V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Výroba, prodej, opravy, servis: -zařízení pro pilařské a dřevařské provozovny. Výroba: -řetězové a kuželové dopravníky -rozkulovací rampy -dlouhé kulatiny -rozkulovače a dávkovače výřezů -podélné a příčné dopravníky na řezivo -třídiče kulatiny a bočního řeziva -odlučovače odřezků za omítací pily -ruční upínací vozíky ...

Výroba, prodej, import, distribuce, obchodní zastoupení pro ČR a SR, výroba: -spotřební náhradní díly pro tiskařský, obalový a papírenský průmysl. Dodávka: -různé nože kruhové, příčné, perforační, řezací -vrtáky papíru.

Agrobazar. Doprava: - zahraniční nákladní. Prodej, servis, bazar: - zemědělské stroje a mechanizace - náhradní díly na zemědělské stroje.

Projekce, konstrukce, dodávky speciálních strojů a zařízení v oblasti opracování součástí, montáží a manipulace: -montáže a manipulace -jednotlivé montážní uzly -montážní buňky -montážní a manipulační linky -automatizace montážních procesů v elektrotechnice -jednoúčelové a speciální stroje -klasické jednoúčelové obráběcí ...

Prodej, oprava, servis: -dřevoobráběcí stroje -CNC* obráběcí centra BIESSE -širokopásové brusky VIET -stroje, zařízení pro povrchovou úpravu CEFLA.

Vývoj, konstrukce a výroba kotoučových pil převážně pro stavební materiály a výrobou ocelových řezacích a brousících kotoučů "tak - super" do úhlových brusek. Nově přibyl i program výroby vnějšího mechanického zabezpečení vozidel proti krádeži - Kolobotek.

Leasing strojních celků a zařízení.

Výroba, prodej: -hydraulické zvedací plošiny -zvedací čela -zasouvací zvedací plošiny -skládací zvedací plošiny -sloupové zvedací plošiny -plošiny pro přepravu osob.

Inženýrsko dodavatelská firma. Vývoj, projektování, stavba, dodávky, výroba: -vyhrazená zdvihací zařízení -speciální jeřáby. Jeřáby: -atypické, technologické speciály vysokých nosností, velkých rozpětí. Náhradní díly: -převodovky -spojky -brzdy zdvihu a pojezdu -pojezdová kola. Jeřábové služby: -modernizace a rekonstrukce ...

Opravy: -motorová vozidla -zemědělské stroje -čerpadla. Služby: -drobná kovovýroba -zámečnictví -opravárenství.

Servis, údržba: - šicí stroje.

Prodej, servis: - šicí stroje Lada. Prodejna šicích strojů: - Olomouc, Pavelčákova 9, tel.: 585223390 - prodejní doba: 9-18, so 8, 30-12 hod.

Zámečnictví. Opravy vozidel. Zemědělské stroje.

Repasování, oprava, prodej, export, vývoz: -obuvnické a koželužské stroje -náhradní díly na obuvnické stroje -průmyslové šicí stroje GARUDAN -mokrosolené a vyčiněné kůže.

Regulace technologických procesů sušení řeziva. Poradenství v oboru sušárenství řeziva. Montáž, servis: -kondenzační sušárny -teplovzdušné sušárny.

Prodej, e-shop, servis, oprava: - šicí stroje domácí i průmyslové.

Vše pro šití a vyšívání. Dodávka, prodej: -šicí stroje -vyšívací stroje -žehlící technika -textilní technika -vyšívací software -spotřební materiály -strojní vyšívání.

Strojní zařízení a výrobní linky pro průmysl: - farmaceutický - kosmetický - chemický - potravinářský průmysl - od poloautomatických zařízení po roboty.

BV PLUS. Oprava, servis a broušení: -dřevoobráběcí nástroje.

Opravy a servis veškerých kovoobráběcích a tvářecích strojů: - lisy - nůžky - ohýbačky - zkružovačky - soustruhy - frézky - horizontky - vrtačky - brusky - obrážečky - a jiné.

Zastoupení firmy AG-CHEM. Prodej a servis: -stroje Challenger. Výroba: -nástavby pro aplikaci průmyslových hnojiv. Opravy: -elektroinstalace -převodovky -hydraulické systémy -brzdy -spojky a řízení -kolové traktory -zemědělské stroje. Práce: -zámečnické -svařování.

Velkoobchod, prodej: -stroje a zařízení pro výrobu papíru a celulózy.

Nástrojárna. Výroba: -nástroje na tváření plechů -postupné lisovací nástroje -kombinované nástroje -formy výlisky z technické pryže -svařovací, frézovací a vrtací přípravky -upínače -speciální řezné nástroje atd.