích strojů.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -brambory -živočišná výroba -oprava zemědělských strojů.

Prodej: - traktory - zemědělské stroje - zahradnická mechanizace - náhradní díly

Termální laminace. Twin wire vazba. Výsek. Perforace. Bigování. Prodej a repase: - polygraficeké stroje.

Plnicí, balicí a speciální stroje pro farmaceutický, kosmetický a potravinářský průmysl. Stroje a zařízení pro přípravu vstupních materiálů.

HODNOTY, KTERÉ PŘITAHUJÍ Prodej, oprava, servis, generální opravy: -kovoobráběcí stroje. Prodej, komplexní dodávky, servis záruční i pozáruční: -magnetické výrobky pro průmysl (magnety) -distributor předních výrobců magnetických materiálů a systémů -tvrdý ferit -neodymové magnety -AlNiCo -SmCo -magnetické přídržné prvky ...

Rostlinná výroba. Opravy zemědělských strojů.