V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Opravy+ dodání náhradních dílů -šicí stroje, overlocky Opravuji šicí stroje- je to můj koníček již 30 let.Všechny značky.

Prodej, servis, půjčovna: -malá stavební, lesní, zahradní mechanizace a nářadí -bourací technika -vrtací technika -hutnící technika -řezací technika -zahradní technika.

Vlk-Project. Výroba a prodej: - lesní navyjáky, dvoububnové - štípací procesor - hydraulické ruky - traktory - čtyřkolky.

Nabízíme: - opravy vstřikovacích strojů - opravy a instalace řídících systémů OMRON, SIMATIC - opravy hydrauliky - monitorování stavu strojů - preventivní prohlídky - opravy sušících zařízení - opravy temperačních zařízení - výroba jednoúčelových strojů

Hlavní výrobní program společnosti GAMA Control s.r.o. : - rekonstrukce autogenních, plazmových a laserových strojů - výroba CNC pálící strojů vlastní konstrukce - výroba CNC řídících systémů - prodej spotřebních dílů pro autogenní i plazmové řezání - servis pálících strojů RS-515, Forest, Zinser.

komplexní dodávky a služby pro textilní barevny a úpravny. - napínací a sušící rámy v provedení STENTOMA -modernizace a rekonstrukce nap. rámů ELITEX, ARTOS, Brückner, Textima -elektrovybavení rámů a jiných úpravárenských strojů -plynofikace napínacích rámů a sušáren -řídící systémy úpravárenských strojů -doplňková zařízení firem MAHLO ...

Rostlinná výroba. Oprava: -zemědělské stroje -traktory.

Obalová a značkovací technika.

Výroba, prodej: -klempířské stroje a zařízení -zakružovací a ohýbací stroje -signovačky -rýny -moravské okapové žlaby -stroj na výrobu okapových žlabů -zakázková kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník.

Služby výrobcům nápojů, zejména pak výrobcům vína, piva, lihovin a minerálních vod. Nabídka produktů: - hliníkové šroubovací uzávěry - stroje na výrobu nápojů (deskové křemelinové filtry, pístová čerpadla, destilační kolony, průtokové pastéry, flotátory, kompletní zařízení pro regulaci kvašení moštů apod.

Dodávky a servis: - zemědělské stroje - náhradní díly

Servis a prodej dřevoobráběcích strojů a nástrojů. Nabízíme instalace strojů, školení zaměstnanců a programování.

Oprava: -šicí stroje.

Prodej: - komunální a zemědělská technika - traktory - sekačky.

Opravy, servis: - navijáky - převodovky - hydraulika - lesní traktory. Prodej: - náhradní díly VOLVO.

BOKI robotizované systémy spol. s r.o. je ryze česká soukromá firma, zabývající se od roku 1992 vývojem a výrobou jednoúčelových svařovacích strojů pro obloukové ( MIG/MAG, WIG, pod tavidlem ) a odporové svařování, přivařování svorníků a dodávkami robotizovaných pracovišť pro svařování, manipulaci s materiálem a další technologie.

Strojírenství, strojírenská výroba: - olepovací stroje, automatická olepovačka hran Miniprof - jiné zařízení potřebné pro olepování - ruční frézy - snadné uchycení dílců - odsávací technika - Miniprof Centrum - závěsné pracoviště - jednoúčelová manipulační technika.

Prodejní a servisní centrum: * Zahradní a komunální technika: - elektrické a motorové travní sekačky: VARI, HONDA, MTD*, MOTOR JIKOV, BRILL - žací traktory: KARSIT, AGS*, HONDA, MTD*, BRILL, WISCONSIN - motorové vyžínače a křovinořezy: HONDA, DOLMAR, MTD - elektrické vyžínače, nůžky na živý plot, vysavače listí VALEX, vřetenové ...

Prodej, nákup, servis, oprava: - obráběcí stroje - pásové pily na kov - svářecí technika. - cnc obrábění

Společnost Deimos je přední firma v oborech: jednoúčelové stroje, balící stroje, stroje pro automobilový průmysl, etiketovací a značící stroje, testovací stroje. Naší doménou jsou automatizace výroby, nejmodernější řídící systémy, kamerové systémy a vývoj specializovaného software. Deimos = zakázková konstrukce. Našimi partnery jsou ...

Prodej, servis: - zemědělská technika - zahradní technika - komunální technika - golfová technika.

Společnost SKARTIA ČR s.r.o. vznikla v roce 2000 přeměnou z fyzické osoby podnikající pod názvem A-CLASS PAPER, která byla založena v roce 1995. Po celou dobu nabízíme zákazníkům zboží a služby na kvalitní úrovni, tak aby s námi byli maximálně spokojeni.

Zemědělské stroje a nářadí, Prodej: -veškerá tuzemská zemědělská technika -zastoupení firmy Daňhel (John Deere) -prodej autobaterií Bëren -stroje na sklizeň píce -elektrické ohradníky.

Maloobchod, velkoobchod. Stroje: -pásové pily -kladkostroje -generátory, svařovací agregáty. Dodavatelé: DoALL, JAESPA, HADEF, MOSA. Nástroje: -pilové pásy DoALL-USA -pilové kotouče. Vázací a manipulační prostředky: -řetězové -textilní -vakuové -lanové -manipulační svěrky -manipulační magnety -revize vázacích ...