V průmyslové výrobě najdete nespočet strojů a zařízení. Příkladem lze uvést obráběcí stroje, jako jsou soustruhy, vrtačky nebo frézky, dále potom třídící linky, hydraulické lisy, dopravníky, dávkovací systémy, čerpadla, tiskařská zařízení a další stroje.

Výroba, servis: - zemědělské stroje.

Oprava a prodej: - šicí stroj.

Prodej: - hospodářská zvířata - zemědělská technika

Oprava: - elektromotory - trasformátory. Výroba: - CNC stroje a frézy. Modelářství.

Prodej, servis, opravy: - zemědělské stroje - náhradní díly - zemědělská technika.

Prodej: -prodej zemědělské stroje -náhradní díly (ND) na zemědělské stroje (vlastní sklad) -autobaterie -pneu. Služby: -pneuservis a rychloservis -opravy zemědělské stroje - traktory, traktorů -servis vysokozdvižné vozíky (VZV) -bazar a pronájem manipulační techniky.

Prodej, servis, oprava: -stavební stroje -zemědělské stroje -náhradní díly.

Záruční, pozáruční servis, oprava, pravidelná údržba: -obráběcí stroje.

Výroba elektrických strojů a přístrojů pro potravinářský průmysl: -narážky pro plnění drobného sekaného zboží a tyčoviny -narážky pro plnění sýrů -narážky pro pekárenský průmysl -plničky konzerv -zařízení pro koextrukci -tvarování čevabčiči, hamburgerů a kuliček -udírny -udírny ryb -varné komory -intenzivně zchlazovací ...

Maloobchod, prodej: - metrový textil (látky, metráž) - povlečení, potahové látky - prostěradla, textilní galanterie - protialergické deky a polštáře - klasické krejčovské figuríny - šicí stroje a overlocky PFAFF - textilní galanterie. Služba: - potahování knoflíků.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -zemní práce -opravy zemědělských strojů.

Prodej: - polygrafický materiál pro ofsetové tiskárny a sítotisk. Služby: - míchání barev PANTONE - napínání sít pro sítotisk.

Broušení: - nástroje. Prodej: - nástroje kovo - nástroje dřevo - elektronářadí - měřidla.

Generální a běžné opravy, oprava, servis: -stroje, strojů a zařízení se zaměřením na průmysl: -koželužský -papírenský -potravinářský -chemický. Práce: -soustružnické do průměru 630 mm, délky 4000 mm, soustružnictví, soustružení, soustružník -svářečské - střední ocelové konstrukce a konstrukční části strojů, svařečství, ...

Výhradní zastoupení, prodej: - plynové hořáky WS Warmeprozesstechnik - plynové hořáky pro sklárny, chemický průmysl, keramické závody. Montáž, oprava, servis, revize: - vyhrazená plynová zařízení.

Konstrukce, výroba: -mechanizační zařízení -tvářecí a jednoúčelové stroje -odvijáky, rovnačky, podavače, lisy, tvářecí linky, speciální nástroje.

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: -chov* drůbeže (kuřecí brojleři) -chov* prasat (produkce vlastních prasniček) -chov* skotu. Rostlinná výroba: -zemědělské produkty, plodiny -obiloviny, krmné odrůdy -řepka (zpracévání ve vlastní lisovně olejů) -kukuřice -sója (40% podíl celorepublikové výměry). Míchárna: -krmné ...

Firma CIM Group a.s. je obchodně-servisní společností působící již více než 15 let v oblasti prodeje CNC obráběcích strojů a strojírenských technologií. V oboru obráběcích strojů je firma CIM výhradním zástupcem špičkových světových výrobců CNC obráběcích center a soustruhů pro Českou a Slovenskou republiku. Zastoupení firem CINCINNATI ...

Nákup a prodej obráběcích a tvářecích strojů: -nové speciální a jednoúčelové stroje -rekonstrukce a modernizace -generální opravy

Servis, opravy: -užitkové automobily -traktory, zemědělské stroje -vysokozdvižné vozíky -silniční válce.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro řezníky při výrobě masných výrobků: -polyamidové obaly zn. OSKUDA -textilní střeva na trvanlivé výrobky -přírodní střeva -kořenící směsi -kutrovací a nástřikové přípravky -stroje a zařízení pro masný průmysl.

Služby: -opravy teleskopických válců na sklápění -opravy atypických a speciálních zvedáků -servis hydraulických teleskopických zvedáků. Prodej: -nové i repasované pístnice -výroba hydraulických hadic -prodej "O" kroužků a manžet.

Prodej: - potravinářské stroje, zařízení.