V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Firma se zabývá zprostředkováním prodeje a nákupu použitých kovoobráběcích a tvářecích strojů a jiného průmyslového vybavení.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Oprava, servis: - zemědělské stroje - lesnické stroje.

Nákup, prodej: - použité obráběcí a tvářecí stroje (frézky, soustruhy, lisy, hoblovky, závitořezy, vrtačky, vyvrtávačky, brusky, pily, nůžky, ohýbačky, stáčečky, zignovačky atd).

Řídicí technika pro obráběcí stroje, zařízení pro racionalizaci procesu obrábění. Výroba podavačů tyčí pro CNC soustruhy. Pohony posuvů a vřeten obráběcích strojů. Elektrické pohony a řídicí systémy pro průmyslovou automatizaci.

Provádíme opravy osobních, nákladních a dodávkových automobilů, zemědělských strojů, vysokozdvižných vozíků a jiné techniky. Diagnostika nákladních a osobních vozidel, plnění a servis klimatizací.

Dodavatel lisů odpadů a kompletních třídících linek.

Výroba, servis: -farmářské technologie -dojírny a dojící zařízení -stáje pro skot -stáje pro prasata -výstavba bioplynových stanic.

Výrobní program: -ocelové konstrukce -zásobníky a násypky -dopravníkové pásy -odjílovače -obrábění a dělení materiálu. Údržba a servis: -kamenolomy -štěrkopískovny -betonárky.

Hydraulické systémy: -údržba a servis hydraulických systémů -plnění hydraulických akumulátorů dusíkem -hydraulické šroubení a trubky přesné pro hydraulické rozvody.

Oprava, servis: -traktory a přípojná vozidla, pracovní stroje a lehká užitková vozidla -měření emisí dieselových motorů všech typů včetně traktorů -příprava a zajištění STK -zámečnické práce.

Výroba: - stroje pro zemědělství a lesnictví. Oprava, servis: - nákladní automobily - zemědělské stroje. Zámečnické práce: - soustružnické práce.

Oprava, servis: - zemědělských strojů.

Prodej, servis: -váhy všech druhů -závaží -nářezové stroje. Cejchování vah a závaží.

Oprava: -zemědělské stroje.

Velkoobchod, prodej: - alkohol - lihoviny - cigarety, tabák - nealko nápoje - sudové pivo - víno - doplňkové zboží (cukrovinky, slané výrobky). Zapůjčení chlazení a pípy.

Nabízíme - služby: - penzion - šití oděvů - opravy šicích strojů - čištění peří + výroba peřinových výrobků.

Ubytování: -66 dvoulůžkových pokojů (vlastní sociální zařízení) -lednička -komunikační telefon a přípojka k internetu. Ve všech pokojích platí zákaz kouření (kouření je povoleno jen na vyhrazených místech). Místo klíčů - čipová karta, která Vám zajistí přístup jak na ubytovnu a Váš pokoj, tak i do všech společně přístupných místností, jako ...

Výroba: - tiskařské stroje - tiskařské zařízení.

Výkup, opravy a prodej: -použité lesní stroje.

Oprava: -nákladní vozy -autobusy -zemědělské stroje. Přeprava: -sypké zboží (obilniny, písek) -paletované zboží. Autodoprava-všeobecně. Práce: -zámečnické -soustružnické. Prodej náhradních dílů na nákladní vozy LIAZ, TATRA, AVIA, KAROSA.

Výroba, dodávka, montáž, servis, oprava, prodej: -mlýnské, potravinářské technologie.